صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 57 از 57

نام تاپیک: آموزش کار با دیتاگرید

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: آموزش کار با دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط swallow.pa مشاهده تاپیک
    لطفادر مورد كنترل خطا و يا كنترل ورودي داده ها هم مطالبي بنويسيد
    ممنون
    حتما اينكار را خواهم كرد فقط الان چون رو سيستم خودم نيستم و اينجا vb نصب نيست و ... اينشالله فردا ...

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: آموزش کار با دیتاگرید

    حذف یک سطر از طریق کلیک کردن روی همان سطر (می تونید یک ستون با نام حذف داشته باشید و کاربر روی آن کلیک کند)

    نقل قول نوشته شده توسط asal22 مشاهده تاپیک
    خواهشا راهنمایی ام نمایید خیلی فورییییه!!! من یک گریدویو دارم که یک ستون از نوع HyperLinkField دارد که عملیات حذف رو برام انجام میده ولی میخوام قبل از حذف پیغام بده "آیا مطمئن به حذف هستید؟ " و داخل این پیغام دو گزینه "بله" و" خیر " باشه که در صورت فشردن گزینه "بله" این رکورد حذف شود.
    اول از همه ببخشید که اینقدر دیر به دیر می یام اینجا



    Private Sub DataGridView1_CellClick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) Handles DataGridView1.CellClick

    If e.ColumnIndex = 2 Then
    If MessageBox.Show("آیا برای حذف مطمئن هستید؟", "www.barbodsoft.ir", MessageBoxButtons.YesNo) = Windows.Forms.DialogResult.Yes Then
    Try
    DataGridView1.Rows.RemoveAt(e.RowIndex)
    Catch ex As Exception
    MsgBox("این سطر قابل حذف نیست")
    End Try
    End If
    End If
    End Sub



    تو کد بالا If e.ColumnIndex = 2 Then چک می کند که برروی ستون مورد نظر (ستون با نام حذف که اینجا ایندکس 2 هست)کلید شده یا نه و دقیقا در سطر بعدی از کاربر پرسیده می شود آیا مطمئن هست برای حذف یا خیر
    آخرین ویرایش به وسیله barbodsoft.com : شنبه 23 دی 1391 در 15:51 عصر

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: آموزش کار با دیتاگرید


    کنترل ورودی در دیتاگرید ویو


    نقل قول نوشته شده توسط swallow.pa مشاهده تاپیک
    لطفادر مورد كنترل خطاهاي رايج با ديتا
    گريد هم مطلبي بنويسيد
    ممنون
    در کد زیر تو سلول اگر کارکتری غیر از اعداد وارد شود اخطار خواهد داد


    Private Sub DataGridView1_EditingControlShowing(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewEditingControlSho wingEventArgs) Handles DataGridView1.EditingControlShowing
    If Me.DataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex > 3 And Not e.Control Is Nothing Then
    Dim tb As TextBox = CType(e.Control, TextBox)
    AddHandler tb.KeyPress, AddressOf DataGridView1_KeyPress
    End If
    End Sub

    Private Sub DataGridView1_KeyPress(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs) Handles DataGridView1.KeyPress

    If (Char.IsNumber(e.KeyChar) <> True) Then
    e.Handled = True
    MessageBox.Show("لطفا فقط عدد وارد کنید", "", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RightAlign)
    End If
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله barbodsoft.com : شنبه 23 دی 1391 در 15:45 عصر

  4. #44

    نقل قول: آموزش کار با دیتاگرید

    سلام دوستان
    من تو پروژم دیتا گریدامو اتو سیز میکنم اما میخوام فیلد اولم با بقیه اندازش فرق کنه میدونم اتو سایز با توجه به اندازه گرید ویو و تعداد ستون هاست...اما من میخوام بجز یک ستون بقیه هم اندازه باشن فقط ستون اول اندازش فرق کنه و بزرگتر باشه...میشه بگید چه جوری میشه این کارو کرد؟ممنون...

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: آموزش کار با دیتاگرید

    درباره گنترل داده ها که توی دیتاگرید وارد میشن و باید چک بشه که درست وارد شدن یا نه و نمایش پیغام مناسب در هنگام اصلاح رکورد ها و اضافه کردن رکورد جدیدممنون

  6. #46
    کاربر تازه وارد آواتار Mohamad.Net.MSDN
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    یه جای دنیا
    پست
    43

    نقل قول: آموزش کار با دیتاگرید

    سلام دوستان من توی یه پست هم نوشتم اما کسی حاظر به جواب دادن نشد.

    مسئله من اینه که یه برنامه دیکشنری نوشتم با دیتابیس اکسس که دوتا کلومن داره یکی به نام ar و دیگریfa حالا من میخوام وقتی کلمه رو داخل تکست باکس وارد میکنم، سلول حاوی لغت به صورت اتوماتیک داخل یک تکست باکس دیگه کپی بشه!!
    تا کاربر بتونه مرتب تر معنی رو ببینه یا در صورت لزوم کپی کنه.
    البته در رویداد Textchanged تکست باکس 1 باید بنویسم اما نمیدونم چه کدی باید به کار ببرم که کلومن دوم انتخاب بشه.

  7. #47
    کاربر تازه وارد آواتار Mohamad.Net.MSDN
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    یه جای دنیا
    پست
    43

    نقل قول: آموزش کار با دیتاگرید

    آقا من سوالم غیر شرعی که نیست بدون اخطار پاکش میکنید:
    عزیز من ببین فقط من مشکلم اینه که میخوام سلول کلومن دوم دیتابیس اکسس ام رو که در برنامه دیکشنری و از طریق سرچ در تکست باکس دو انتخاب شده بدون نیاز به کلیک کردن کاربر روی اون داخل تکست باکس 2 نشون داده بشه همین!!!!

  8. #48
    کاربر تازه وارد آواتار Mohamad.Net.MSDN
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    یه جای دنیا
    پست
    43

    نقل قول: آموزش کار با دیتاگرید

    آقا من سوالم غیر شرعی که نیست بدون اخطار پاکش میکنید:
    عزیز من ببین فقط من مشکلم اینه که میخوام سلول کلومن دوم دیتابیس اکسس ام رو که در برنامه دیکشنری و از طریق سرچ در تکست باکس 1 انتخاب شده بدون نیاز به کلیک کردن کاربر روی اون داخل تکست باکس 2 نشون داده بشه همین!!!!

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: آموزش کار با دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط barbodsoft.com مشاهده تاپیک
    در پاسخ به پست 14 : یک خط در میون رنگی کردن - یک خطه کردن هدر ستون ها
    برای یک خطه شدن هدر ستون ها به جای کدی که مستقیم عرض رو تعریف کردی این کد رو بنویس

    DGW.ColumnHeadersHeightSizeMode = DataGridViewColumnHeadersHeightSizeMode.EnableResi zing


    برای اینکه یک خط در میون رنگی بشه کد زیر رو بنویس(کد زیر از دو رنگ خاکستری و نقره ای استفاده کرده)

    DGW.RowsDefaultCellStyle.BackColor = Color.Gray
    DGW.AlternatingRowsDefaultCellStyle.BackColor = Color.Silver


    و اما برای اینکه یک فبلد رو حذف کنی باید دستور select رو تغییر بدی به شکل کلی زیر

    select fild1,fild2,fild3 from tablename



    .
    سلام . میخوام آخرین رکوردی که اضافه میشه هم در حالت SELECT باشه (بصورت سطری) و هم به صورت رنگی متفاوت در بیاد . چه باید بکنم؟
    مرسی

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: آموزش کار با دیتاگرید

    دوتاتايپيك خوب دررابطه با ديتاگريد ايجاد شده اما هيچكدوم اين قابليت رو ندارد كه :
    يك سلول ديتاگريد كه به دو قسمت تقسيم بشه قسمت اول تكست باكس و قسمت دوم باتن و هنگامي كه روي تكست باكس فوكوس بشه باتن نمايش داده بشه خب حالا ايا اين كار امكان داره

  11. #51
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: آموزش کار با دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط swallow.pa مشاهده تاپیک
    دوتاتايپيك خوب دررابطه با ديتاگريد ايجاد شده اما هيچكدوم اين قابليت رو ندارد كه :
    يك سلول ديتاگريد كه به دو قسمت تقسيم بشه قسمت اول تكست باكس و قسمت دوم باتن و هنگامي كه روي تكست باكس فوكوس بشه باتن نمايش داده بشه خب حالا ايا اين كار امكان داره
    سلام دوستان

    من هم دقیقا دنبال یه همچین چیزی هستم (برای ورود سند حسابداری میخوام)
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: آموزش کار با دیتاگرید

    سلام . چگونه مقادیر همه سلولهای سطری که در دیتا گرید انتخاب شده رو با دبل کلیک به تکست باکسهای فرم دیگری منتقل کنم (تک باکسها در فرم دیگری هستند) مرسی

  13. #53

    نقل قول: آموزش کار با دیتاگرید

    سلام ببخشيد من توي ديتاگريدويو كه توي فرمم هست ميخوام يكي از ستوناش دكمه باشه كه اطلاعات رو تو db ذخيره كنه،ميشه لطف كنيد نحوه نوشت دستورات رو توي دكمه ديتا گريد توضيح بديد و يك نمونه كد برام بذاريد

  14. #54

    نقل قول: آموزش کار با دیتاگرید

    با سلام من نیاز به یک استاد VB دارم که مرا در برنامه هایم راهنمایی کند هزینه آموزش با توافق پرداخت میشود لطفا در صورت تمایل
    ایمیل ارسال فرمائید zalami_o@yahoo.com

  15. #55

    نقل قول: آموزش کار با دیتاگرید

    با سلام ممنون از اینکه یک تاپیک برای دیتا گرید باز کردید
    دوستان اگه لطف کنن و راجع به نحوه ذخیره اطلاعات در دیتا گرید ویو به نحوی که با وارد کردن مقادیر در سلول همان لحظه ذخیره شود توضیح دهند ٰٰ.ممنون میشم
    یک مورد دیگه که من با سرچ به نتیجه نرسیدم اینه که با کلیک روی هر ستون مقادیر بر اساس همان ستون مرتب می شوند ولی اگه یک سلول از نوع باتون برای ویرایش وجود داشته باشه اون کد هم اجرا میشه .چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟؟؟؟

  16. #56

    نقل قول: آموزش کار با دیتاگرید

    Private Sub DataGridTakhsis()
    connect.Open()
    Dim DTakh As New OleDbDataAdapter
    Dim DTakhset As New DataSet
    Dim StrDB As String
    StrDB = "SELECT takhnumber as [شماره ],takhDate as [تاریخ ],takhmablaghkol as [مبلغ ],bar01 as [مبلغ 01] "
    (Takh = New OleDbDataAdapter(StrDB, connect)
    این قسمت خطا میده مشکل چیه؟ ( DTakh.Fill(DTakhset, "takhsis")
    ( GridViewTakhsis.DataSource = DTakhset.Tables("takhsis")
    connect.Close()

    End Sub
    اینم خطای برنامه
    No value given for one or more required parameters.

  17. #57

    نقل قول: آموزش کار با دیتاگرید

    سلام من میخوام اطلاعات یک دیتا گرید رو درون یک دیتا گرید دیگه ذخیره کنم چجوری این کار امکان داره؟؟؟؟؟؟
    جواب به دست اومده با یه حلقه فور و یک دیتا گردید جدیده.خداییش خودم حوصلم نشد کد هاش رو بنویسم
    آخرین ویرایش به وسیله hamidrezax1 : شنبه 24 بهمن 1394 در 13:13 عصر

صفحه 2 از 2 اولاول 12

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •