نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از wpf و blend برای ساخت User Control و استفاده در windows application

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار rezano
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    52

    Lightbulb استفاده از wpf و blend برای ساخت User Control و استفاده در windows application



    با سلام خدمت اساتید محترم

    من به زبان xaml اشنایی ندارم
    ولی با ویدیو هایی که در این تاپیک گزاشته شده بود (ضمن تشکر از جناب Mehdi550u ) تونستم با نرم افزار blend اون دکمه و کنترل هایی رو که می خواستم بسازم.

    حالا مشکلم اینجاست:
    یه پروژه با blend ساختم که یه پیکچر ساده داره و به اون حالت reflex میده
    بعد پروژه رو با ویژوال استادیو که باز کردم یه دکمه روی صفحه گزاشتم
    توی کد #C خواستم با یه OpenFileDialog تصویر لود کنم و توی همون پیکچر باکس نشون بدم و همون افکت رو داشته باشه.
    با این کد تونستم OpenFileDialog رو بیارم


    Microsoft.Win32.OpenFileDialog dlg = new Microsoft.Win32.OpenFileDialog();
    dlg.ShowDialog();


    ولی بعد نتونستم FileName ش رو به خاصیت تصویر پیکچر باکسم اختصاص بدم.
    حالا این وسط 2 تا سوال دارم
    1.اینکه چطور یه عکس رو دینامیک به پیکچر باکسم اختصاص بدم؟
    ایا فقط با xaml میشه؟ اگه با #C میشه لطفا هر دوش رو توضیح بدید.
    (فایلش رو هم ضمیمه کردم)





    2. و سوال دوم که مهم تره و تاپیک رو برای اون زدم:

    ایا میشه همون دکمه هایی که توی ویدیو ها اموزش داده شده بود و سایر کنترل ها یا مثلا همین کنترل ایمیجی که گزاشتم که خودش، خودش رو کپی میکنه و افکت رو روش تاثیر میده رو ، میشه به عنوان یه یوزر کنترل به جعبه ابزار windows application اضافه کرد؟(که فعلا نیازی به درگیر شدن با کد xaml نباشه؟)
    طوری که دیگه فقط روی فرم بیاد و یه سری خصوصیات مثل همون عکس و سایز و ... بگیره
    اگه میشه لطفا خیلی مبتدی توضیح بدید



    خیلی ممنون از وقتی که گزاشتید و ببخشید که سرتون رو درد آوردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: استفاده از wpf و blend برای ساخت User Control و استفاده در windows application

    سلام

    این جواب سئوال اول شما

    Microsoft.Win32.OpenFileDialog dlg = new Microsoft.Win32.OpenFileDialog();
    dlg.DefaultExt = ".jpg";
    dlg.Filter = "JEPG (.jpg)|*.jpg";
    Nullable<bool> result = dlg.ShowDialog();
    if (result == true)
    {
    Image1.Source = new ImageSourceConverter().ConvertFromString(dlg.FileN ame) as ImageSource;
    }


    سوال دوم شما توضیح مفصل داره من در پست جدا گونه توضیح میدم

  3. #3
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: استفاده از wpf و blend برای ساخت User Control و استفاده در windows application

    خوب حالا جواب سئوال دوم شما

    برای اینکار اول شما در WPF یک یوزر کنترل که شامل Image و سایه اون و یک دکمه جهت نمایش هست قرار میدید
    میتونید تمام کد ها رو دروه خود یوزر کنترل بنویسید دقیقا مثل کاری که قبلا کردید

    حالا یک پروژه WinApp درست میکنید و در همون Solution پروژه WPF ای رو که قبلا اون یوزر کنترل رو توش درست کرده بودید Insert میکند

    چون گفتید خیلی مبتدی بگم توضیح میدم که برای این کار روی Solution کلیک رایت میکنید و از منوی Add گزینه Existing Project رو انتخاب میکند
    در فرم Winapp یک کنترل ElementHost به فرم اضافه میکنید پروژه رو یک بار Build میکنید حالا روی فلش کوچیک بالا سمت چپ کنترل کلیک میکنید و در کمبو باکس نام یوزر کنترل رو خواهید دید و اونو انتخاب میکنید



    این ساده ترین روش هست

    ولی در کل من اصلا این کار رو پیشنهاد نمیکنم
    تا زمانی که WPF هست چه نیازی به Winapp دارید؟ با همون WPF کار رو انجام بدید

    برای شما مثال رو گذاشتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •