نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: يه سوال مربوط به تقويم از جناب omn!a2

  1. #1

    يه سوال مربوط به تقويم از جناب omn!a2

    گفتم شايد به پست نمايش خودكار متن ديگه سر نزنيد واسه همين يه پست ديگه زدم. ببخشيد

    من يه مشكل ديگه واسم پيش اومده. مشكل كه چه عرض كنم يه راهنمايي براي بهتر شدن كار
    من ميخوام وقتي روي روز 31 خرداد هستم وقتي كليك چپ زده شد روز اول ماه بعدي رو واسم نشون بده.
    اين كار رو انجام دادم ولي فرم ماه قبلي باز ميمونه و بسته نميشه كه باعث پايين اومدن سرعت ميشه.
    يه كد نوشتم ببينيد كجاي كد مشكل داره كه فرم قبلي بسته نميشه :

    else if (pictureBox50.Location == new Point(100, 135))
    {
    frkhor frkhor1 = new frkhor();
    frkhor1.Close();
    frtir frtir1 = new frtir();
    frtir1.Show();
    }


    بايد يه كاري كنم كه فرم قبلي بسته بشه كه سرعتش كم نشه. چيكار بايد كنم؟

  2. #2

    نقل قول: يه سوال مربوط به تقويم از جناب omn!a2

    سلام

    ببین همیشه یادت باشه که اگر در خود فرم هستی این کد را باید بنویسی: ()this.Clos
    البته در فرم اصلی نمیشه این کار رو بکنی چون کل برنامه بسته میشه! ولی در فرمهای بعدی میشه این کار رو بکنی
    بازم سوالی بود در خدمتم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •