نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی sql

  1. #1

    Question پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی sql

    سلام.من با استفاده از دستورات زیر می خوام از بانک اطلاعاتی پشتیبان گیری کنم ولی خطای زیر رو بهم میده.
    متن خطا:Cannot open backup device 'C:\BackupDatabaseLibrary\Backup.MDF'. Operating system error 3(The system cannot find the path specified.).
    BACKUP DATABASE is terminating abnormally.

    قطعه کد مورد استفاده
    System.IO.Directory.CreateDirectory(@"C:\BackupDat abaseLibrary");

    //پشتیبان گیری از بانکاطلاعاتی
    SqlConnection con = newSqlConnection();
    con.ConnectionString = "Data Source=localhost;initial catalog=bookstore;Integrated Security=true";
    SqlCommand cmd = newSqlCommand();
    //try{
    cmd.Connection = con;
    con.Open();
    //BACKUP DATABASE نام بانک اطلاعاتی TO DISK = 'مسیر پشتیبان گیری بانک اطلاعاتی'
    string query = "BACKUP DATABASE bookstore TO DISK = 'C:\\BackupDatabaseLibrary\\Backup.MDF'";
    cmd.CommandText = query;
    cmd.Connection = con;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();


  2. #2

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی sql

    ایراد از ConnectionString هست
    بانک تون sql server یا sql express?

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    112

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی sql


    private void btnBackup_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    if (txtBackup.Text.Length > 0)
    {
    SqlConnection c = new SqlConnection(@"Data Source=TICE3\HAAMED;Initial Catalog=Newcollege5;Integrated Security=True");

    try
    {
    c.Open();
    SqlCommand cm = new SqlCommand(@" USE Newcollege5 BACKUP DATABASE Newcollege5 TO DISK ='" + txtBackup.Text + "' WITH FORMAT, NAME = 'Newcollege5' ", c);
    cm.ExecuteNonQuery();
    c.Close();
    MessageBox.Show("پشتیبان گیری با موفقیت انجام شد");


    }


    catch
    {
    MessageBox.Show("اشكال در ارتباط با بانك اطلاعاتي");

    }
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("مسير پشتيبان گيري مشخص نشده است");
    }

    }

  4. #4

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی sql

    بانکم sql server management studio express هست.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    112

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی sql

    نقل قول نوشته شده توسط catgirl مشاهده تاپیک
    بانکم sql server management studio express هست.
    كافيه connection string رو تغيير بدي

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار zare69
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    240

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی sql

    دوستان سلام
    من این کد را برای بازیابی اطلاعات در SQL2008 نوشتم ولی خطا میده کسی میتونه کمک کنه؟
    try
    {

    //............
    con.Open();

    string query = "USE master RESTORE DATABASE [bookdb] FROM DISK = '" + textBox1.Text.Trim() + "'";



    cmd.CommandText = query;
    cmd.Connection = con;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();


    }
    catch (Exception ex)
    {

    this.Cursor = Cursors.Default;
    MessageBox.Show("اشکال در ارتباط با بانک اطلاعاتی\n" + ex.Message);
    return;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله zare69 : دوشنبه 09 خرداد 1390 در 10:55 صبح

  7. #7

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی sql

    نقل قول نوشته شده توسط zare69 مشاهده تاپیک
    دوستان سلام
    من این کد را برای بازیابی اطلاعات در SQL2008 نوشتم ولی خطا میده کسی میتونه کمک کنه؟
    ضمیمه 70508
    از کدی که آقای reza2012 بالا گذاشته استفاده کن درست میشه.در ضمن تو آدرسی که بهش میده تا اون جا back up بگیره به جای یک backslash باید دو تا براش بذاری مثل:c:\\backuo folder\\bb.bak

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار zare69
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    240

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی sql

    کد که آفای reza2012 نوشتن برای پشتیبان گیری نه بازیابی کسی بلد نیست؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار bazardeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    فضای بینامتنی
    پست
    290

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی sql

    برای بازیابی از کد زیر استفاده کن


    String s = "School";
    SqlConnection sq = new SqlConnection("server=(local);database=School;inte grated security=true;");
    OpenFileDialog ofd = new OpenFileDialog();
    ofd.Filter = "*.bak|*.bak";
    if (ofd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    string query = "USE [master]; RESTORE DATABASE [" + s + "] FROM DISK = N'" +ofd.FileName + " ' WITH FILE = 1, NOUNLOAD, REPLACE, STATS = 10";
    SqlCommand com = new SqlCommand(query, sq);
    sq.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    sq.Close();
    }//if


    school همان نام پایگاه شماست

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار reuonis
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    66

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی sql

    سلام و ممنون از کدهاتون
    من وقتی که Connection String بانکم به صورت زیر است ارور می دهد که بانک وجود ندارد :
    Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\MYDB.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True
    ولی وقتی آدرس به صورت :
    Data Source=Local;Initial Catalog=MYDB;Integrated Security=True
    ارور نمی دهد. مشکل اولی از کجاست، چرا بانک را پیدا نمی کند، برای دستورات Select وغیره این مشکل وجود ندارد.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Unknownlive
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر آسمون شهر
    پست
    478

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی sql

    پشتیبان پسوند bak داره برای چی MDF گفتی ؟

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    36
    پست
    50

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی sql

    نقل قول نوشته شده توسط reuonis مشاهده تاپیک
    سلام و ممنون از کدهاتون
    من وقتی که Connection String بانکم به صورت زیر است ارور می دهد که بانک وجود ندارد :
    Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\MYDB.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True
    ولی وقتی آدرس به صورت :
    Data Source=Local;Initial Catalog=MYDB;Integrated Security=True
    ارور نمی دهد. مشکل اولی از کجاست، چرا بانک را پیدا نمی کند، برای دستورات Select وغیره این مشکل وجود ندارد.
    من هم دقیقاً همین مشکل را دارم.لطفاً راهنمایی کنید....

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    26

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی sql

    سلام
    این کد ها به زبان VB.NETبرای بک اپ و ریستوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار asadegha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    اینجا، همه جا، هیچ جا، چه فرقی داره؟
    پست
    274

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی sql

    سلام
    آخر connectionString اینو اضافه کن:

    DATABASE=bookstore

    یعنی میشه:

    "Data Source=localhost;initial catalog=bookstore;Integrated Security=true;DATABASE=bookstore"

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •