نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تشخیص فشرده شدن یک دکمه از صفحه کلید

  1. #1

    Question تشخیص فشرده شدن یک دکمه از صفحه کلید

    سلام
    یه برنامه با turbo c می خوام بنویسم که وقتی یه دکمه مثلا حرف N فشرده شد یه کاری انجام بده.
    لطفا روش تشخیص دکمه ها و کار کردن با دکمه هارو توضیح بدین.
    ممنون.

  2. #2

    نقل قول: تشخیص فشرده شدن یک دکمه از صفحه کلید

    خب میتونید از دستور cin>>ch استفاده کنید و بعد اینتر را بزنید اگه n بود بیاد کارتون رو انجام بدید .
    یا اگه میخاید بلا فاصله بعد از فشردن کلید n کارتون انجام بشه بدون نیاز به اینتر ، میتونید یا از تابع getch() or getche استفاده کنید مثلا بنویسید ch=getche فرق این تابع با تابع getch در اینه که تابع getch کاراکتر ورودی رو نشون میده ولی تابع getch اونو نشون نمیده .
    این دو تابع تو هدر conio.h هستن .
    نمیدونم منظورتون این بود یا یه چیز دیگه من تا این حد بلد بودم
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار code_baz
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    98

    نقل قول: تشخیص فشرده شدن یک دکمه از صفحه کلید

    من اینو تو codeblocks میزنم ولی برای کاراکتر ها کار نمیکنه:
    error: ISO C++‎ forbids comparison between pointer and integer
    که اولا باید از اشاره گر استفاده کرد:
    char a;
    char *n=&a;
    cin>>n;
    if ((n=="g")) cout<<"you entered "<<n;


    دوما تو کامپایلر من (gcc) توابع getch() و getche() برای int تعریف شده و برای char خطا میده من از همون cin استفاده کردم
    آیا در borland هم اینجوریه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahmohammadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کلیبر
    پست
    475

    نقل قول: تشخیص فشرده شدن یک دکمه از صفحه کلید

    سلام. در دستور شرطي به جاي n==g بايد عبارت زير رو بنويسيد:
    if ((*n=='g')) cout<<"you entered "<<n;

    چون با مختويات اشاره گر كار داريم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahmohammadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کلیبر
    پست
    475

    نقل قول: تشخیص فشرده شدن یک دکمه از صفحه کلید

    در ضمن اين دوتابع هميشه به صورت زير تعريف مي شن. و خروجي شون به صورت اينت هست و ورودي ندارند و منتظر فشردن كليد مي شند:
    int getch(void);

  6. #6

    نقل قول: تشخیص فشرده شدن یک دکمه از صفحه کلید

    خوب وقتی خروجی تابع getche از نوع int هست چه طور بفهمم کدوم دکمه فشار داده شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shahmohammadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کلیبر
    پست
    475

    نقل قول: تشخیص فشرده شدن یک دکمه از صفحه کلید

    به صورت زير:
    char ch;
    ch=getch();
    cout<<ch;

    اين دو تابع درسته كه خروجي شون اينته ولي كاراكتري رو كه از صفصه كليد گرفتند رو بر ميگردونند.

  8. #8

    نقل قول: تشخیص فشرده شدن یک دکمه از صفحه کلید

    سلام
    خسته نباشید
    یه مشکل دارم میخواستم با فشردن یک کلید فرم در حال اجرام داخل adobe reader باز بشه.
    لطف می کنید کامل توضیح بدید
    سایت های دیگه پاس ام میدادن به سایت های انگلیسی...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •