نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل با استفاده از رشته ها

  1. #1

    Unhappy مشکل با استفاده از رشته ها

    سلام

    من وقتی توی ++visual c میخوام از رشته ها استفاده کنم برنامه ازم ایراد میگیره مثلا s1 رو از نوع string میسازم و بعد میخوام cin>>s1 کنم . تو قسمت برنامه ازم من ایراد میگیره . یعنی string رو به عنوان یه "نوع" میشناسه ولی وقتی میام بخونمش ایراد میگیره . اگه میشه لطف کنید یا بگید چطوری میتونم این مشکل رو رفع کنم یا اینکه یه IDE استاندارد معرفی کنید که به جای Visual از اون استفاده کنم . توربو هم مشکل داره باهاش .

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: مشکل با استفاده از رشته ها

    شاید مشکلت این باشه

    #include <string>
    using namespace std;

    بعد کدت رو بنویسی یا

    std::cin>>str;

  3. #3

    نقل قول: مشکل با استفاده از رشته ها

    باتشکر فراوان

    ولی من تمام این کارها رو کردم . اصلا اگه هدر رو اضافه نکنیم که رشته رو به عنوان یه نوع جدا نمیشناسه . ولی مشکل اینجاست که رشته رو میشناسه توی ورودیش میمونه . حتی از string str="salam هم ایراد نمیگره ولی وقتی میخوام بنویسم cout<<str میگه که عملگر >> برای رشته ها تعریف نشده و ازین حرفا .


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: مشکل با استفاده از رشته ها


    #include <iostream>
    using namespace std;

    int main ()
    {
    cout << "Hello World!";
    return 0;
    }

    ببین این برنامه بالایی باید درست اجرا بشه اگه نمی شه مشکل از ویژواله
    و IDE های زیادی وجود داره که به نظرم
    DEV-CPP
    مناسب ترینشونه

  5. #5

    نقل قول: مشکل با استفاده از رشته ها

    ببین این برنامه بالایی باید درست اجرا بشه اگه نمی شه مشکل از ویژواله
    دست شما درد نکنه . یعنی من تا الان هیچ برنامه ای تو ویژوال ننوشتم دیگه ؟ . من الان سه ساله که با ویژوال برنامه مینویسم و همیشه هم با این موضو مشکل داشتم . اگه میشه شما خودتون یه برنامه تو ویژوال بنویسید و از رشته ها استفاده کنید ببینید که واسه شما درست کار میکنه یا نه . البته الان char *str یا مثلا char str[20 کارمو را میندازه ولی اگه string باشه بهتره .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: مشکل با استفاده از رشته ها

    والا من تست گرفتم کار داد ..................!
    تنظیمات کامپایلرو دست نزدی!؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amir.bakhtiari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    161

    نقل قول: مشکل با استفاده از رشته ها

    من وقتی توی ++visual c میخوام از رشته ها استفاده کنم برنامه ازم ایراد میگیره مثلا s1 رو از نوع string میسازم و بعد میخوام cin>>s1 کنم . تو قسمت برنامه ازم من ایراد میگیره . یعنی string رو به عنوان یه "نوع" میشناسه ولی وقتی میام بخونمش ایراد میگیره . اگه میشه لطف کنید یا بگید چطوری میتونم این مشکل رو رفع کنم یا اینکه یه IDE استاندارد معرفی کنید که به جای Visual از اون استفاده کنم . توربو هم مشکل داره باهاش .
    برای اینکه شما بتوانید از کاربر رشته دریافت کنید باید:
    #include <iostream.h>
    using std::cout;
    using std::cin;
    using std::endl;
    #include <string.h>
    using std::string;
    using std::getline;
    #include<conio.h>

    int main ()
    {
    string name;
    getline(cin,name);
    cout << name<<endl;
    getch();
    return 0;
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: مشکل با استفاده از رشته ها

    بله به نکته حکیمانه ایی اشاره کردند فقط فرقش با کد قبلی اینه که این کد اسپیس ها رو هم در نظر میگیره و لی cin تا اولین جدا کننده ورودی رو در رشته قرار می ده.

  9. #9

    نقل قول: مشکل با استفاده از رشته ها

    با تشکر

    تستهایی که شما گرفتید هر دو توی DEV CPP هست که من هم با اون مشکلی ندارم . هر دو برنامه ای که شما دوستان دادید توی DEV CPP به درستی کار میکنه ولی باز هم من با visual مشکل دارم .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار amir.bakhtiari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    161

    نقل قول: مشکل با استفاده از رشته ها

    تستهایی که شما گرفتید هر دو توی DEV CPP هست که من هم با اون مشکلی ندارم . هر دو برنامه ای که شما دوستان دادید توی DEV CPP به درستی کار میکنه ولی باز هم من با visual مشکل دارم .
    این برنامه ای که من دادم تو VC++‎ هیچ مشکلی نداره من این برنامه رو تو Visual هم تست کردم هیچ مشکلی نداشت.
    بله به نکته حکیمانه ایی اشاره کردند فقط فرقش با کد قبلی اینه که این کد اسپیس ها رو هم در نظر میگیره و لی cin تا اولین جدا کننده ورودی رو در رشته قرار می ده.
    دوست عزیز برنامه من کل متنو تا زدن Enter دریافت میکنه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •