مشاهده دست آورد نظرسنجی: چه موضوعی؟

رای دهنده
3. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • ماشین سواری (آسان)

    1 33.33%
  • جنگی (سخت)

    1 33.33%
  • چیزی مثل Free Rider

    0 0%
  • دیگر...

    1 33.33%
نظرسنجی چند گزینه ای
نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کمک برای ساخت بازی آنلاین

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار PHP Assistant
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    خانه ام!
    سن
    24
    پست
    31

    کمک برای ساخت بازی آنلاین

    سلام. با وارد شدن HTML5 که دیگه نسل فلش داره منقرض میشه() برای همین تصمیم گرفتم که یه پروژه دسته جمعی طراحی یه بازی آنلاین که با قدرت HTML5 باشه نیاز داریم.

    اعضایی که می خوایم:
    1- مسلط به HTML5 (خودم هستم)
    2- مسلط به JavaScript
    3- یه طراح حرفه ای
    4- یه برنامه نویس برای بازی کردن دو نفره (به صورت اینترنتی)(خودم هستم)

    موضوع بازی رو برای نظر سنجی گذوشتم که همه رای بدند.

    هر کی حاضره اینجا اعلام کنه

    یا علی

  2. #2

    Thumbs up نقل قول: کمک برای ساخت بازی آنلاین

    من برنامه نویسی با زبان های:
    php.js.htmlکه تحت وب هست رو بلد هستم و از فوتوشاپ نیز سردر می آورم
    یک هفته است تو فکر ساخت بازی آنلاین هستم و امادگی کامل دارم

    09364458557
    تلفن تماس من
    من درخدمتم

  3. #3

    نقل قول: کمک برای ساخت بازی آنلاین

    نقل قول نوشته شده توسط PHP Assistant مشاهده تاپیک
    سلام. با وارد شدن HTML5 که دیگه نسل فلش داره منقرض میشه() برای همین تصمیم گرفتم که یه پروژه دسته جمعی طراحی یه بازی آنلاین که با قدرت HTML5 باشه نیاز داریم.

    اعضایی که می خوایم:
    1- مسلط به HTML5 (خودم هستم)
    2- مسلط به JavaScript
    3- یه طراح حرفه ای
    4- یه برنامه نویس برای بازی کردن دو نفره (به صورت اینترنتی)(خودم هستم)

    موضوع بازی رو برای نظر سنجی گذوشتم که همه رای بدند.

    هر کی حاضره اینجا اعلام کنه

    یا علی
    نسله چی منقرض میشه عزیزم؟ شما بازیتو با همه توانائی که تو چنته داری بساز منم به زودی با فلش ی کوچولو می سازم که بازیه شما استاد عزیزو کلا بخوره البته قصد بی احترامی ندارم اما آدم خوبه اول بدونه داره دقیقا چی میگه بعد بگه!

  4. #4

    Thumbs up نقل قول: کمک برای ساخت بازی آنلاین

    نقل قول نوشته شده توسط benyamin_pc مشاهده تاپیک
    نسله چی منقرض میشه عزیزم؟ شما بازیتو با همه توانائی که تو چنته داری بساز منم به زودی با فلش ی کوچولو می سازم که بازیه شما استاد عزیزو کلا بخوره البته قصد بی احترامی ندارم اما آدم خوبه اول بدونه داره دقیقا چی میگه بعد بگه!
    هر کس دوست داره یک بازی انلاین بسازه به من بگه منم برنامه نویسی بلدم فلش بلدم فوتوشاپ بلدم کمک میدم انشا ا... موفق میشیم

  5. #5

    نقل قول: کمک برای ساخت بازی آنلاین

    نقل قول نوشته شده توسط benyamin_pc مشاهده تاپیک
    نسله چی منقرض میشه عزیزم؟ شما بازیتو با همه توانائی که تو چنته داری بساز منم به زودی با فلش ی کوچولو می سازم که بازیه شما استاد عزیزو کلا بخوره البته قصد بی احترامی ندارم اما آدم خوبه اول بدونه داره دقیقا چی میگه بعد بگه!
    من با شما موافقم

  6. #6

    نقل قول: کمک برای ساخت بازی آنلاین

    بازم میگم قصد بی احترامی به دوستمونو نداشتم اما خیلی قاطع این حرفو زدن . حالا به شکل مسابقه دوستانه بد نیست دوتامون قوی ترین بازی تحت وبمونو بسازیم . من با فلش و شما با html5 و بعد قدرت فلشو مقایسه کنین خودتون نظر بدین قراره اصلا چیزی در حدش باشه؟ چه برسه به انقراض

  7. #7

    نقل قول: کمک برای ساخت بازی آنلاین

    منم در خدمتم فقط خیلی کمک نمی تونم بکنم چون خودم دارم یکی می سازم
    می تونم در زبان های زیر بهتون کمک کنم
    HTML . JS . CSS . ACTION SCRIPT & FLASH . JQUERY . PHP . XML . XHTML
    و الته کار با UDK & UNITY 3Dرو هم بلدم
    انیمیشنای دو بعدی رو هم می تونم بسازم سه بعدی تا حدودی

  8. #8

    نقل قول: کمک برای ساخت بازی آنلاین

    فقط یه سوال داستان بازی می خواید چی باشه

  9. #9

    نقل قول: کمک برای ساخت بازی آنلاین

    راسی YML هم بلدم البته تا حدودی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •