صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 42

نام تاپیک: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    Post ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    با توجه به پست هایی که توی این فروم داده می شه تا حدودی فهمیدم که تقریبا اکثر دوستان ماهیگیری بلد نیستند و دنبال دریافت ماهی از دیگران می باشند.
    پس لازم دونستم که هر بار یه پروژه رو شروع کنیم تا روش های صحیح الگوریتمی رو همه ما از همدیگه یاد بگیریم

    مدیر های انجمن لطفا این تاپیک هایی که رو که کتابخونه ارایه میدن یا فقط صرفا برای معرفی یک محصول شخصی هست حذف کنند
    خب تو این قسمت میریم سراغ ساخت فونت

    (دوستان برای بالا نرفتن تعداد صفحات لطفا اگه در مورد اون سوال پرسیده شده قبلا نظری دادید فقط اون نظر رو ویرایش کنید و از زدن تاپیک اضافی خودداری کنید، مگر در صورت احتیاج و جواب تاپیک دیگران)

    (دوستان عزیز این ساخت فونت با فرض اینکه شما دارید یک مقدار یک متغییر رو چاپ می کنید هست و الگوریتم تایپ یا همون گرفتن از صفحه کلید نیست)
    آخرین ویرایش به وسیله mohsen12345 : چهارشنبه 04 خرداد 1390 در 17:54 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    خب اول میریم سراغ ساخت فونت
    واسه ساخت فونت چه کارهایی باید بکنیم (یک دید کلی از ساخت فونت رو مطرح کنید)
    (دوستان همه هر نظری دارن بدن و نگن که نظر کاملتر هست و نیازی نیست)
    (فعلا فقط الگوریتم هست ، پس دوستان وارد کد نویسی نشوند)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نظر اول از خودم
    اول از همه باید یه عکس کامل که توش فونت قرار داده شده داشته باشیم
    بعد باید ما کلماتی رو که توی این فونت استفاده می کنیم داشته باشیم (حالا با هر روشی توی آرایه می خواهیم ذخیره کنیم)
    بعد طول کلمات رو داشته باشیم (که اون هم تو یه آرایه متناظر مثل آرایه اول)
    بعد از همه باید کلمات از عکس جدا کرده و به ترتیب پشت سر هم چاپ کنیم.
    (برای فونت فارسی باید به حروف اول چسبان ، وسط چسبان و آخر چسبان دقت کنیم)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    دوستان تازه کار انگار علاقه ای به یادگیری ندارند و فقط دنبال کد هستند!!!!!!!!!!
    اگه اینطوره بگین که ما تکلیف خودمون رو بدونیم

  5. #5

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen12345 مشاهده تاپیک
    دوستان تازه کار انگار علاقه ای به یادگیری ندارند و فقط دنبال کد هستند!!!!!!!!!!
    اگه اینطوره بگین که ما تکلیف خودمون رو بدونیم
    آخه وقتی من هیچی راجع به فونت ساختن نمیدونم،چی بگم؟!
    فقط خبر دارم که پست قبلیتون کاملا درسته.
    راستی شما گفتید : یه آرایه که طول ها تووش است ( یعنی از قبل ).ولی من یه جا دیگه شنیدم که میان طول ها رو حساب میکنن.(اینطوری داینامیک تر میشه ).

    یه بابایی رو هم دیدم که اومده بود فونت ساز Polish رو فارسی سازی کرده بود.آدرس این فونت ساز هم اینه :
    C:\J2ME-Polish2.1.4\bin

    ولی من شخصا نتونستم اجراش کنم!!!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    آخه وقتی من هیچی راجع به فونت ساختن نمیدونم،چی بگم؟!
    فقط خبر دارم که پست قبلیتون کاملا درسته.
    راستی شما گفتید : یه آرایه که طول ها تووش است ( یعنی از قبل ).ولی من یه جا دیگه شنیدم که میان طول ها رو حساب میکنن.(اینطوری داینامیک تر میشه ).

    یه بابایی رو هم دیدم که اومده بود فونت ساز Polish رو فارسی سازی کرده بود.آدرس این فونت ساز هم اینه :
    C:\J2ME-Polish2.1.4\bin

    ولی من شخصا نتونستم اجراش کنم!!!
    با تشکر از دوست عزیز
    وقتی آدم می بینه که یکی آموزش بدردش خورده خوشحال می شه
    اولا ما قصد داریم خودمون فونت بسازیم نه از هیچ کتابخونه آماده ای
    این تاپیک رو راه انداختم که تفکر برنامه نویسیتون تغییر کنه و بتونید مشکلاتتون رو خودتون حل کنید نه برید سراغ کتابخونه های آماده
    پس هر چی به ذهنتون میاد بنوسین
    در مورد آرایه طول هم باید بگم فرقی نمی کنه ، ما طول رو از همون اول با هم جمع می کنیم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    خب انگار این بحث رو باید خودم ادامه بدم تا ددوستان یه کم راه بیفتن
    نظرتون رو راجع به تابع عا بگین ، چه توابعی داشته باشیم

    خب اولین نظر رو من می دم ، به نظر من ما چهار تابع داریم
    اولی برای اینکه خطوط رو با توجه به سایزی که برای اندازه صفحه چاپ در نظر می گیریم مشخص کنه
    دومی برای اینکه طول هر کدوم از حروف رو در بیاره و همچنین اگه کلمات انگلیسی داریم (یا کلماتی که نیاز به نوشتن از سمت چپ رو دارن) برعکس کنه و همه رو تو یه آرایه String ذخیره کنه که این خودش توسط تابع بالایی فراخوانی می شه

    سومین تابع برای مشخص ارسال یک خط برای چاپ باشه که یه خانه از آرایه String رو بهش می فرستیم

    چهارمین تابع هم برای چاپ کاراکتر ها هستش

    دوستان هر نظری که به ذهنتون می زنه بگید.

  8. #8

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    سلام
    من خیلی علاقه مند بودم که روش ساختن فونت فارسی و کلا فارسی نویسی در j2me رو یاد بگیرم، اما نمی دونستم از کجا باید شروع کنم. خیلی خوشحالم و ممنونم که این بحث رو شروع کردید.

  9. #9

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    واقعا دوس دارم کمک کنم،ولی نمیدونم چی بگم... :(
    آخه دو تا سمت هست...
    سمت ویندوزی که داره اون فایل فونت رو میسازه...
    یکی هم سمت موبایل که میخواد از اون استفاده کنه.
    راستی ما از روش PNG میریم یا یه فایل فونت میسازیم؟مثلا با پسوند .f

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    واقعا دوس دارم کمک کنم،ولی نمیدونم چی بگم... :(
    آخه دو تا سمت هست...
    سمت ویندوزی که داره اون فایل فونت رو میسازه...
    یکی هم سمت موبایل که میخواد از اون استفاده کنه.
    راستی ما از روش PNG میریم یا یه فایل فونت میسازیم؟مثلا با پسوند .f
    با تشکر از پیگیری هاتون
    ما از روش استفاده از PNG جلو میریم
    خب بهتره که روش آموزش رو عوض کنم
    من فایل فونت رو براتون ساختم ولی یه تغییرات کوچکی توش دادم که اجرا نمی شه ، شما باید بگردید و اون مشکل رو پیدا کنید
    (قصدم اذیت کردن شما نیست ، هدف اینه که تابع ها رو مجبور بشید به دقت Trace کنید و روال گرافیک موبایل دستتون بیاد)
    در ضمن من اولین کامنتی که توی این تاپیک دادم انگار بعضی از دوستان ناراحت شدند و فکر کردند جسارتی بهشون شده
    حرف من فقط این بود : معرفی محصولا توی قسمت معرفی محصولات نرم افزاری داده بشه نه تو بخش آموزشی

    این فونت رو خواهید دید که یه فونت کامل (مثلا مثل کارهایی که فتوشاپ یا ورد می کنه ) نیست و کامل کردنش هم کار سختی نیست ، فقط یه کم همت می خواد که اون هم فعلا باشه واسه بعد (فعلا اول کار با گرافیک سطح پایین رو یاد بگیرید ، بعد به حرف زدن در مورد اون هم می رسیم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    به نظر من همون روش اول بهتر بود....
    حاجی ما نمیدونیم چطوری فونت ساز و فونت استفاده کن،بسازیم،شما یه برنامۀ کامل فونتی دادین،ما دیباگ کنیم؟!
    من کلی تریس کردم!چیزی دستگیرم نشد!
    من میگم شما تیکه تیکه،scope scope کد فونت سازتون رو توضیح بدین...
    حالا یا نسخۀ سالم هم دست ما باشه،یا نه،دوس داشتین،اینجا هی تیکه تیکه بگین که چطوری فونت ساز بسازیم.

  12. #12

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    منم نتونستم اشکالشو پیدا کنم، حالا یه راهنمایی بکنید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    به نظر من همون روش اول بهتر بود....
    حاجی ما نمیدونیم چطوری فونت ساز و فونت استفاده کن،بسازیم،شما یه برنامۀ کامل فونتی دادین،ما دیباگ کنیم؟!
    من کلی تریس کردم!چیزی دستگیرم نشد!
    من میگم شما تیکه تیکه،scope scope کد فونت سازتون رو توضیح بدین...
    حالا یا نسخۀ سالم هم دست ما باشه،یا نه،دوس داشتین،اینجا هی تیکه تیکه بگین که چطوری فونت ساز بسازیم.
    خوشحالم از اینکه پیگیری می کنید
    راستش رو بخواهید خطای منطقی که قرار دادم به همین راحتی به دست نمی یاد و لااقل دو سه روزی Trace می خواد تا منطق کامل تابع ها رو دستتون بیاد
    این Trace براتون خیلی خوب بود ( چون باعث شد یک روش کد نویسی رو که از اول کار کردید بشکنید و مجبور بشید کد های بقیه رو بخونید و این باعث می شه ذهنتون تو برنامه نویسی خیلی قوی تر بشه)
    ولی اگه بعد تلاش های زیاد به نتیجه نرسیدید من اون رو تو گروه J2ME_Share گذاشتم که همه استفاده کنند نه تنها بچه های این فروم (Document هم باهاش گذاشتم که توضیح دادم خطای منطقی کجاست)

    http://tech.groups.yahoo.com/group/J...Canvas%20Font/
    با تشکر

  14. #14

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    سلام
    من داکیومنت رو مطالعه کردم و خواستم برنامه شما رو امتحان کنم. یه متن جایگزین متن شما کردم ولی حروف رو نمی شناخت. بعد که دقت کردم دیدم لیترال هایی که این سایت برای کلمات فارسی تولید می کنه با مال شما فرق داره. مثلا برای حرف "ف" \u0641 رو تولید می کنه ولی شما در متنی که چاپ کردید \uFED3 رو به جای ف قرار دادید. فکر می کنم این سایتی که من استفاده می کنم بین حروف کوچک و بزرگ تفاوتی قائل نمیشه. شما این کاراکترها رو چطوری می سازید؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط lyrebird مشاهده تاپیک
    سلام
    من داکیومنت رو مطالعه کردم و خواستم برنامه شما رو امتحان کنم. یه متن جایگزین متن شما کردم ولی حروف رو نمی شناخت. بعد که دقت کردم دیدم لیترال هایی که این سایت برای کلمات فارسی تولید می کنه با مال شما فرق داره. مثلا برای حرف "ف" \u0641 رو تولید می کنه ولی شما در متنی که چاپ کردید \uFED3 رو به جای ف قرار دادید. فکر می کنم این سایتی که من استفاده می کنم بین حروف کوچک و بزرگ تفاوتی قائل نمیشه. شما این کاراکترها رو چطوری می سازید؟
    آزه متاسفانه کاراکتر هاش رو با Unicode جهانی یکی ننوشتم (حالا دلایلی واسه خودم بود و چون وقت زیادی نداشتم همون کاراکتر های خوددم رو براتون کپی کردم)
    شما فقط توی قسمت آرایه Koodakc کاراکتر های جدید رو با توجه به عکس کاراکتر ها که با برنامه بود (از چپ به راست) دوباره باز نویسی کنید (کاراکتر فاصله در آخر یادتون نره )

  16. #16

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط lyrebird مشاهده تاپیک
    سلام
    من داکیومنت رو مطالعه کردم و خواستم برنامه شما رو امتحان کنم. یه متن جایگزین متن شما کردم ولی حروف رو نمی شناخت. بعد که دقت کردم دیدم لیترال هایی که این سایت برای کلمات فارسی تولید می کنه با مال شما فرق داره. مثلا برای حرف "ف" \u0641 رو تولید می کنه ولی شما در متنی که چاپ کردید \uFED3 رو به جای ف قرار دادید. فکر می کنم این سایتی که من استفاده می کنم بین حروف کوچک و بزرگ تفاوتی قائل نمیشه. شما این کاراکترها رو چطوری می سازید؟
    این یه سایت دیکدر یونیه:
    http://www.rishida.net/tools/conversion/

    من دو تا یونی کد هارو گذاشتم.
    زمین تا آسمون با هم فرق میکنن

    میشه:

    \uFED3 : ﻓ

    feye chasbaan
    ______________
    اون یکی هم نچسبان

    ===============
    حالا بزارین مشکلات رو دو چندان کنم... (کارم اینه )
    ﻑ : U+FED1
    ﻒ : U+FED2
    ﻔ : U+FED4

    و تا اونجایی هم که من میدونم و دیدم،همه لایبراری ها و کد ها،از این سری یونیکد ها استفاده کردن.نه اون u0641

  17. #17

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    این چیز ها رو بعد از خوندن مقاله،فکر کردم بیان کنم.
    بعضی هاش سواله...
    امیدوارم جواب بدین دوستم
    _________________________
    دیدم توی تعریف متغیر ها،این رو داریم:

    Liner=new String[100];

    خب،یعنی تعداد خطوط نمیتونن بیشتر از 99 تا خط بشه؟!
    راستی،بیایم داینامیکی سایز آرایه رو بدیم.
    تا اونجا که من دیدم،ما توی هر Scope Code این رو داریم:

    Liner[LineCount]=Buf1.toString();

    و چون میخواستیم مقدار liner رو توی تابع PrintLine استفاده کنیم،اومدیم، از اول آرایۀ Liner رو پابلیک تعریف کردیم.من میگم بیایم توی هر Scope اینطوری آرایۀ Liner رو استفاده کنیم:

    String[] Liner= new String[LineCount];

    بعد 2 تا راه داریم...
    بیایم از وکتور استفاده کنیم،که سرعتش از ArrayList که توی J2SE داریم،به دلیل متدهای synchronized پایین تره.
    این یه سمپل:

    Vector strings=new Vector();
    strings.addElement("HELLO");
    //then convert it to string array
    String str[]=new String[strings.size()];
    str[0]=(String)strings.get(0);


    یعنی بیایم وکتور رو پابلیک تعریف کنیم.
    بعد توی For از تابع printLine بیام اینو بنویسیم:

    printstr((String)strings.get(i),

    بجای این که الآن است:

    printstr(Liner[i],

    یا بیایم از این کلاس استفاده کنیم که واسه آرایۀ داینامیک استرینگی است:

    public class DynamicStringArray {
    private static final int CAPACITY_INCREMENT = 10;
    private static final int INITIAL_CAPACITY = 10;

    private final int capacityIncrement;

    public int length = 0;
    public String[] array;

    public DynamicStringArray(int initialCapacity, int capacityIncrement) {
    this.capacityIncrement = capacityIncrement;
    this.array = new String[initialCapacity];
    }

    public DynamicStringArray() {
    this(CAPACITY_INCREMENT, INITIAL_CAPACITY);
    }

    public int append(String str) {
    final int offset = length;
    if (offset == array.length) {
    String[] old = array;
    array = new String[offset + capacityIncrement];
    System.arraycopy(old, 0, array, 0, offset);
    }
    array[length++] = str;
    return offset;
    }

    public void removeElementAt(int offset) {
    if (offset >= length) {
    throw new ArrayIndexOutOfBoundsException("offset too big");
    }

    if (offset < length) {
    System.arraycopy(array, offset + 1, array, offset, length - offset
    - 1);
    length--;
    }
    }
    }



    فقط شما بیا یه کاری کن ، اگه دوس داشتی این کلاس رو تست کن،ببین جوای میده این راه
    __________________________________________________ __________________________________
    موارد بعدی رو توی پست های جدا میدم،این خیلی بزرگ شد
    آخرین ویرایش به وسیله dr_jacky_2005 : چهارشنبه 18 خرداد 1390 در 11:29 صبح

  18. #18

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    گفتین که متغیر w برای نگه داشتم طول کلمات است.
    درستم هست...اومدین با متغیر koodak که تووش پره عدده،که طول هستند،پرش میکنید.
    خب!؟ اگه فونت رو عوض کنیم،ما باید بیایم بشینیم 3 ساعت این طول هارو ( حالا معلوم نیست به چه روشی ) ،در بیاریم؟!
    راستی،این عکس Koodak که کنار سورس است،طوریه که همه جوره میشه سایزش رو زیاد کرد؟ یعنی ما همین یه عکس رو داشته باشیم،میتونیم فونت سایز های مثلا 14 هم داشته باشیم؟
    یا برای هر فونت سایز باید یه عکس؟!
    احتمالا نه! باید برای هر سایز،یک عکس داشت . چون توی پی دی اف گفته بودین که ImageAddress واسه حرکت بین عکس ها

    ______________________________

  19. #19

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    الآن دیدم که شما از بعضی یونیکد های اون حرف ف چسبان در charset استفاده کردین.
    همه میدونیم که اگه این چرست کامل باشه،دیگه مشکلی نخواهیم داشت.
    شما از کامل بودن این آرایه مطمئن هستین؟
    یا بیایم با دوستان دست به دست هم کاملش کنیم و کد های یونی کد بیشتری بهش اضافه کنیم؟
    تا اونجا که من دارم میبینم،کامل نیست.
    عدد های فارسی نداره.
    و تا اونجایی هم که من میدونم،دو مدل یونی کدی،عدد فارسی داریم.
    من حاضرم در تکمیل این charSet بهتون کمک کنم

  20. #20

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    یه سوال در مورد تابع چک خنثی:
    یعنی فرق نمیکنه که این کاراکتر حنثی بین حروف فارسی
    یا بین عدد
    یا بین انگلیسی
    یا بین ترکیب اینا باشه؟
    درست چاپ میشه!؟
    الآن همینطوریش برنامۀ officeWord کلی با این قضیه مشکل داره ها.
    یا همین قسمت تایپ در فروم ها.
    برعکس میشن یهو
    جابجا چاپ میشه!
    میخواستم ببینم اینجا مشکلی نیست؟

  21. #21

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    بین حروف فواصلی میفته...
    که این بخاطر اون آرایۀ طولیه که داریم.
    میخواستم بدونم که اون عرض هارو از کجا به دست آوردین؟
    راستی...
    اون عکس رو چطور ساختین؟

    تا اونجا که من میدونم،همه اومدن پولیش رو فارسی کردن،از فونت ساز اون استفاده میکنن
    و چون جاوا در محاسبۀ عرض کاراکترهای یونیکدی مشکل داره،اون ها با مشکل مواجه شده ان.
    شما اگه بگین چطوری این عکس رو ساختین،من حاظرم بیام برنامۀ ویندوزیش رو با C#‎ بنویسیم.
    دات ت دقیق تر محاسبه میکنه این یک مورد رو

  22. #22

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    آقای mohsen12345 عزیز،شما این تاپیک رو دیدن؟
    قضیه چیه؟
    مال شما بهتره؟
    تفاوت هاتون چیه؟
    https://barnamenevis.org/showthread.p...D8%B3-NTL_font

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    آقای mohsen12345 عزیز،شما این تاپیک رو دیدن؟
    قضیه چیه؟
    مال شما بهتره؟
    تفاوت هاتون چیه؟
    https://barnamenevis.org/showthread.p...D8%B3-NTL_font
    با سلام
    متاسفم از این که دیر سر زدم
    من همون طور که گفتم یه فونت ابتدایی بهتون دادم که وقت نوشتن Document اون رو داشته باشم.
    در مورد نوشتن برنامه با C#‎ بهتون توصیه می کنم این کار رو نکنید، چون خودم که این کار رو کرده بودم با جواب خیلی منفی روبرو شدم و اصلا اون کیفیتی رو که فونت باید داشته باشه رو نداشت ، من خودم که PhotoShop رو آرودم، حالا اون با خودتونه.

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    آقای mohsen12345 عزیز،شما این تاپیک رو دیدن؟
    قضیه چیه؟
    مال شما بهتره؟
    تفاوت هاتون چیه؟
    https://barnamenevis.org/showthread.p...D8%B3-NTL_font
    با سلام
    متاسفم از این که دیر سر زدم
    من همون طور که گفتم یه فونت ابتدایی بهتون دادم که وقت نوشتن Document اون رو داشته باشم.
    در مورد نوشتن برنامه با C#‎ بهتون توصیه می کنم این کار رو نکنید، چون خودم که این کار رو کرده بودم با جواب خیلی منفی روبرو شدم و اصلا اون کیفیتی رو که فونت باید داشته باشه رو نداشت ، من خودم که PhotoShop رو آرودم، حالا اون با خودتونه.

  25. #25

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen12345 مشاهده تاپیک
    با سلام
    متاسفم از این که دیر سر زدم
    من همون طور که گفتم یه فونت ابتدایی بهتون دادم که وقت نوشتن Document اون رو داشته باشم.
    در مورد نوشتن برنامه با C#‎ بهتون توصیه می کنم این کار رو نکنید، چون خودم که این کار رو کرده بودم با جواب خیلی منفی روبرو شدم و اصلا اون کیفیتی رو که فونت باید داشته باشه رو نداشت ، من خودم که PhotoShop رو آرودم، حالا اون با خودتونه.
    من 60 تا پست دادم ها!
    صفحۀ 2 رو نگاه کنید لطفا
    با دگمۀ نقل و قول جواب بدین،متوجه بشم.
    الآن اینایی که گفتین رو نفهمیدم!

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    این یه سایت دیکدر یونیه:
    http://www.rishida.net/tools/conversion/

    من دو تا یونی کد هارو گذاشتم.
    زمین تا آسمون با هم فرق میکنن

    میشه:

    \uFED3 : ﻓ

    feye chasbaan
    ______________
    اون یکی هم نچسبان

    ===============
    حالا بزارین مشکلات رو دو چندان کنم... (کارم اینه )
    ﻑ : U+FED1
    ﻒ : U+FED2
    ﻔ : U+FED4

    و تا اونجایی هم که من میدونم و دیدم،همه لایبراری ها و کد ها،از این سری یونیکد ها استفاده کردن.نه اون u0641
    این میشه گفت یکی از منابع خوب توی اینترنت برای UTF هستش
    www.columbia.edu/kermit/utf8-t1.html

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    این چیز ها رو بعد از خوندن مقاله،فکر کردم بیان کنم.
    بعضی هاش سواله...
    امیدوارم جواب بدین دوستم
    _________________________
    دیدم توی تعریف متغیر ها،این رو داریم:

    Liner=new String[100];

    خب،یعنی تعداد خطوط نمیتونن بیشتر از 99 تا خط بشه؟!
    راستی،بیایم داینامیکی سایز آرایه رو بدیم.
    تا اونجا که من دیدم،ما توی هر Scope Code این رو داریم:

    Liner[LineCount]=Buf1.toString();

    و چون میخواستیم مقدار liner رو توی تابع PrintLine استفاده کنیم،اومدیم، از اول آرایۀ Liner رو پابلیک تعریف کردیم.من میگم بیایم توی هر Scope اینطوری آرایۀ Liner رو استفاده کنیم:

    String[] Liner= new String[LineCount];


    فقط شما بیا یه کاری کن ، اگه دوس داشتی این کلاس رو تست کن،ببین جوای میده این راه
    __________________________________________________ __________________________________
    موارد بعدی رو توی پست های جدا میدم،این خیلی بزرگ شد
    اینی که دارید این کلاس رو توسعه میدید خیلی خوشحال کننده است دوست عزیز


    String[] Liner= new String[LineCount];

    این که جواب نخواهد داد چون ما از همون اول نمی دونیم چند تا خط داریم و از یه طرف هم مستقیم داریم تو همین آرایه ذخیره می کنیم
    در مورد راه حل های دیگتون هم ممنون ، اگه وقت کردم حتما تست می کنم که ببینم چطوره (شما اگه تست کردید جواب تاییدش رو تو همین تاپیک بذارید)

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    گفتین که متغیر w برای نگه داشتم طول کلمات است.
    درستم هست...اومدین با متغیر koodak که تووش پره عدده،که طول هستند،پرش میکنید.
    خب!؟ اگه فونت رو عوض کنیم،ما باید بیایم بشینیم 3 ساعت این طول هارو ( حالا معلوم نیست به چه روشی ) ،در بیاریم؟!
    راستی،این عکس Koodak که کنار سورس است،طوریه که همه جوره میشه سایزش رو زیاد کرد؟ یعنی ما همین یه عکس رو داشته باشیم،میتونیم فونت سایز های مثلا 14 هم داشته باشیم؟
    یا برای هر فونت سایز باید یه عکس؟!
    احتمالا نه! باید برای هر سایز،یک عکس داشت . چون توی پی دی اف گفته بودین که ImageAddress واسه حرکت بین عکس ها

    ______________________________
    منظور من از عکس ها این بود که مثلا ما چند نوع فونت مختلف داریم که تو برنامه می خواهیم استفاده کنیم
    به هر حال واسه فونت با سایز کوچکتر هم می شه خود فونت رو توسط توابعی که خودمون می نویسیم کوچک کرد اما باز هم اون کیفیت فونت اولیه رو نخواهد داشت پس بهتره که از همون روشی که خودتون اشاره کردید استفاده شه ، مگر کلاسی بنویسید که دقت بالایی توی کوچک تر کردن عکس داشته باشه

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    الآن دیدم که شما از بعضی یونیکد های اون حرف ف چسبان در charset استفاده کردین.
    همه میدونیم که اگه این چرست کامل باشه،دیگه مشکلی نخواهیم داشت.
    شما از کامل بودن این آرایه مطمئن هستین؟
    یا بیایم با دوستان دست به دست هم کاملش کنیم و کد های یونی کد بیشتری بهش اضافه کنیم؟
    تا اونجا که من دارم میبینم،کامل نیست.
    عدد های فارسی نداره.
    و تا اونجایی هم که من میدونم،دو مدل یونی کدی،عدد فارسی داریم.
    من حاضرم در تکمیل این charSet بهتون کمک کنم
    ممنون از کمکتون
    اگه لیست کاملی از یونی کد ها رو می خواهید یه منبع خوب اینه
    www.columbia.edu/kermit/utf8-t1.html

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    یه سوال در مورد تابع چک خنثی:
    یعنی فرق نمیکنه که این کاراکتر حنثی بین حروف فارسی
    یا بین عدد
    یا بین انگلیسی
    یا بین ترکیب اینا باشه؟
    درست چاپ میشه!؟
    الآن همینطوریش برنامۀ officeWord کلی با این قضیه مشکل داره ها.
    یا همین قسمت تایپ در فروم ها.
    برعکس میشن یهو
    جابجا چاپ میشه!
    میخواستم ببینم اینجا مشکلی نیست؟
    این تابع فقط کلماتی رو که خنثی هستند (مث :،" و ...) رو شناسایی می کنه و این با کلاس ساخت خط هست که مشخص می کنه اگه ما حروف انگلیسی داشتیم و کاراکتر بعدی انگلیسی نبود (اگه جزو کاراکتر های خنثی بود که هیچ ، اگه نبود کل حروفی رو که تا حالا بدست آورده برعکس کنه) اگه هم کاراکتر ها فارسی بود که چک خنثی دیگه باعث نمیشه یکدفعه برعکس بشه

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    من 60 تا پست دادم ها!
    صفحۀ 2 رو نگاه کنید لطفا
    با دگمۀ نقل و قول جواب بدین،متوجه بشم.
    الآن اینایی که گفتین رو نفهمیدم!
    شما کافیه تست کنید که ببینید برنامه C#‎ چطوری حروف رو روی یک PictureBox چاپ می کنه خواهید دید که اون کیفیت لازم رو که واسه برنامتون راضی کننده باشه رو نداره

  32. #32

    Question نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen12345 مشاهده تاپیک
    منظور من از عکس ها این بود که مثلا ما چند نوع فونت مختلف داریم که تو برنامه می خواهیم استفاده کنیم
    به هر حال واسه فونت با سایز کوچکتر هم می شه خود فونت رو توسط توابعی که خودمون می نویسیم کوچک کرد اما باز هم اون کیفیت فونت اولیه رو نخواهد داشت پس بهتره که از همون روشی که خودتون اشاره کردید استفاده شه ، مگر کلاسی بنویسید که دقت بالایی توی کوچک تر کردن عکس داشته باشه
    متوجه نشدم...یعنی با همون یه عکس میشه سایز 72 هم داشت؟ (مثلا)

  33. #33

    Red face نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen12345 مشاهده تاپیک
    ممنون از کمکتون
    اگه لیست کاملی از یونی کد ها رو می خواهید یه منبع خوب اینه
    www.columbia.edu/kermit/utf8-t1.html
    متوجه نشدم.
    این تشکر یعنی کمک نمیخواین واسه کامل کردن charset?
    اگه هرچیزی کم و کسر است،توی هرجا،من حاضرم کمک کنم.
    فقط بگین چی

  34. #34

    Question نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen12345 مشاهده تاپیک
    شما کافیه تست کنید که ببینید برنامه C#‎ چطوری حروف رو روی یک PictureBox چاپ می کنه خواهید دید که اون کیفیت لازم رو که واسه برنامتون راضی کننده باشه رو نداره
    پس چه باید کرد؟

    راستی...شما نظرتون رو راجع به اون لینکی که دادم،ندادین
    همون لینک بالای فروم جاوای برنامه نویس
    NTL_font

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    پس چه باید کرد؟

    راستی...شما نظرتون رو راجع به اون لینکی که دادم،ندادین
    همون لینک بالای فروم جاوای برنامه نویس
    NTL_font



    من همون طور که گفتم یه فونت ابتدایی بهتون دادم که وقت نوشتن Document اون رو داشته باشم.
    من هیچ کلاسی رو عالی یا بد نمی دونم ، بلاخره دوست عزیزمون mic _ R_C هم زحمت زیادی احتمالا واسه آموزش اون کشیدن ، و واقعا کاری که برای آموزش بدون چشم داشت به دیگران باشه جای تقدیر داره ، من یه کلاس فونت دادم و ایشون هم یه کلاس دیگه ، در کل در این مورد ازم نظر نخواهید که اصلا نمی تونم حرفی بزنم جز تشکر از زحمات اون دوست بزرگوار،
    نه این کلاس ،کلاس آخرتون هست، نه اون کلاس آخرین و کلاس اصلی فونتتون ، قاعدتا شما خودتون یک کلاس کامل تری خواهید نوشت
    این کلاس ها فقط جنبه آموزشی دارند(حالا کلاس من که اینطوره) و شما هنوز خیلی میتونید این کلاس رو پیشرفت بدید

  36. #36

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen12345 مشاهده تاپیک
    من همون طور که گفتم یه فونت ابتدایی بهتون دادم که وقت نوشتن Document اون رو داشته باشم.
    من هیچ کلاسی رو عالی یا بد نمی دونم ، بلاخره دوست عزیزمون mic _ R_C هم زحمت زیادی احتمالا واسه آموزش اون کشیدن ، و واقعا کاری که برای آموزش بدون چشم داشت به دیگران باشه جای تقدیر داره ، من یه کلاس فونت دادم و ایشون هم یه کلاس دیگه ، در کل در این مورد ازم نظر نخواهید که اصلا نمی تونم حرفی بزنم جز تشکر از زحمات اون دوست بزرگوار،
    نه این کلاس ،کلاس آخرتون هست، نه اون کلاس آخرین و کلاس اصلی فونتتون ، قاعدتا شما خودتون یک کلاس کامل تری خواهید نوشت
    این کلاس ها فقط جنبه آموزشی دارند(حالا کلاس من که اینطوره) و شما هنوز خیلی میتونید این کلاس رو پیشرفت بدید
    با تشکر از حضار محترم که این وقت رو در اختیار من دادن...
    من میدونی چی میخوام..؟
    اگه تمام اون پست های اون تاپیک رو خونده باشین.،میبینید که یه پی دی اف مقایسه هم ساختن برای مقایسۀ دو تا لایبراری.
    من میگم اگه شما هم یکی با اون NTL مقایسه کنید و بسازید،فکر کنم کار خوبی از آب در بیاد

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    با تشکر از حضار محترم که این وقت رو در اختیار من دادن...
    من میدونی چی میخوام..؟
    اگه تمام اون پست های اون تاپیک رو خونده باشین.،میبینید که یه پی دی اف مقایسه هم ساختن برای مقایسۀ دو تا لایبراری.
    من میگم اگه شما هم یکی با اون NTL مقایسه کنید و بسازید،فکر کنم کار خوبی از آب در بیاد
    اول تشکر فراوان از شما و همچنین mic_r_c که واسه یاد دادن چیزهایی که بلدین به دیگران وقت میگذارید ( به نظر من این یک کار واقعا مقدسیه و جای تشکر رو داره )
    والا اگه وقت داشته باشم حتما دوست دارم یک آموزش کامل اون هم با همکاری اساتیدی مثل mic_r_c داشته باشم
    ولی متاسفانه وقت ندارم!!!!
    فعلا خیلی توی این فکر هستم که یه جای ثابت برای برنامه نویس های موبایل پیدا کنم (یا ایجاد) که هم برنامه نویس های مبتدی اینقدر دربه در نشن ، هم اساتیدی مثل شما و mic_r_c بتونن مشکل همه برنامه نویس های J2me ایرانی تازه کار رو حل کنند ، (مشکل اینجاست که واسه این هم وقت انجامش رو زیاد ندارم!!!)

    به هر حال به امید اجرای این فکر

  38. #38
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    26

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    سلام
    دوستان بنده یه فکرایی دارم ، میدونم خیلی سخته ولی قلا با استفاده از تصاویر فونت ساختم و استفاده کردم اما این فکر که اومده تو سرم خیلی قلقلکم میده. بنظر شما قابلیت اجرا داره؟
    اینکه بیاییم بجای استفاده از تصویر برای فونت ابتدا فرمول هایی که هر کاراکتر طبق اون ساخته میشه رو در آورد.
    بعد از اون در هربار اجرا اون فونت مورد نظرمون رو با توجه به اون بسازیم
    این روش چندتا مزیت داره و یکیش اینه که به هر اندازه ای که بخوایم کاراکتر تولید می کنیم. منظورمه یجورایی بر مبنای پردازش تصاویر وکتور استفاده کنیم اون موقع روی گوشی هایی که وکتور پشتیبانی نمیشه هم کارای زیادی میشه کرد.
    نظرتون چیه؟

  39. #39

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    منظور شما اینه بجای drawImage,,,
    یه چیزی مثل drawPixel داشته باشیم؟

  40. #40

    نقل قول: ماهیگیری یاد بگیریم (قسمت اول ساخت فونت فارسی)

    خیلی حیف است اگه این تاپیک رها بشه...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •