نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: انتقال مقادیر تکس باکس به گرید ویو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen gh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شهر آفتاب سوزان
    پست
    159

    انتقال مقادیر تکس باکس به گرید ویو

    سلام دوستان چطور اطلاعات درون چند تکس باکس بدون ذخیره در بانک به گرید ویو انتقال بدم ؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار roxe77
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    143

    نقل قول: انتقال مقادیر تکس باکس به گرید ویو

    Dg1.Rows(i).Cells(j).Value=Textbox1.Text
    dg1 اسم دیتا گرید
    i سطر که از صفر شروع میشه
    j ستون که اونم از صفر شروع میشه
    برای اضافه کردن سطر هم dg1.rows.add() رو بنویس

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen gh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شهر آفتاب سوزان
    پست
    159

    نقل قول: انتقال مقادیر تکس باکس به گرید ویو

    با سلام
    دوست عزیز کدی که گفتی اجرا نمیشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: انتقال مقادیر تکس باکس به گرید ویو

    این کد یک سطر و ستون به به دیتاگریدت اضافه می کنه و مقدار تکست باکس رو داخلش اضافه می کنه.


    DataGridView1.Columns.Add("col1", "ستون 1")
    DataGridView1.Rows.Add()
    DataGridView1.Item("col1", 0).Value = TextBox1.Text

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsen gh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شهر آفتاب سوزان
    پست
    159

    نقل قول: انتقال مقادیر تکس باکس به گرید ویو

    دوست من من نمیخوام که ستون جدید ایجاد بشه ستونهارو درست کردم ولی مشکل من اینه که نمیتونم مقادیر تکس باکسهارو بندازم تو گرید ؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: انتقال مقادیر تکس باکس به گرید ویو

    فقط از کد خط آخر استفاده کن. اگه بازم مشکل داشتی برنامت رو بزار برات درست کنم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohsen gh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شهر آفتاب سوزان
    پست
    159

    نقل قول: انتقال مقادیر تکس باکس به گرید ویو

    دوست من کار نمیکنه
    من چند تا تکس باکس دارم میخوام به گرید ویو منتقلشون کنم چیکار کنم ؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: انتقال مقادیر تکس باکس به گرید ویو

    با سلام

    دوست عزیز چرا اینقدر سختش میکنی ؟!!!!!!!!!!

    موفق باشید ./
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •