نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: برخورد با ارور "object reference not set to an instance of an object"

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    برخورد با ارور "object reference not set to an instance of an object"

    سلام
    من داخل صفحاتم از wizard استفاده میکنم ولی مقادیری که در چند مرحله گرفته میشه را در یک مرحله دیگه نمایش میدم
    اما نمیدونم چرا همه مراحل کار میکنه به جز اون مرحله ای که قراره اطلاعات ورودی را نمایش بده و ارور زیر را میده
    کسی میتونه کمک کنه؟
    مرسی
    object reference not set to an instance of an object
    an unhandeled exception occurred during the execution of the current web request . please review the stack for more information about thye error and where it originated in the code .

    جالب این که وقتی محتویات استک را نگاه میکنم اون وسط آدرسی را میبینم که اصلا وجود خارجی نداشته و یه زمانی فولدر پروژم اونجا بوده اکما در حال حاضر همچین فولدری وجود نداره و من پروژه را از مکان دیگه ای لوود میکنم

    واقعا دارم شاخ در میارم

  2. #2
    کاربر جدید آواتار shv3264
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تو خونه
    سن
    31
    پست
    26

    نقل قول: برخورد با ارور "object reference not set to an instance of an object"

    این ارور معمولن مربوط به نذاشتن کلمه new موقع ساختن یک instance از یک کلاس میشه . کدهات رو با breakpoint خط به خط تریس کن ببین کجا ارور میده

    بد نیست یه بار از منوی build گزینه rebuild website بزنی . اینجوری همه چی دوباره بررسی میشه

  3. #3

    Exclamation نقل قول: برخورد با ارور "object reference not set to an instance of an object"

    نقل قول نوشته شده توسط shv3264 مشاهده تاپیک
    این ارور معمولن مربوط به نذاشتن کلمه new موقع ساختن یک instance از یک کلاس میشه . کدهات رو با breakpoint خط به خط تریس کن ببین کجا ارور میده

    بد نیست یه بار از منوی build گزینه rebuild website بزنی . اینجوری همه چی دوباره بررسی میشه
    منم اين مشكل رو دارم رو دستور select از ديتا بيس
    مشكل رو تو اين خط ميگيره:
    objAdapter.SelectCommand = objcommand;

    كد هاي بالاش هم ميزارم:
     SqlCommand objcommand = new SqlCommand();
    objcommand.Connection = objConnection;
    objcommand.CommandText = "SelectPersonel_00";
    objcommand.Parameters.AddWithValue("@a", 0);
    objcommand.Parameters.AddWithValue("@par", "2");
    objcommand.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    objAdapter.SelectCommand = objcommand;

  4. #4

    نقل قول: برخورد با ارور "object reference not set to an instance of an object"

    مشكل حل شد:
    همون مطلبيكه دوست عزيزمون shv3264 فرمودن درست بود
    هنگام تعريف كد :
    SqlDataAdapter objAdapter;

    رو به كد
    SqlDataAdapter objAdapter= new SqlDataAdapter();

    تغيير دادم درست شد
    بسيار ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •