نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: نمايش خودكار متن

  1. #1

    نمايش خودكار متن

    چطوري ميشه وقتي روي يه button رفت متني كه واسه كليك كردن button در نظر گرفته شده بصورت خودكار بدون اينكه كليك كنيم روش نمايش بده؟
    مثلا تقويم رو در نظر بگيريد. وقتي طرف بره روي يه تاريخ خاص، خود بخود مناسبت اون روز نمايش داده ميشه
    اگه كسي بلده خواهشا كمكم كنه

  2. #2

    نقل قول: نمايش خودكار متن

    سلام

    برو تو قسمت Events روی GotFocus دو بار کلیک کن:

    private void button1_GotFocus(object sender, EventArgs e)
    {
    button1.Text = "Test";
    }


    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله omn!a2 : سه شنبه 27 اردیبهشت 1390 در 10:55 صبح

  3. #3

    نقل قول: نمايش خودكار متن

    نقل قول نوشته شده توسط omn!a2 مشاهده تاپیک
    سلام

    برو تو قسمت Events روی GotFocus دو بار کلیک کن:

    private void button1_GotFocus(object sender, EventArgs e)
    {
    button1.Text = "Test";
    }


    موفق باشی
    مرسي بابت جواب.
    ولي بهتر بود من سوالمو اينجوري ميپرسيدم : من يه تقويم دارم درست ميكنم با win mob .
    ميخواسم بدونم روزهارو با چه كامپوننتي بذارم بهتره (button , picture , text , ...)
    براي مرتب كردنشون از panel استفاده كنم يا را ديگه اي هست؟
    چطوري بين روزها حركت كنم؟ (من اين به فرم رسيده كه مثلا يه button بذارم روي يكي از روزها بعد بيام event فلشهاي جهت نما رو درست كنم كه مثلا اگه button روي 2 باشه وقتي كليد چپ زده شد button بره روي 3) .
    به نظر خودم اين روش خيلي بده چون اصلا نميدونم جواب بده يا نه و همچنين وقتي button روي يكي از روزها باشه شماره روز پشت button ميمونه و معلوم نميشه
    در ضمن من كدي كه بشه حركت button رو شبيه سازي كنه بلد نيستم
    كلي بگم چطوري ميشه حركت با فلش ها رو شبيه سازي كرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله oranoos_mt : سه شنبه 27 اردیبهشت 1390 در 18:40 عصر

  4. #4

    نقل قول: نمايش خودكار متن

    سلام

    خیلی از چیزایی که گفتی سلیقه ایه ...
    تو میتونی عکس برنامت رو بذاری تا ببینم چه جوریه اینجوری نمیتونم نظر بدم

    بله میتونی از panel استفاده کنی

    هر کدام که راحت تره از اون استفاده کن

    برای جابجای دکمه ها روشهای زیادی وجود داره

    اگر میخوای از کنترلهایی که قابلیت فاکوس دارند مثل دکمه ها استفاده کنی میتونی تو رویداد Gotfocus دکمه ها این کد رو بنویسی:
    private void button2_GotFocus(object sender, EventArgs e)
    {
    //این کد باعث میشود با فاکوس شدن این کنترل، button1 بر روی این کنترل قرار بگیرد
    button1.Location = new Point(button2.Location.X, button2.Location.Y);
    }


    این کار رو روی تک تک کنترلها انجام بده...

    اگر میخوای از کنترل تکست باکس استفاده کنی چون با فاکوس شدن یه تکست باکس دیگه نمیتونی با زدن کلیدها از اون خارج بشی میتونی تو رویداد KeyDown مربوط به تکست باکس این کد را بنویسی:

    private void textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if ((e.KeyCode == System.Windows.Forms.Keys.Left))
    {
    button1.Location = new Point(textBox1.Location.X, textBox1.Location.Y);
    textBox2.Focus();
    }

    با این کد وقتی روی تکست باکس 1 کلید چپ رو بزنی button1 روی textbox1 منتقل میشه و تکست باکس 2 فاکوس میشه همین کار رو روی بقیه ی تکست باکسها انجام بده
    همانطور که گفتم روشهای زیادی داره
    به نظر من اگه تعریف روزها رو تو یه Label پایین بذاری بهتره یعنی هر روزی که انتخاب شد تعریفش تو Label نوشته بشه

    موفق باشی

  5. #5

    نقل قول: نمايش خودكار متن

    نقل قول نوشته شده توسط omn!a2 مشاهده تاپیک
    سلام

    خیلی از چیزایی که گفتی سلیقه ایه ...
    تو میتونی عکس برنامت رو بذاری تا ببینم چه جوریه اینجوری نمیتونم نظر بدم

    بله میتونی از panel استفاده کنی

    هر کدام که راحت تره از اون استفاده کن

    برای جابجای دکمه ها روشهای زیادی وجود داره

    اگر میخوای از کنترلهایی که قابلیت فاکوس دارند مثل دکمه ها استفاده کنی میتونی تو رویداد Gotfocus دکمه ها این کد رو بنویسی:
    private void button2_GotFocus(object sender, EventArgs e)
    {
    //این کد باعث میشود با فاکوس شدن این کنترل، button1 بر روی این کنترل قرار بگیرد
    button1.Location = new Point(button2.Location.X, button2.Location.Y);
    }


    این کار رو روی تک تک کنترلها انجام بده...

    اگر میخوای از کنترل تکست باکس استفاده کنی چون با فاکوس شدن یه تکست باکس دیگه نمیتونی با زدن کلیدها از اون خارج بشی میتونی تو رویداد KeyDown مربوط به تکست باکس این کد را بنویسی:

    private void textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if ((e.KeyCode == System.Windows.Forms.Keys.Left))
    {
    button1.Location = new Point(textBox1.Location.X, textBox1.Location.Y);
    textBox2.Focus();
    }

    با این کد وقتی روی تکست باکس 1 کلید چپ رو بزنی button1 روی textbox1 منتقل میشه و تکست باکس 2 فاکوس میشه همین کار رو روی بقیه ی تکست باکسها انجام بده
    همانطور که گفتم روشهای زیادی داره
    به نظر من اگه تعریف روزها رو تو یه Label پایین بذاری بهتره یعنی هر روزی که انتخاب شد تعریفش تو Label نوشته بشه

    موفق باشی
    Taghvim2.rar

    مرسي كه كمكم ميكني.
    من كارهايي كه شما گفته بوديد انجام دادم. تا يه جايي خوب پيش رفت اما وقتي خواستم شرط بذارم براي وقتي كه كليد چپ رو زدم (كد زير) :

    private void frkhor_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if ((e.KeyCode == System.Windows.Forms.Keys.Up))
    {
    // Up
    }
    else if ((e.KeyCode == System.Windows.Forms.Keys.Down))
    {
    // Down

    }
    else if ((e.KeyCode == System.Windows.Forms.Keys.Left))
    {
    // Left



    if (button2.Location == Point(135, 92))
    {
    button2.Location = new Point(103, 92);

    }
    else if (button2.Location == Point(103, 92))
    {
    button2.Location = new Point(72, 92);

    }
    else if (button2.Location == Point(72, 92))
    {
    button2.Location = new Point(41, 92);

    }
    else if (button2.Location == Point(41, 92))
    {
    button2.Location = new Point(10, 92);

    }
    else if (button2.Location == Point(10, 92))
    {
    button2.Location = new Point(196, 116);



    }

    }

    در اينجا (خط هاي 18-40) خطا (exeption) رخ ميده و ديگه نتونستم درست كنم.

    يه سوال ديگه : چطوري ميشه وقتي buttun روي يه روزي قرار ميگيره شماره پشت button نشون داده بشه؟ (به نظر بايد شماره روز رو به button نسبت بديم احتمالا)
    كد برنامه رو هم ميذارم ببين كجاي كارم ايراد داره :
    لينك :
    http://www.pic.iran-forum.ir/images/...2p9y6dyxt6.rar

    يا
    http://www.up.98ia.com/images/pggrkifkrq535mroixu.rar

    يا
    http://www.jetup.ir/do.php?filename=...3057063331.rar

    يا از طريق بالا
    آخرین ویرایش به وسیله oranoos_mt : چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390 در 13:08 عصر

  6. #6

    نقل قول: نمايش خودكار متن

    اقا درست شد. واقعا ممنون
    فقط يه مشكل ديگه كه اگه حل بشه ديگه مزاحم نميشم.
    من يه كامپوننت button به صورت 3D ميخوام كه با استفاده از اين باتن بين روزا حركت كنم. 3D ميخوام واسه اينكه برنامه قشنگ تر بشه.
    كسي داره يه چنتا كامپوننت قشنگ بهم بده يا آدرس بده برم دانلود كنم؟ teletic رو دانلود كردم ولي روي كامپوننت هاش نوشته trial و نميشه باهاشون كار كرد

  7. #7

    نقل قول: نمايش خودكار متن

    سلام
    بله مشکل از این بود (button2.Location == Point(135, 92)) که باید اینجوری مینوشتی
    if (button2.Location == new Point(135, 92))


    چرا از PictureBox استفاده نمیکنی؟ من این کار رو با پیکچرباکس انجام دادم تصویر پیکچرباکس متحرک رو با تصویر پیکچرباکس روزهای تقویم که زیرش هست رو برابر کردم قشنگ شد میتونی همین pictureBox سایزش رو بزرگتر کنی تا روز انتخاب شده مشخص بشه

    if (pictureBox50.Location == new Point(133, 89))
    {
    pictureBox50.Location = new Point(100, 89);
    pictureBox50.Image = pictureBox25.Image;
    }


    اینجوری میشه

    pic2.gif

    میتونی تنظیم SizeMode پیکچرباکس را به CenterImage و رنگ باکس رو به رنگ دلخواه مثلا سبز تغییر بدی که اینجوری درمیاد

    pic1.gif


    در مورد اون باتن 3بعدی اگه پیدا کردم حتما بهت میدم
    سوالی بود در خدمتم...
    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله omn!a2 : چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390 در 23:48 عصر

  8. #8

    نقل قول: نمايش خودكار متن

    تکراری.........
    آخرین ویرایش به وسیله omn!a2 : چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390 در 22:58 عصر

  9. #9

    نقل قول: نمايش خودكار متن

    نقل قول نوشته شده توسط omn!a2 مشاهده تاپیک
    سلام
    بله مشکل از این بود (button2.Location == Point(135, 92)) که باید اینجوری مینوشتی
    if (button2.Location == new Point(135, 92))


    چرا از PictureBox استفاده نمیکنی؟ من این کار رو با پیکچرباکس انجام دادم تصویر پیکچرباکس متحرک رو با تصویر پیکچرباکس روزهای تقویم که زیرش هست رو برابر کردم قشنگ شد میتونی همین pictureBox سایزش رو بزرگتر کنی تا روز انتخاب شده مشخص بشه

    if (pictureBox50.Location == new Point(133, 89))
    {
    pictureBox50.Location = new Point(100, 89);
    pictureBox50.Image = pictureBox25.Image;
    }


    اینجوری میشه

    pic2.gif

    میتونی تنظیم SizeMode پیکچرباکس را به CenterImage و رنگ باکس رو به رنگ دلخواه مثلا سبز تغییر بدی که اینجوری درمیاد

    pic1.gif


    در مورد اون باتن 3بعدی اگه پیدا کردم حتما بهت میدم
    سوالی بود در خدمتم...
    موفق باشی
    واقعا دمت گرم. خيلي كمكم كردي. خيلي گل كاشتي. با اين پيكچر باكسي كه گفتي ديگه نيازي به باتن 3بعدي هم ندارم. خيلي ممنون
    واقعا نميشه كمكاتو جبران كرد فقط تنها كاري كه ميتونم بكنم اينه كه وقتي برنامم تموم شد يه نسخشو به شما بدم. فقط همين از دستم بر مياد.
    بازم ممنون. بازم تشكر.
    الهي هميشه شاد و سلامت و موفق باشيد

  10. #10

    نقل قول: نمايش خودكار متن

    خواهش میکنم عزیز کاری نکردیم...

    همین که برام دعا میکنید بزرگترین هدیه است.

    شاد و پیروز و سربلند باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله omn!a2 : پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390 در 02:19 صبح

  11. #11

    نقل قول: نمايش خودكار متن

    ببخشيد. من يه مشكل ديگه واسم پيش اومده. مشكل كه چه عرض كنم يه راهنمايي براي بهتر شدن كار
    من ميخوام وقتي روي روز 31 خرداد هستم وقتي كليك چپ زده شد روز اول ماه بعدي رو واسم نشون بده.
    اين كار رو انجام دادم ولي فرم ماه قبلي باز ميمونه و بسته نميشه كه باعث پايين اومدن سرعت ميشه.
    يه كد نوشتم ببينيد كجاي كد مشكل داره كه فرم قبلي بسته نميشه :
    else if (pictureBox50.Location == new Point(100, 135))
    {
    frkhor frkhor1 = new frkhor();
    frkhor1.Close();
    frtir frtir1 = new frtir();
    frtir1.Show();
    }


    بايد يه كاري كنم كه فرم قبلي بسته بشه كه سرعتش كم نشه.

  12. #12

    نقل قول: نمايش خودكار متن

    سلام

    ببین همیشه یادت باشه که اگر در خود فرم هستی این کد را باید بنویسی: ()this.Clos
    البته در فرم اصلی نمیشه این کار رو بکنی چون کل برنامه بسته میشه! ولی در فرمهای بعدی میشه این کار رو بکنی
    بازم سوالی بود در خدمتم.

  13. #13

    نقل قول: نمايش خودكار متن

    نقل قول نوشته شده توسط omn!a2 مشاهده تاپیک
    سلام

    ببین همیشه یادت باشه که اگر در خود فرم هستی این کد را باید بنویسی: ()this.Clos
    البته در فرم اصلی نمیشه این کار رو بکنی چون کل برنامه بسته میشه! ولی در فرمهای بعدی میشه این کار رو بکنی
    بازم سوالی بود در خدمتم.
    راستش منم همين كارو ميكردم ولي چون كل برنامه بسته ميشد فك ميكردم كدم مشكل داره يا كد ديگه اي هست.
    نميدونسم وقتي روي فرم اصلي باشم this.close رو بزنم كل برنامه بسته ميشه.
    ممنون كه كمكم كردي.
    به نظر مياد ديگه مشكلي نداشته باشم . اميدوارم كه پيش نياد كه ديگه مزاحمتون نشم
    بازم ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •