نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Chart

  1. #1

    Chart

    با سلام

    من برای رسم نمودار از Series به شکل زیر استفاده می کنم

    Series1.add(x,dataname);
    ...

    محدوده x من ( برای مثال بین 1 تا 5 است) . حالا اگه x ی 1 نباشه دیگه عدد 1 در چارت نمایش داده نمی شه .
    چکار کنم که تمام محدود 1 تا 5 در چارتم باشه ( حتی اگه همه x ها 5 باشد )؟

    تنکس ا لات

  2. #2
    بر روی dbchart(با char) دبل کلیک کن و به برگه Axis برو و در آنجا تیک کنار Automatic را بردار و روی دکمه change ....( البته برای ماکزیمم آن)کلیک کن و مقدار 5 را وارد کن
    موفق باشی

  3. #3
    سلام
    ای بابا علی جان من می گم x نه dataname . رنجی که ستونها بر اساس اون بالا پایین می رن . من که تعداد ستونها رو نمی گم. :roll:

تاپیک های مشابه

  1. چاپ chart
    نوشته شده توسط سعید20 در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 اسفند 1385, 16:49 عصر
  2. chart در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 دی 1385, 08:25 صبح
  3. chart
    نوشته شده توسط mehdi_mohamadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1385, 14:34 عصر
  4. یه ابزار برای نشان دادن امار(شبیهms-chart)
    نوشته شده توسط nima_dir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1385, 13:39 عصر
  5. کمک در مورد Chart
    نوشته شده توسط meh_secure در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مرداد 1384, 20:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •