نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: مشکل اجرا نشدن برنامه ها

  1. #1

    مشکل اجرا نشدن برنامه ها

    سلام من visual C++‎ نصب زدم که توربو با ویندوز ناسازگار هست.
    حالا هر برنامه ای میزنم حتی کپی شده از سی دی باز هم ارور میده.

    [QUOTE]#include <iostream>
    #include <conio.h> // ketabkhane rishe baraye estefade az tabe system

    using namespace std;

    int main()
    {
    int counter = 0;
    while(counter < 5)
    {
    cout << "Counter = " << counter << endl;
    counter++;
    }
    system("pause"); // baraye didan natije kar az baste shodan panjere console jeloghiri mikone
    return 0;
    }[/QUOTE


    ]



    1>------ Build started: Project: tttr, Configuration: Debug Win32 ------
    1>Build started 5/10/2011 6:33:22 PM.
    1>PrepareForBuild:
    1> Creating directory "c:\documents and settings\hadi\my documents\visual studio 2010\Projects\tttr\Debug\".
    1>InitializeBuildStatus:
    1> Creating "Debug\tttr.unsuccessfulbuild" because "AlwaysCreate" was specified.
    1>ClCompile:
    1> ttt.cpp
    1>MSVCRTD.lib(crtexew.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol _WinMain@16 referenced in function ___tmainCRTStartup
    1>c:\documents and settings\hadi\my documents\visual studio 2010\Projects\tttr\Debug\tttr.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals
    1>
    1>Build FAILED.
    1>
    1>Time Elapsed 00:00:04.04
    ========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped
    ==========

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن برنامه ها

    یه پروژه تازه بساز کد رو بنویس و دوباره اجرا کن اگر مشکل داشت بگو در ضمن از تگ کد استفاده کن تا بقیه به راحتی بتونن کدی رو که برای نمونه گذاشتی بخونن موفق باشی./

  3. #3

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن برنامه ها

    متاسافنه باز ارور داد
    #include <iostream>
    #include <conio.h> // ketabkhane rishe baraye estefade az tabe system

    using namespace std;

    int main()
    {
    int counter = 0;
    while(counter < 5)
    {
    cout << "Counter = " << counter << endl;
    counter++;
    }
    system("pause"); // baraye didan natije kar az baste shodan panjere console jeloghiri mikone
    return 0;
    }

  4. #4

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن برنامه ها

    دریابید من را.

  5. #5

  6. #6

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن برنامه ها

    #include <iostream>

    using namespace std;

    int main()
    {
    int counter = 0;
    while(counter < 5)
    {
    cout << "Counter = " << counter << endl;
    counter++;
    }
    system("pause"); // baraye didan natije kar az baste shodan panjere console jeloghiri mikone
    return 0;
    }



    باز ارور داد
    اصلا من یک پیغام سلامهم نتونستم بنویسم توش به خدا

  7. #7

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن برنامه ها

    سلام
    دوست من شما مطمئنی یک پروژه وین 32 کنسول میسازی؟
    قطعا این سورس مشکلی نداره ...

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن برنامه ها

    نقل قول نوشته شده توسط irpersian20 مشاهده تاپیک
    متاسافنه باز ارور داد



    #include <iostream>
    #include <conio.h> // ketabkhane rishe baraye estefade az tabe system

    using namespace std;

    int main()
    {
    int counter = 0;
    while(counter < 5)
    {
    cout << "Counter = " << counter << endl;
    counter++;
    }
    system("pause"); // baraye didan natije kar az baste shodan panjere console jeloghiri mikone
    return 0;
    }



    دوست عزیز کد اگر به گفته خودتون از ویژوال استدیو استفاده می‌کنید بدون هیچ مشکلی اجرا می‌شه اینم نتیجش :
    *** تصویر ضمیمه توسط حامد مصافی حذف شد، لطفا دقت بیشتری مبذول فرمائید!!! ***

    conio.h متعلق به بورلند بود و جز C++‎ استاندارد نیست. حذفش کنید:-) !
    دوست عزیز این کد با هیچ تغییری توی ویژوال استدیو پاسخ می‌ده پس نیازی نیست که حذفش کنن.




    #include <iostream>
    #include <conio.h> // ketabkhane rishe baraye estefade az tabe system

    using namespace std;

    int main()
    {
    int counter = 0;
    while(counter < 5)
    {
    cout << "Counter = " << counter << endl;
    counter++;
    }
    system("pause"); // baraye didan natije kar az baste shodan panjere console jeloghiri mikone
    return 0;


    }


    برای اجرا شدن این یکی مورد باید خط تابع system رو حذف کنید. در ضمن متن خطایی رو که هر بار بهتون می‌ده اینجا قرار بدین تا بهتر بشه بهتون کمک کرد شما قبلن گفته بودین که کد نویسی رو باهاش مشکل ندارین : https://barnamenevis.org/showthread.php?286150-نصب-ویژوال
    و فقط به نحوه نوشتن کد توی وِیژوال استدیو آشنا نیستین ولی گویا با خود کد نویسی هم خیلی آشنا نیستین پس سعی کنید یه کتاب بگیرید و به صورت پله پله و اصولی برنامه نویسی رو یاد بگیرد تا در آینده به نتیجه مورد نظر برسید.

    موفق باشید./
    فایل های ضمیمه چشم به راه تایید شدن فایل های ضمیمه چشم به راه تایید شدن
    آخرین ویرایش به وسیله حامد مصافی : جمعه 23 اردیبهشت 1390 در 22:02 عصر

  9. #9

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن برنامه ها

    نقل قول نوشته شده توسط alpotkin مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست من شما مطمئنی یک پروژه وین 32 کنسول میسازی؟
    قطعا این سورس مشکلی نداره ...
    File
    New
    Project
    Win32 console application
    Next
    Empty Project
    بعد
    Right click
    Add
    New item
    C++‎.file

  10. #10

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن برنامه ها


  11. #11

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن برنامه ها

    Error 1 error LNK2019: unresolved external symbol _WinMain@16 referenced in function ___tmainCRTStartup C:\Documents and Settings\Hadi\My Documents\Visual Studio 2010\Projects\fhdfdrf\fhdfdrf\MSVCRTD.lib(crtexew. obj)

    Error 2 error LNK1120: 1 unresolved externals
    آخرین ویرایش به وسیله irpersian20 : جمعه 23 اردیبهشت 1390 در 17:28 عصر

  12. #12

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن برنامه ها

    دوست من همه کارهای که شما کردی درسته و سورس کد هم مشکلی نداره!
    شما یه بار هم با حالت release اجرا کن
    و خطای که نشون دادی بیشتر مربوط به فایل های کتابخانه ای که باید وارد کنی میشه ...
    شاید از vs 2010 شما باشه
    بهرحال در حالت عادی و با vs 2008 مشکلی نداره

  13. #13

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن برنامه ها

    Error 1 error LNK2019: unresolved external symbol _WinMain@16 referenced in function ___tmainCRTStartup C:\Documents and Settings\Hadi\My Documents\Visual Studio 2010\Projects\fhdfdrf\fhdfdrf\MSVCRTD.lib(crtexew. obj)

    Error 2 error LNK1120: 1 unresolved externals


    هر کدی نوشته میشه این دو تا ارور رو اخذش میده

  14. #14

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن برنامه ها

    آخر اجرا شد
    چقدر باهاش ور رفتم واقعا خسته کننده بودااا.
    مشکل از اینجا بود که ما تو ساخت پروژه نمایش برنامه رو میزدیم روی Window برای همین ارور میداد.
    باید میزاشتیم روی Console.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن برنامه ها

    نقل قول نوشته شده توسط irpersian20 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این کد رو کپی پیست کردی چون اگر به صورت دستی بنویسی به صورت اتوماتیک ایندنت مناسب رو براش اجرا می‌کنه ممکنه کد کپی شده علامت یا تگی داشته که برای رنگ بندی کردنش بوده و به صفحه شما اضافه شده کل کد رو به صورت دستی خودت بنویس ببین باز هم با مشکل رو به رو می‌شی یا نه موفق باشی./

  16. #16

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن برنامه ها

    نقل قول نوشته شده توسط m.soleimani مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این کد رو کپی پیست کردی چون اگر به صورت دستی بنویسی به صورت اتوماتیک ایندنت مناسب رو براش اجرا می‌کنه ممکنه کد کپی شده علامت یا تگی داشته که برای رنگ بندی کردنش بوده و به صفحه شما اضافه شده کل کد رو به صورت دستی خودت بنویس ببین باز هم با مشکل رو به رو می‌شی یا نه موفق باشی./
    آخر اجرا شد
    چقدر باهاش ور رفتم واقعا خسته کننده بودااا.
    مشکل از اینجا بود که ما تو ساخت پروژه نمایش برنامه رو میزدیم روی Window برای همین ارور میداد.
    باید میزاشتیم روی Console.

    ولی حالا چرا تو صفحه ویندوز چرا برنامه ها ایجاد نمیکنه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •