نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چرا VB نمیتونه GDI.Dll رو که با آدرس بهش معرفی کردم بشناسه؟!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    چرا VB نمیتونه GDI.Dll رو که با آدرس بهش معرفی کردم بشناسه؟!

    با سلام و خدا قوت
    من چند روز پیش یه تاپیک داشتم که توی اون در مورد قلم نرم پرسیده بودم.(که کسی جواب نداد)
    خودم خواستم کدشو بنویسم.به این صورت:

    Private Declare Function CreateFont Lib "C:\GDI.dll" (ByVal H As Integer, _
    ByVal W As Integer, _
    ByVal E As Integer, _
    ByVal O As Integer, _
    ByVal W As Integer, _
    ByVal I As Integer, _
    ByVal U As Integer, _
    ByVal S As Integer, _
    ByVal C As Integer, _
    ByVal OP As Integer, _
    ByVal CP As Integer, _
    ByVal Q As Integer, _
    ByVal PAF As Integer, _
    ByVal F As String) As Integer
    Private Sub Command1_Click()
    'DEFAULT_CHARSET
    'DRAFT_QUALITY
    Font = CreateFont(11, 0, 0, 0, 500, False, False, False _
    , ARABIC_CHARSET, OUT_DEFAULT_PRECIS _
    , CLIP_DEFAULT_PRECIS, PROOF_QUALITY, DEFAULT_PITCH _
    , "Tahoma")
    End Sub

    که نمی دونم چرا با اینکه GDI.Dll رو از اینترنت دانلود کردم و در \:C گذاشتم باز VB پیغام میده که این فایل رو پیدا نکرده؟
    در ضمن دو شاخه System و System32 رو هم امتحان کردم یعنی این فایل رو در این دو شاخه گذاشتم و تعریف تابع رو بدون آدرس GDI.Dll آوردم.باز هم کار نکرد؟
    البته برام مهم نیست که حتما از این راه به قلم لبه نرم(با ضد پلگی) برسم.اگه کسی راهی برام سراغ داره لطفا راهنماییم کنه!ممنون..

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mr'Jamshidy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Network
    پست
    994

    نقل قول: چرا VB نمیتونه GDI.Dll رو که با آدرس بهش معرفی کردم بشناسه؟!

    ها ؟
    شما 2 تا ایراد داری

    1 از کی تا حالا مایکروسافت میاد و کتابخونه هاش رو تو شاخه درایو C میزاره؟
    2 از کی تا حالا کتابخانه GDI32 تغییر نام پیدا کرده به GDI؟

    نقل قول نوشته شده توسط mbshareat
    Private Declare Function CreateFont Lib "C:\GDI.dll" (ByVal H As Integer, _
    ByVal W As Integer, _
    ByVal E As Integer, _
    ByVal O As Integer, _
    ByVal W As Integer, _
    ByVal I As Integer, _
    ByVal U As Integer, _
    ByVal S As Integer, _
    ByVal C As Integer, _
    ByVal OP As Integer, _
    ByVal CP As Integer, _
    ByVal Q As Integer, _
    ByVal PAF As Integer, _
    ByVal F As String) As Integer
    Private Sub Command1_Click()
    'DEFAULT_CHARSET
    'DRAFT_QUALITY
    Font = CreateFont(11, 0, 0, 0, 500, False, False, False _
    , ARABIC_CHARSET, OUT_DEFAULT_PRECIS _
    , CLIP_DEFAULT_PRECIS, PROOF_QUALITY, DEFAULT_PITCH _
    , "Tahoma")
    End Sub

    اصلاح شده

    Private Declare Function CreateFont Lib "gdi32" Alias "CreateFontA" (ByVal H As Long,_
    ByVal W As Long,_
    ByVal E As Long,_
    ByVal O As Long,_
    ByVal W As Long,_
    ByVal I As Long,_
    ByVal u As Long,_
    ByVal S As Long,_
    ByVal C As Long,_
    ByVal OP As Long,_
    ByVal CP As Long,_
    ByVal Q As Long,_
    ByVal PAF As Long,_
    ByVal F As String)_
    As Long
    Private Sub Command1_Click()
    'DEFAULT_CHARSET
    'DRAFT_QUALITY
    Font = CreateFont(11, 0, 0, 0, 500, False, False, False _
    , ARABIC_CHARSET, OUT_DEFAULT_PRECIS _
    , CLIP_DEFAULT_PRECIS, PROOF_QUALITY, DEFAULT_PITCH _
    , "Tahoma")
    End Sub



    که نمی دونم چرا با اینکه GDI.Dll رو از اینترنت دانلود کردم و در \:C گذاشتم باز VB پیغام میده که این فایل رو پیدا نکرده؟
    در ضمن دو شاخه System و System32 رو هم امتحان کردم یعنی این فایل رو در این دو شاخه گذاشتم و تعریف تابع رو بدون آدرس GDI.Dll آوردم.باز هم کار نکرد؟
    البته برام مهم نیست که حتما از این راه به قلم لبه نرم(با ضد پلگی) برسم.اگه کسی راهی برام سراغ داره لطفا راهنماییم کنه!ممنون..
    شما نیازی نداری که این کتابخانه رو دانلود کنی، این کتابخانه بصورت پیشفرض همراه با ویندوز شما نصب میشه (از ویندوز 98 به بعد)
    مگر اینکه بخوای برنامهت رو خارج از محیط ویندوز اجرا کنی مثلا داس یا مکینتاش و ... که بازم نمیتونی چون ویبی فقط تحت ویندوز اجرا میشه
    کدی که برات گزاشتم رو امتحان کن ببین چی میشه خبرشو بهم بده

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: چرا VB نمیتونه GDI.Dll رو که با آدرس بهش معرفی کردم بشناسه؟!

    با سلام
    ممنون.VB دیگه ایراد نمی گیره.من برنامه APIVIewer 2004 داشتم که الان هم دوباره دیدم نام کتابخونه رو GDI.Dll داره.
    در هرصورت هنوز به نتیجه نرسیدم هرچی ور رفتم هنوز نتونستم قلم لبه نرم داشته باشم.
    اگر Font علاوه بر خصیصه Weight ویژگی Quality هم داشت دیگه نیازی به این تابع نداشتم.
    اگه شما تونستید قلم ClearType بدون دستکاری قلم کل ویندوز تو برنامه تعریف کنین لطفا کدشو برام بذارین.

  4. #4

    نقل قول: چرا VB نمیتونه GDI.Dll رو که با آدرس بهش معرفی کردم بشناسه؟!

    سلام علیکم
    برنامه API Guide نیز یک نمونه کد در زمینه استفاده از CreateFont API ارائه کرده است، امیدوارم بکارتان بیاید:

    'used with fnWeight
    Const FW_DONTCARE = 0
    Const FW_THIN = 100
    Const FW_EXTRALIGHT = 200
    Const FW_LIGHT = 300
    Const FW_NORMAL = 400
    Const FW_MEDIUM = 500
    Const FW_SEMIBOLD = 600
    Const FW_BOLD = 700
    Const FW_EXTRABOLD = 800
    Const FW_HEAVY = 900
    Const FW_BLACK = FW_HEAVY
    Const FW_DEMIBOLD = FW_SEMIBOLD
    Const FW_REGULAR = FW_NORMAL
    Const FW_ULTRABOLD = FW_EXTRABOLD
    Const FW_ULTRALIGHT = FW_EXTRALIGHT
    'used with fdwCharSet
    Const ANSI_CHARSET = 0
    Const DEFAULT_CHARSET = 1
    Const SYMBOL_CHARSET = 2
    Const SHIFTJIS_CHARSET = 128
    Const HANGEUL_CHARSET = 129
    Const CHINESEBIG5_CHARSET = 136
    Const OEM_CHARSET = 255
    'used with fdwOutputPrecision
    Const OUT_CHARACTER_PRECIS = 2
    Const OUT_DEFAULT_PRECIS = 0
    Const OUT_DEVICE_PRECIS = 5
    'used with fdwClipPrecision
    Const CLIP_DEFAULT_PRECIS = 0
    Const CLIP_CHARACTER_PRECIS = 1
    Const CLIP_STROKE_PRECIS = 2
    'used with fdwQuality
    Const DEFAULT_QUALITY = 0
    Const DRAFT_QUALITY = 1
    Const PROOF_QUALITY = 2
    'used with fdwPitchAndFamily
    Const DEFAULT_PITCH = 0
    Const FIXED_PITCH = 1
    Const VARIABLE_PITCH = 2
    'used with SetBkMode
    Const OPAQUE = 2
    Const TRANSPARENT = 1

    Const LOGPIXELSY = 90
    Const COLOR_WINDOW = 5
    Const Message = "Hello !"

    Private Type RECT
    Left As Long
    Top As Long
    Right As Long
    Bottom As Long
    End Type

    Private Declare Function GetDeviceCaps Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long, ByVal nIndex As Long) As Long
    Private Declare Function BitBlt Lib "gdi32" (ByVal hDestDC As Long, ByVal x As Long, ByVal y As Long, ByVal nWidth As Long, ByVal nHeight As Long, ByVal hSrcDC As Long, ByVal xSrc As Long, ByVal ySrc As Long, ByVal dwRop As Long) As Long
    Private Declare Function CreateCompatibleBitmap Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long, ByVal nWidth As Long, ByVal nHeight As Long) As Long
    Private Declare Function CreateCompatibleDC Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long) As Long
    Private Declare Function GetDC Lib "user32" (ByVal hWnd As Long) As Long
    Private Declare Function DeleteDC Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long) As Long
    Private Declare Function DeleteObject Lib "gdi32" (ByVal hObject As Long) As Long
    Private Declare Function CreateEllipticRgn Lib "gdi32" (ByVal X1 As Long, ByVal Y1 As Long, ByVal X2 As Long, ByVal Y2 As Long) As Long
    Private Declare Function SetWindowRgn Lib "user32" (ByVal hWnd As Long, ByVal hRgn As Long, ByVal bRedraw As Boolean) As Long
    Private Declare Function CreateFont Lib "gdi32" Alias "CreateFontA" (ByVal nHeight As Long, ByVal nWidth As Long, ByVal nEscapement As Long, ByVal nOrientation As Long, ByVal fnWeight As Long, ByVal fdwItalic As Boolean, ByVal fdwUnderline As Boolean, ByVal fdwStrikeOut As Boolean, ByVal fdwCharSet As Long, ByVal fdwOutputPrecision As Long, ByVal fdwClipPrecision As Long, ByVal fdwQuality As Long, ByVal fdwPitchAndFamily As Long, ByVal lpszFace As String) As Long
    Private Declare Function SelectObject Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long, ByVal hObject As Long) As Long
    Private Declare Function TextOut Lib "gdi32" Alias "TextOutA" (ByVal hdc As Long, ByVal x As Long, ByVal y As Long, ByVal lpString As String, ByVal nCount As Long) As Long
    Private Declare Function MulDiv Lib "kernel32" (ByVal nNumber As Long, ByVal nNumerator As Long, ByVal nDenominator As Long) As Long
    Private Declare Function SetBkMode Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long, ByVal nBkMode As Long) As Long
    Private Declare Function GetSysColorBrush Lib "user32" (ByVal nIndex As Long) As Long
    Private Declare Function FillRect Lib "user32" (ByVal hdc As Long, lpRect As RECT, ByVal hBrush As Long) As Long
    Private Declare Function SetRect Lib "user32" (lpRect As RECT, ByVal X1 As Long, ByVal Y1 As Long, ByVal X2 As Long, ByVal Y2 As Long) As Long
    Dim mDC As Long, mBitmap As Long
    Private Sub Form_Click()
    Unload Me
    End Sub
    Private Sub Form_Load()
    'KPD-Team 1999
    'URL: http://www.allapi.net/
    'E-Mail: KPDTeam@Allapi.net
    Dim mRGN As Long, Cnt As Long, mBrush As Long, R As RECT
    'Create a device context, compatible with the screen
    mDC = CreateCompatibleDC(GetDC(0))
    'Create a bitmap, compatible with the screen
    mBitmap = CreateCompatibleBitmap(GetDC(0), Me.Width / Screen.TwipsPerPixelX, Me.Height / Screen.TwipsPerPixelY)
    'Select the bitmap nito the device context
    SelectObject mDC, mBitmap
    'Set the bitmap's backmode to transparent
    SetBkMode mDC, TRANSPARENT
    'Set the rectangles' values
    SetRect R, 0, 0, Me.Width / Screen.TwipsPerPixelX, Me.Height / Screen.TwipsPerPixelY
    'Fill the rect with the default window-color
    FillRect mDC, R, GetSysColorBrush(COLOR_WINDOW)

    For Cnt = 0 To 350 Step 30
    'Select the new font into the form's device context and delete the old font
    DeleteObject SelectObject(mDC, CreateMyFont(24, Cnt))
    'Print some text
    TextOut mDC, (Me.Width / Screen.TwipsPerPixelX) / 2, (Me.Height / Screen.TwipsPerPixelY) / 2, Message, Len(Message)
    Next Cnt

    'Create an elliptical region
    ' mRGN = CreateEllipticRgn(0, 0, Me.Width / Screen.TwipsPerPixelX, Me.Height / Screen.TwipsPerPixelY)
    'Set the window region
    SetWindowRgn Me.hWnd, mRGN, True

    'delete our elliptical region
    DeleteObject mRGN
    End Sub
    Function CreateMyFont(nSize As Integer, nDegrees As Long) As Long
    'Create a specified font
    CreateMyFont = CreateFont(-MulDiv(nSize, GetDeviceCaps(GetDC(0), LOGPIXELSY), 72), 0, nDegrees * 10, 0, FW_NORMAL, False, False, False, DEFAULT_CHARSET, OUT_DEFAULT_PRECIS, CLIP_DEFAULT_PRECIS, PROOF_QUALITY, DEFAULT_PITCH, "Tahoma")
    End Function
    Private Sub Form_Paint()
    'Copy the picture to the form
    BitBlt Me.hdc, 0, 0, Me.Width / Screen.TwipsPerPixelX, Me.Height / Screen.TwipsPerPixelY, mDC, 0, 0, vbSrcCopy
    End Sub
    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    'clean up
    DeleteDC mDC
    DeleteObject mBitmap
    End Sub


    این بخش وبسایت مایکروسافت نیز به این api پرداخته است:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...=vs.60%29.aspx

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mr'Jamshidy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Network
    پست
    994

    نقل قول: چرا VB نمیتونه GDI.Dll رو که با آدرس بهش معرفی کردم بشناسه؟!

    ببین این به کارت میاد من هنوز امتحان نکردم


    'used with fnWeight
    Const FW_DONTCARE = 0
    Const FW_THIN = 100
    Const FW_EXTRALIGHT = 200
    Const FW_LIGHT = 300
    Const FW_NORMAL = 400
    Const FW_MEDIUM = 500
    Const FW_SEMIBOLD = 600
    Const FW_BOLD = 700
    Const FW_EXTRABOLD = 800
    Const FW_HEAVY = 900
    Const FW_BLACK = FW_HEAVY
    Const FW_DEMIBOLD = FW_SEMIBOLD
    Const FW_REGULAR = FW_NORMAL
    Const FW_ULTRABOLD = FW_EXTRABOLD
    Const FW_ULTRALIGHT = FW_EXTRALIGHT
    'used with fdwCharSet
    Const ANSI_CHARSET = 0
    Const DEFAULT_CHARSET = 1
    Const SYMBOL_CHARSET = 2
    Const SHIFTJIS_CHARSET = 128
    Const HANGEUL_CHARSET = 129
    Const CHINESEBIG5_CHARSET = 136
    Const OEM_CHARSET = 255
    'used with fdwOutputPrecision
    Const OUT_CHARACTER_PRECIS = 2
    Const OUT_DEFAULT_PRECIS = 0
    Const OUT_DEVICE_PRECIS = 5
    'used with fdwClipPrecision
    Const CLIP_DEFAULT_PRECIS = 0
    Const CLIP_CHARACTER_PRECIS = 1
    Const CLIP_STROKE_PRECIS = 2
    'used with fdwQuality
    Const DEFAULT_QUALITY = 0
    Const DRAFT_QUALITY = 1
    Const PROOF_QUALITY = 2
    'used with fdwPitchAndFamily
    Const DEFAULT_PITCH = 0
    Const FIXED_PITCH = 1
    Const VARIABLE_PITCH = 2
    'used with SetBkMode
    Const OPAQUE = 2
    Const TRANSPARENT = 1

    Const LOGPIXELSY = 90
    Const COLOR_WINDOW = 5
    Const Message = "Hello !"

    Private Type RECT
    Left As Long
    Top As Long
    Right As Long
    Bottom As Long
    End Type

    Private Declare Function GetDeviceCaps Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long, ByVal nIndex As Long) As Long
    Private Declare Function BitBlt Lib "gdi32" (ByVal hDestDC As Long, ByVal x As Long, ByVal y As Long, ByVal nWidth As Long, ByVal nHeight As Long, ByVal hSrcDC As Long, ByVal xSrc As Long, ByVal ySrc As Long, ByVal dwRop As Long) As Long
    Private Declare Function CreateCompatibleBitmap Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long, ByVal nWidth As Long, ByVal nHeight As Long) As Long
    Private Declare Function CreateCompatibleDC Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long) As Long
    Private Declare Function GetDC Lib "user32" (ByVal hWnd As Long) As Long
    Private Declare Function DeleteDC Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long) As Long
    Private Declare Function DeleteObject Lib "gdi32" (ByVal hObject As Long) As Long
    Private Declare Function CreateEllipticRgn Lib "gdi32" (ByVal X1 As Long, ByVal Y1 As Long, ByVal X2 As Long, ByVal Y2 As Long) As Long
    Private Declare Function SetWindowRgn Lib "user32" (ByVal hWnd As Long, ByVal hRgn As Long, ByVal bRedraw As Boolean) As Long
    Private Declare Function CreateFont Lib "gdi32" Alias "CreateFontA" (ByVal nHeight As Long, ByVal nWidth As Long, ByVal nEscapement As Long, ByVal nOrientation As Long, ByVal fnWeight As Long, ByVal fdwItalic As Boolean, ByVal fdwUnderline As Boolean, ByVal fdwStrikeOut As Boolean, ByVal fdwCharSet As Long, ByVal fdwOutputPrecision As Long, ByVal fdwClipPrecision As Long, ByVal fdwQuality As Long, ByVal fdwPitchAndFamily As Long, ByVal lpszFace As String) As Long
    Private Declare Function SelectObject Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long, ByVal hObject As Long) As Long
    Private Declare Function TextOut Lib "gdi32" Alias "TextOutA" (ByVal hdc As Long, ByVal x As Long, ByVal y As Long, ByVal lpString As String, ByVal nCount As Long) As Long
    Private Declare Function MulDiv Lib "kernel32" (ByVal nNumber As Long, ByVal nNumerator As Long, ByVal nDenominator As Long) As Long
    Private Declare Function SetBkMode Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long, ByVal nBkMode As Long) As Long
    Private Declare Function GetSysColorBrush Lib "user32" (ByVal nIndex As Long) As Long
    Private Declare Function FillRect Lib "user32" (ByVal hdc As Long, lpRect As RECT, ByVal hBrush As Long) As Long
    Private Declare Function SetRect Lib "user32" (lpRect As RECT, ByVal X1 As Long, ByVal Y1 As Long, ByVal X2 As Long, ByVal Y2 As Long) As Long
    Dim mDC As Long, mBitmap As Long
    Private Sub Form_Click()
    Unload Me
    End Sub
    Private Sub Form_Load()
    'KPD-Team 1999
    'URL: http://www.allapi.net/
    'E-Mail: KPDTeam@Allapi.net
    Dim mRGN As Long, Cnt As Long, mBrush As Long, R As RECT
    'Create a device context, compatible with the screen
    mDC = CreateCompatibleDC(GetDC(0))
    'Create a bitmap, compatible with the screen
    mBitmap = CreateCompatibleBitmap(GetDC(0), Me.Width / Screen.TwipsPerPixelX, Me.Height / Screen.TwipsPerPixelY)
    'Select the bitmap nito the device context
    SelectObject mDC, mBitmap
    'Set the bitmap's backmode to transparent
    SetBkMode mDC, TRANSPARENT
    'Set the rectangles' values
    SetRect R, 0, 0, Me.Width / Screen.TwipsPerPixelX, Me.Height / Screen.TwipsPerPixelY
    'Fill the rect with the default window-color
    FillRect mDC, R, GetSysColorBrush(COLOR_WINDOW)

    For Cnt = 0 To 350 Step 30
    'Select the new font into the form's device context and delete the old font
    DeleteObject SelectObject(mDC, CreateMyFont(24, Cnt))
    'Print some text
    TextOut mDC, (Me.Width / Screen.TwipsPerPixelX) / 2, (Me.Height / Screen.TwipsPerPixelY) / 2, Message, Len(Message)
    Next Cnt

    'Create an elliptical region
    mRGN = CreateEllipticRgn(0, 0, Me.Width / Screen.TwipsPerPixelX, Me.Height / Screen.TwipsPerPixelY)
    'Set the window region
    SetWindowRgn Me.hWnd, mRGN, True

    'delete our elliptical region
    DeleteObject mRGN
    End Sub
    Function CreateMyFont(nSize As Integer, nDegrees As Long) As Long
    'Create a specified font
    CreateMyFont = CreateFont(-MulDiv(nSize, GetDeviceCaps(GetDC(0), LOGPIXELSY), 72), 0, nDegrees * 10, 0, FW_NORMAL, False, False, False, DEFAULT_CHARSET, OUT_DEFAULT_PRECIS, CLIP_DEFAULT_PRECIS, PROOF_QUALITY, DEFAULT_PITCH, "Times New Roman")
    End Function
    Private Sub Form_Paint()
    'Copy the picture to the form
    BitBlt Me.hdc, 0, 0, Me.Width / Screen.TwipsPerPixelX, Me.Height / Screen.TwipsPerPixelY, mDC, 0, 0, vbSrcCopy
    End Sub
    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    'clean up
    DeleteDC mDC
    DeleteObject mBitmap
    End Sub


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: چرا VB نمیتونه GDI.Dll رو که با آدرس بهش معرفی کردم بشناسه؟!

    با سلام
    از لطفتون ممنونم.راستش من نفهمیدم فرق دو کدی که گذاشتین چیه و من خودم قبل از اینکه جواب شما رو ببینم این کد رو امتحان کرده بودم.
    اونجور که من فهمیدم این کد کاری جز چرخش انجام نمیده !!
    برای اینکه منظورم رو بفهمید قلم تاهوما با اندازه کمتر از 13 رو بهش بدین.این در حالیه که تو دلفی با کدی که در این تاپیک گذاشتم حتی قلم کوچک رو هم می تونم لبه نرم کنم!
    اندازه 13 به بالا هم که خودش لبه نرم میشه ونیاز به هیچ کدی نداره.
    تنها Weight و Quality در لبه نرم تاثیر دارند که ظاهرا در این کد درست تنظیم شده ولی عمل نکرده!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mr'Jamshidy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Network
    پست
    994

    نقل قول: چرا VB نمیتونه GDI.Dll رو که با آدرس بهش معرفی کردم بشناسه؟!

    نقل قول نوشته شده توسط mbshareat مشاهده تاپیک
    با سلام
    از لطفتون ممنونم.راستش من نفهمیدم فرق دو کدی که گذاشتین چیه و من خودم قبل از اینکه جواب شما رو ببینم این کد رو امتحان کرده بودم.
    این 2 تا کد با هم هیچ فرقی نداره و منبع هر 2 هم یکی اما دوست خوبمون mohsenvj زمانی که زحمتش رو کشیدند و این کد رو برای شما گزاشتن من هم همزمان تو تاپیک بودم و متوجه پست ایشون نشدم و از اون جایی که تو خلق و خوی من نیست که پستی که دادم رو حذف کنم این شد که دستش نزدم

    نقل قول نوشته شده توسط mbshareat مشاهده تاپیک
    اونجور که من فهمیدم این کد کاری جز چرخش انجام نمیده !!
    برای اینکه منظورم رو بفهمید قلم تاهوما با اندازه کمتر از 13 رو بهش بدین.این در حالیه که تو دلفی با کدی که دراین تاپیک گذاشتم حتی قلم کوچک رو هم می تونم لبه نرم کنم!
    اندازه 13 به بالا هم که خودش لبه نرم میشه ونیاز به هیچ کدی نداره.
    تنها Weight و Quality در لبه نرم تاثیر دارند که ظاهرا در این کد درست تنظیم شده ولی عمل نکرده!!
    و تا جایی که من میدونم چرخش فونت یکی از کاراشه

    متاسفانه من دلفی کار نیستم که بتونم از کدی که شما گزاشتی استفاده کنم یا متوجه بشم کار این کد چیه
    یک سورس ضمیمه کردم امیدوارم به دردت بخوره(همون نمنه کد بالا در قالب سورس)

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: چرا VB نمیتونه GDI.Dll رو که با آدرس بهش معرفی کردم بشناسه؟!

    با سلام
    جناب Mr'Jamshidy ممنون.اما جواب خواستم رو ندادین.
    عرض کردم که این کد قلم رو نرم نمی کنه اگه تو همین سورسی که گذاشتین این قسمت:
    DeleteObject SelectObject(mDC, CreateMyFont(24, Cnt))

    رو به صورت این کد:
    DeleteObject SelectObject(mDC, CreateMyFont(12, Cnt))

    در بیارین متوجه منظورم میشین.
    در ضمن Delphi به راحتی VB هستش.
    من مدتها VB کار میکردم. با فایل اجرایی که Dll می خواست تو Win 98 مشکل داشتم.
    مشکل سرعت داشتم. به دلفی که مهاجرت کردم علاوه بر سرعت بالا قابلیتهای زیادی به دست آوردم که نیازی به تعریف تابع API و غیره هم نداشت و خیلی راحت استفاده میشد.
    من توصیه می کنم شما هم دلفی کار کنین.توی دلفی خیلی کارها راه آسونتر داره.
    تصور من اینه که تالار دلفی برنامه نویسهای قویتری نسبت به تالار VB داره (... و فعالتر هم هست)مثل جناب آقای علی کشاورز و مجتبی تاجیک و ...
    البته توی دلفی مجبور به تعریف متغیرها هستین که بعد از مدتی براتون عادی و حتی مفید خواهد بود.
    (اگه همون اول بدونین می خواین با چه متغیری کار کنین تصور بهتری از برنامه دارین)
    و امکاناتی مثل ماکروی متنی هم داره و خیلی کامپوننتهای آماه که تو VB6 باید کلی به خودتون سختی بدین تا شاید بدست بیارین و ... . در ضمن Help دلفی هم همراه خوشه (البته من دلفی نسخه 6 قدیمیتر از VB6 رو استفاده می کنم) و مثل VB نیست که باید MSDN رو جدا داشته باشین(البته VB4 خودش HelP مستقل داشت)

  9. #9

    نقل قول: چرا VB نمیتونه GDI.Dll رو که با آدرس بهش معرفی کردم بشناسه؟!

    نقل قول نوشته شده توسط mbshareat مشاهده تاپیک
    البته توی دلفی مجبور به تعریف متغیرها هستین که بعد از مدتی براتون عادی و حتی مفید خواهد بود.
    (اگه همون اول بدونین می خواین با چه متغیری کار کنین تصور بهتری از برنامه دارین)
    سلام علیکم
    بله، البته داخل وی بی هم امکان اجباری سازی نوع متغیر نیز وجود دارد اما متاسفانه بصورت پیش فرض غیرفعال است

    نقل قول نوشته شده توسط mbshareat مشاهده تاپیک
    و امکاناتی مثل ماکروی متنی هم داره و خیلی کامپوننتهای آماه که تو VB6 باید کلی به خودتون سختی بدین تا شاید بدست بیارین و ... . در ضمن Help دلفی هم همراه خوشه (البته من دلفی نسخه 6 قدیمیتر از VB6 رو استفاده می کنم) و مثل VB نیست که باید MSDN رو جدا داشته باشین(البته VB4 خودش HelP مستقل داشت)
    با نظر شما موافقم، بنده نیز در بیشتر مواقع از راهنمای قدیمی وی بی استفاده میکنم چونکه MSDN نیازمند وقت زیادی برای نصب است
    انشاء الله قصد دارم به دلفی مهاجرت کنم

    موفق باشید
    یاعلی
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Mr'Jamshidy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Network
    پست
    994

    نقل قول: چرا VB نمیتونه GDI.Dll رو که با آدرس بهش معرفی کردم بشناسه؟!

    بنظر من شما که میخوای مهاجرت کنی به یک برنامه قدرت مند مهاجرت کن که تمام نیازهات رو بر آورده کنه نه یک برنامه با نقص های دیگه!

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •