نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: شبیه ساز مناسب برای شبکه های حسگر بیسیم

  1. #1

    شبیه ساز مناسب برای شبکه های حسگر بیسیم

    سلام خسته نباشید،در مورد الگورتمهای مسیریابی در شبکه های حسگر بیسیم دارم تحقیق می کنم و شبیه سازی اونا با یه نرم افزار،خواهش می کنم یه نرم افزار پیشنهاد کنید و واسه الگوریتهاشم اگه امکان داره کمکم کنید.ممنون

  2. #2

    نقل قول: پایان نامه

    سلام این مشکل رو من هم دارم
    اگه موردی پیدا کردی بی زحمت برام بفرست به این آدرس:
    mehdi.sakhaie@gmail.comمن هم دنبالش میگردم.
    ممنون بای

  3. #3

    نقل قول: پایان نامه

    با سلام
    برای wirless sensor network ها می تونید از OMNeT++ v4.1 به همراه Castalia استفاده کنید.

    http://omnetpp.org/

    http://castalia.npc.nicta.com.au/

    برای الگوریتم ها چه کمکی لازم داری؟
    One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man (Elbert Hubbard)

  4. #4

    نقل قول: پایان نامه

    نقل قول نوشته شده توسط manvaputra مشاهده تاپیک
    با سلام
    برای wirless sensor network ها می تونید از OMNeT++ v4.1 به همراه Castalia استفاده کنید.

    http://omnetpp.org/

    http://castalia.npc.nicta.com.au/

    برای الگوریتم ها چه کمکی لازم داری؟
    با سلام
    من برای شبیه سازی با شبیه ساز NS-2 کار کردم. اما با مشکل برخورد کردم. شما با این شبیه ساز آشنایی دارید؟
    با این دو شبیه سازی که معرفی کردین کار کردین؟ به نظر شما ساده تر از NS-2 هست؟

    با تشکر

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    سبزوار
    پست
    2

    نقل قول: شبیه ساز مناسب برای شبکه های حسگر بیسیم

    سلام
    من هم روي شبيه سازي شبكه هاي سنسور مي خواهم كاركنم . لطفا راهنمايي كنيد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aram_2
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    زمین
    سن
    37
    پست
    476

    نقل قول: شبیه ساز مناسب برای شبکه های حسگر بیسیم

    برا سنسور شبیه سازه omnet به همراه Castallia خوبه. با سی پلاس می تونید توش کد بزنید به نسبت دیگر برنامه ها خوبه.ns-2 هم خوبه اما مشکله.
    سوالی بود بفرمایید

  7. #7

    نقل قول: شبیه ساز مناسب برای شبکه های حسگر بیسیم

    با سلام
    من برای شبیه سازی با شبیه ساز NS-2 کار کردم. اما با مشکل برخورد کردم. شما با این شبیه ساز آشنایی دارید؟
    با این دو شبیه سازی که معرفی کردین کار کردین؟ به نظر شما ساده تر از NS-2 هست؟

    با تشکر
    دوست عزیز این دو تا شبیه سازهای جداگانه نیستن، در واقع castalia یک شبیه سازه یا بهتره بگم یک مدله که روی فریم ورکه OMNET نصب میشه برای کار با سنسور ها، اکثر ما به اشتباه تصور می کنیم که OMNET یک شبیه سازه در صورتی که نیست. به نظر من OMNET از NS-2 راحت تره و درد سر کمتری هم داره.
    OMNET هم تحت ویندوز نصب کار می کنه هم لینوکس ولی خود تیم Castalia برای کار با اون لینوکس رو توصیه میکنه.
    One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man (Elbert Hubbard)

  8. #8
    کاربر جدید آواتار kioomars
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    kaleibar
    سن
    33
    پست
    6

    نقل قول: پایان نامه

    سلام خسته نباشید. من دارم یه مقاله می نویسم در الگوریتمی برای پیاده سازی شبکه های حسگر.می خوام در یک محیطی شبیه سازی کنم.در این محیط میشه چندین الگوریتم رو با هم مقایسه کرد؟
    و با استفاده از الگوریتم خودم پیاده سازی کرد و اطلاعات رو بدست آورد. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

  9. #9
    کاربر جدید آواتار kioomars
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    kaleibar
    سن
    33
    پست
    6

    نقل قول: پایان نامه

    سلام خسته نباشید. من دارم یه مقاله می نویسم در الگوریتمی برای پیاده سازی شبکه های حسگر.می خوام در یک محیطی شبیه سازی کنم.در این محیط میشه چندین الگوریتم رو با هم مقایسه کرد؟
    و با استفاده از الگوریتم خودم پیاده سازی کرد و اطلاعات رو بدست آورد. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

  10. #10

    نقل قول: پایان نامه

    می بخشید
    لینک omnet درسته ؟ من نتونستم باز کنم . اما castalia درست بود
    با تشکر

  11. #11

    Thumbs up نقل قول: شبیه ساز مناسب برای شبکه های حسگر بیسیم

    شبکه های حسگر بی سیم بهترین گزینه OMNet هست.
    اینم لینک دانلودش.البته با ف.ی.ل شکن باید دانلود کنید
    http://omnetpp.org/download/release/...-4.2.1-src.tgz

  12. #12

    نقل قول: شبیه ساز مناسب برای شبکه های حسگر بیسیم

    با سلام دوستان من از 20 مارچ تلاش میکنم که یک لینک دانلود omnet++ برای لینوکس پیدا کنم ولی نمیتونم میشه لطفا جایی آپلود کنید اگر دارید. خود سایت اصلی لینکهاش بروکن هستند و بعد از 50M دانلود متوقف میشه.پک 4.2 را هم میخوام. لطفا کمک کنید.

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    3

    نقل قول: شبیه ساز مناسب برای شبکه های حسگر بیسیم

    من می خوام با opnet الگوریتم کلونی مورچه رو در wsnشبیه سازی کنم کسی می تونه کمکم کنه

    این ایمیل منه
    m.seyedi2010@gmail.com

  14. #14

    نقل قول: شبیه ساز مناسب برای شبکه های حسگر بیسیم

    نقل قول نوشته شده توسط seyedi مشاهده تاپیک
    من می خوام با opnet الگوریتم کلونی مورچه رو در wsnشبیه سازی کنم کسی می تونه کمکم کنه

    این ایمیل منه
    m.seyedi2010@gmail.com
    سلام
    شما نرم افزارش رو دارید؟
    من میخواستم پروتکل های مسیر یابی ospf,eigrp
    پیاده سازی کنم و اونها رو از نظر همگرای وتاخیر مقایسه کنم
    اما نرم افزارش رو نتونستم پیدا کنم
    ممنون

  15. #15

    Cool نقل قول: شبیه ساز مناسب برای شبکه های حسگر بیسیم

    با سلام با ایمیل من تماس داشته باش هم اموزش مختصر هم نرم افزارش رو خدمت شما تقدیم کنم این شبیه سازomnet واقعامحشره قدرتمند کارا وکار با ان ساده تر از ns2 می باشد ودر وب هم مقالات وراهنمایی های خوبی دارد
    iran_arman_m@yahoo.com

  16. #16

    نقل قول: پایان نامه

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi sakhaie مشاهده تاپیک
    سلام این مشکل رو من هم دارم
    اگه موردی پیدا کردی بی زحمت برام بفرست به این آدرس:
    mehdi.sakhaie@gmail.comمن هم دنبالش میگردم.
    ممنون بای
    با سلام .. موضوع پایان نامم شبیه سازی روش شایعه پراکنی تو شبکه های حسگر بیسیم.. خواهشمندم کمکم کنید اگه هر کس کدشو داره یا این کارو انجام داده با هر نرم افزار شبیه سازیم باشه مهم نیست .. اینم ادرس امیل منه .. saya.rooz@yahoo.com لطفا کمکم کنید :(

  17. #17

    نقل قول: پایان نامه

    [QUOTE=kioomars;1409755]سلام خسته نباشید. من دارم یه مقاله می نویسم در الگوریتمی برای پیاده سازی شبکه های حسگر.می خوام در یک محیطی شبیه سازی کنم.در این محیط میشه چندین الگوریتم رو با هم مقایسه کرد؟
    و با استفاده از الگوریتم خودم پیاده سازی کرد و اطلاعات رو بدست آورد. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
    با سلام .. موضوع پایان نامم شبیه سازی روش شایعه پراکنی تو شبکه های حسگر بیسیم.. خواهشمندم کمکم کنید اگه هر کس کدشو داره یا این کارو انجام داده با هر نرم افزار شبیه سازیم باشه مهم نیست .. اینم ادرس امیل منه .. saya.rooz@yahoo.com لطفا کمکم کنید :(

  18. #18

    نقل قول: شبیه ساز مناسب برای شبکه های حسگر بیسیم

    با سلام .. موضوع پایان نامم شبیه سازی روش شایعه پراکنی تو شبکه های حسگر بیسیم.. خواهشمندم کمکم کنید اگه هر کس کدشو داره یا این کارو انجام داده با هر نرم افزار شبیه سازیم باشه مهم نیست .. اینم ادرس امیل منه .. saya.rooz@yahoo.com لطفا کمکم کنید :(

  19. #19

  20. #20

  21. #21
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    22

    نقل قول: شبیه ساز مناسب برای شبکه های حسگر بیسیم

    برید سراغ tinyos و nesC. الان برای sensor network توی دانشگاه از tinyos استفاده میشه.

  22. #22

    نقل قول: شبیه ساز مناسب برای شبکه های حسگر بیسیم

    پایان نامه با موضوع پوشش در شبکه های حسگر بی سیم را از لینک زیر دانلود کنیددانلود

  23. #23

    نقل قول: شبیه ساز مناسب برای شبکه های حسگر بیسیم

    نرم افزارهای شبیه سازی شبکه های بیسیم عبارتند از :
    1-TinyOS
    2-TOSSIM
    3-OPNET
    4-TOSSF
    5-NS-2

  24. #24

    نقل قول: شبیه ساز مناسب برای شبکه های حسگر بیسیم

    با سلام.
    ابزارهای زیر نیز استفاده می شود :
    OMNET++-GloMosim-SSFNet-J-Sim

  25. #25

    نقل قول: شبیه ساز مناسب برای شبکه های حسگر بیسیم

    سلام دوستان کسی میدنه برای پیاده سازی یا شبیه سازی تله مدیسین و تله کاردیولوژی ازچه نرم افزاری میتونم استفاده کنم؟

  26. #26

    شبیه ساز مناسب و قدرتمند برای شبکه های حسگر بیسیم opnet

    سلام دوستان خوبم
    کسانی که می خوان شبیه ساز opnet رو یاد بگیرین یک سایت خوب هست که فیلم های رایگان ده بیست دقیقه ای از 0 تا پیشرفته رو داره، من دیدم واقعا تا الان کمک کرد، پیشنهاد میکنم شما هم سری بزنید.

    راهنمای نصب شبیه ساز opnet

    فیلم آموزشی جلسه اول: تعریف پروژه،node model،process model

    فیلم آموزشی جلسه دوم: رسم نمودار در opnet


    منبع : سایت یار آزمون

  27. #27

    نقل قول: شبیه ساز مناسب برای شبکه های حسگر بیسیم

    سلام
    برای انتخاب سرخوشه انرژی کارا در شبکه حسگر بیسیم چه شبیه سازی مناسب است؟.
    اغلب با ns2 کار کردن که با مشکل مواجه شدند. بعضی ها با متلب کار کردن . مگه متلب شبیه ساز هست؟.
    به نظرتون با ns3 بنویسم خوبه؟ کسی با ns3 کار کرده ؟ ملاک انتخاب شبیه ساز مناسب چی هست؟
    ممنون میشم کمک کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •