نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطای The underlying provider failed on Open.

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    خطای The underlying provider failed on Open.

    سلام.



    System.Data.EntityException was unhandled
    Message=The underlying provider failed on Open.
    Source=System.Data.Entity



    این خطا در زمان استفاده از تکنولوژی Entity Framwork رخ می دهد و قاعدتا به صورت اتو ماتیک باید کانکشن را باز و بسته کند ولی برنامه نمی تواند این کاررا بکند و این خطا رو می ده و باید چند بار سرویس آن را ببندم و دوباره باز کنم تا درست شود چندین بار فایل EF را اضافه کردم ولی همچنان این مشکل را دارم از دوستان کسی نظری ندارد؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: خطای The underlying provider failed on Open.

    دوستان کسی تا حالا به این مشکل برخورد نکرده از کد زیر نیز برای بستن کانکشن استفاده کردم ولی تاثیر نداره






    DAL.AriaEntities a = new DAL.AriaEntities();

    try
    {
    if (a.Connection.State == ConnectionState.Closed)
    a.Connection.Open();
    }
    catch
    {

    a.Connection.Close();
    }


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: خطای The underlying provider failed on Open.

    منم این مشکلو داشتم فهمیدم به خاطر اینکه password رو در connection string وارد نکردم.شما هم احتمالا همین مشکلو دارید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: خطای The underlying provider failed on Open.

    نه مشکل من به خاطر پسوورد نیست کانکشن استرینگم درست می باشد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: خطای The underlying provider failed on Open.

    کانکشن استریگتو اگه میتونی بزار چکش کنم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •