نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: برنامه نویسی برای kinect

  1. #1

    برنامه نویسی برای kinect

    با سلام

    میخواستم بدونم چجوری و با چه زبان هایی میشه برای کینکت برنامه نوشت ؟ آیا با دات نت میشه؟

    و یه سوال که برام پیش اومده بود اینه که آیا خود کینکت کار پردازش تصویر و اون هوش مصنوعی که حرکات بدن انسان رو تشخیص میده انجام میده یا باید برای اون هم کد نویسی کنیم؟

    لطفا منو راهنمایی کنید ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect



    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    ممنون استاد کشاورز عزیز

    فقط یه سوال الان برام پیش اومد
    اینکه قابلیت تفکیک صدا و درک صدا رو خود کینکت داره یا باید براش کدنویسی کرد؟

    و یه سوال دیگه هم در مورد پردازش تصویر کینکت داشتم

    فرض کنید 5 نفر همزمان جلوی کینکت قرار بگیرن . آیا کینکت این قابلیتو داره که هر 5 نفر رو به طور مجزا از هم تفکیک کنه ؟

    و سوال آخر در مورد لینکی که محبت کردید : میشه لطفا کمی راهنمایی کنید؟ باید فایلی دانلود کنم ؟ آخه لینک دانلود پیدا نکردم!

  4. #4

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    اینکه قابلیت تفکیک صدا و درک صدا رو خود کینکت داره یا باید براش کدنویسی کرد؟
    ظاهرا خودش این قابلیت رو داره.

    فرض کنید 5 نفر همزمان جلوی کینکت قرار بگیرن . آیا کینکت این قابلیتو داره که هر 5 نفر رو به طور مجزا از هم تفکیک کنه ؟
    5 نفر رو نمیدونم، تا 2 نفر رو مطمئن هستم.

    و سوال آخر در مورد لینکی که محبت کردید : میشه لطفا کمی راهنمایی کنید؟ باید فایلی دانلود کنم ؟ آخه لینک دانلود پیدا نکردم!
    لینک دانلود رسمی از مایکروسافت نداره. در اون سایتی که لینکش رو دادم توضیح داده که مایکروسافت قصد داره در بهار امسال SDK رسمی Kinect رو منتشر کنه. فعلا چیزی از طرف مایکروسافت منتشر نشده. می تونید با دنبال کردن RSS همون سایت، از آخرین اخبار درباره SDK رسمی Kinect و زمان انتشارش با خبر بشید.

    جدای از SDK رسمی مایکروسافت، یک درایور اوپن سورس غیر رسمی برای ارتباط به Kinect وجود داره که یک گروه از برنامه نویسان اون رو تهیه کردند و براش یک SDK ساده هم منتشر کردند. این هم سایتشون هست:
    http://codelaboratories.com/nui
    ظاهرا مثال هایی با #C دارند.

    اگر دلفی کار می کنید، یک نفر همین SDK رو برای دلفی هم در قالب یک کامپوننت Wrap کرده، و نمونه کدهایی هم با دلفی گذاشته:
    http://itsecuritylab.eu/index.php/ta...kinect-delphi/


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #5

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    ممنون جناب مهندس کشاورز عزیز

    بنده به هر 2 زبان تسلط دارم به نظر شما برای ارتباط با کینکت C#‎ بهتره یا delphie?

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vof.ir
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect


  7. #7

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    با عرض سلام و تشکر از دوستان به خاطر راهنمایی های خوبشون

    راستش چندتا سوال داشتم و برام سوال پیش اومده بود که آیا کینکت این قابلیت رو داره یا نه

    تا اونجایی که میدونم کینکت به این صورت کار میکنه که باید اونو روبروی فرد گذاشت تا حرکاتش رو تشخیص بده

    حالا سوالی که دارم اینه که من میخوام از کینکت برای کار خاصی استفاده کنم که لازمه اونو به سقف وصل کنم . حالا میخواستم بدونم کینکت میتونه افراد رو از بالا شناسایی کنه؟امیدوارم منظورمو رسونده باشم

    و سوال دیگه ای هم که داشتم اینه که کینکت چند نفر رو به طور همزمان میتونه شناسایی کنه؟


    پیشاپیش از دوستان تشکر میکنم

  8. #8

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    راستش یه سوال دیگم داشتم

    فرض کنید ما روی دست فرد یه مچ بند ببندیم که روش یه عدد نوشته باشه

    میخواستم بدونم آیا کینکت میتونه این عدد رو شناسایی و درک کنه؟

    اگر نمیتونه عدد رو شناسایی کنه آیا میتونه رنگ ها رو از هم تشخیص بده ؟ اگر جواب مثبته چه طیفی از رنگ ها رو میتونه تشخیص بده؟

    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhws : پنج شنبه 26 خرداد 1390 در 01:05 صبح

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    سلام
    kinect صرفا سخت افزاره ، اون فقط دبده ها و شنیده هاشو در اختیاره برنامه نویس میزاره ( با دقت بالا ), بقیه اش هنر اونه که تحلیل کنه که مثلا این آدمه , دستش اینه , به راست تکوونش داد , پرید و بعد همه اینا رو شبیه سازی کنه . تحلیل تصویر یکی از علومیه که دنیایه علم امروز خبلی پیگیرشه , خداییم دمشون گرم اولاش از اینکه یه دورین عکاسی دیجیتال داربم کلی ذوق میکردیم الانا که دیگه یه دوربینه 2 زاری سونی میخری برات عکس پانوروما میگیره اونم 3D !

  10. #10

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    ممنون دوست عزیز

    امیدوارم زودتر این sdk رسمی بیاد بتونیم با کینکت کار کنیم

    از توضیحاتتون ممنون فقط سوالی که داشتم اینه که کینکت همزمان چند نفر رو میتونه تشخیص بده؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    مثله اینکه 6 نفر و پیگیری میکنه ولی 2 نفر میتونن اکتیو باشن ( بخاطر محدودیت فضای جلو دوربین )
    E3 2011 کلی قابلیت جدید معرفی کردن , فیلم مراسم رو ببینید خالی از لطف نیست

  12. #12

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    نقل قول نوشته شده توسط Dariuosh مشاهده تاپیک
    مثله اینکه 6 نفر و پیگیری میکنه ولی 2 نفر میتونن اکتیو باشن ( بخاطر محدودیت فضای جلو دوربین )
    E3 2011 کلی قابلیت جدید معرفی کردن , فیلم مراسم رو ببینید خالی از لطف نیست
    ممنون دوست عزیز

    به نظر شما میشه با کد نویسی این تعداد رو بیشتر کرد؟ مثلا به 10 یا 15 نفر رسوند؟ شما فرمودید به خاطر محدودیت فضای جلوی دوربین . حالا فرض کنید ما فاصله رو اونقدر زیاد کردیم که 15 نفر در لنز این دوربین جا شدن . در این صورت کینکت میتونه همرو شناسایی کنه؟

    راستش همانطور که عرض کردم من میخوام کینکت رو به سقف وصل کنم و این یعنی افراد رو از بالا باید شناسایی کنه . در این صورت فکر نمیکنم مشکلی از بابت شناسایی پیش بیاد چون افراد پشت سر همدیگه قرار نمیگیرن که اختلالی پیش بیاد درسته؟ لطفا بنده رو راهنمایی کنید


    بازم ممنونم

  13. #13

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    به نظر شما میشه با کد نویسی این تعداد رو بیشتر کرد؟ مثلا به 10 یا 15 نفر رسوند؟ شما فرمودید به خاطر محدودیت فضای جلوی دوربین . حالا فرض کنید ما فاصله رو اونقدر زیاد کردیم که 15 نفر در لنز این دوربین جا شدن . در این صورت کینکت میتونه همرو شناسایی کنه؟
    نه؛ نمیتونه بیشتر از اون تعداد رو شناسایی کنه؛ دو کاربر رو میتونه همزمان با شبیه سازی اسکلت حرکتی شان شناسایی کنه، و 4 کاربر هم با جزئیات کمتر. اگر شما بخواید 10 نفر را شناسایی کنید، اون وقت باید خودتون ورودی خام رو از دوربین و حسگر های کینکت بگیرید، و خودتون یک نرم افزار پردازش تصویر بنویسید که بتونه در این تصاویر ورودی 10 نفر یا بیشتر را شناسایی کنه.

    در ضمن، مایکروسافت نسخه بتای Kinect SDK را به طور رسمی منتشر کرده، و می تونید از سایتش دانلود کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  14. #14

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    سلام. این SDK برای کدوم زبان های برنامه نویسی هست؟ فقط ++Visual C یا بقیه هم هستند ؟

  15. #15

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    این SDK برای کدوم زبان های برنامه نویسی هست؟ فقط ++Visual C یا بقیه هم هستند ؟
    من بررسی اش نکردم، ولی ظاهرا برای دات نت هم یک رابط برنامه نویسی ارائه کردند.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  16. #16

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    سلام

    من 2 تا سوال دارم امیدوارم پاسخ داده بشه

    1- آیا کینکت فقط قابلیت تشخیص انسان رو داره یا میتونه اجسام رو هم تفکیک کنه؟

    2- فرض کنید یه فایل تصویری داریم (مثلا فیلمبرداری از یک شخص یا یک جسم و ...) . آیا میشه یک فایل تصویری رو به کینکت فرستاد و کینکت عملیات پردازش تصویر رو روی اون فایل تصویری انجام بده؟

    امیدوارم در سوال دوم منظورمو فهمیده باشید (ببینید منظورم این نیست که جلوی کینکت یه صفحه نمایش بذاریم و مثل سینما براش پخش کنیما! منظورم اینه که اون فایل رو مستقیم بدیم به کینکت)


    پیشاپیش ممنون

  17. #17

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    یک سوال دیگه هم علاوه بر 2 سوال بالا داشتم

    آیا سیستم پردازش صوت کینکت فقط با زبان انگلیسی سازگار هست یا مثلا زبان فارسی رو هم میتونه تشخیص بده؟

  18. #18

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    کسی اطلاعی از سوال هایی که پرسیدم نداره دوستان؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    سلام
    زبان فارسی که ته جدول هم نيست ، چه برسه به ريليز های اوليه.
    زبان هايی که کينکت ميتونه شناسايی کنه با توجه به توزيع(distribution) متفاوت هست.
    اما در حال حاضر زبان های انگليسی امريکايی، انگليسی بريتانيايی،ژاپنی،اسپانياي ی مکزيک رو پشتيبانی ميکنه.
    سؤال ديگه اي در ضمينه کينکت و برنامه نويسيش بود بگيد،اگه احتمالاً جواب ندادم email بزنيد

  20. #20

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    سلام
    ممنون از پاسخ گوییتون دوست عزیز
    جهت یادگیری کار با kinect sdk چه منابعی هست؟آیا منبع فارسی هم هست یا خیر؟

    با تشکر

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    منبع فارسی که بعيد ميدونم باشه چون خيلی وقت نيست که ريليز شده (29 جولای و هفتمين نفری بودم که دانلود کردم)
    يک داکيومنتی همراهش هست که به زبان های C++‎ و C#‎ توضيح داده،اما خيلی خلاصه هست.
    کلاً کلاس های خيلی زيادی نداره ، کار تو اين ضمينه بيشتر نيازمند خلاقيته.
    در سايت channel9 هم يک سری ويديو هست که خيلی ميتونه براتون مفيد باشه.

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    233

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    با تشكر ار همه دوستان

    ميشه با كينكت كه براي XBox 360 ارائه شده در برنامه هاي نوشته شده براي سيستم عامل ويندوز هم استفاده كرد (اين كينكت براي ويندوز درايور داره ؟)
    يا بايد يك
    كينكت داشته باشيم كه مخصوص PC باشه و براي ويندوز درايور داشته باشه ؟

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار vof.ir
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    با سلام و با اجازه جناب فتحی
    کینکتی که ارائه شده ؛ به خودی خوی یک ابزار هست فقط
    فرقی نداره پی سی و ایکس باکسش
    http://channel9.msdn.com/Series/KinectQuickstart

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    233

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    ککینکتی که ارائه شده ؛ به خودی خوی یک ابزار هست فقط
    فرقی نداره پی سی و ایکس باکسش
    با تشکر از شما
    کینکتی که برای ویندوز ارائه شده قیمت آن در اغلب فروشگاههای آنلاین در سراسر جهان بین 220 تا 250 دلار است
    اما کینکت ایکس باکس 360 در کشور ما 220 تا 240 هزار تومان است
    پس این اختلاف برای چیه ؟

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار vof.ir
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    آقای فتحی؛ آقای فتحی؟!؟!؟ منتظر پاسخ شما هستیم!

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    233

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    کینکتی که ارائه شده ؛ به خودی خوی یک ابزار هست فقط
    فرقی نداره پی سی و ایکس باکسش
    با کمی بررسی و کمک گرفتن از دوستان عزیز موارد زیر رو فهمیدم
    کینکت ویندوز با کینکت ایکس باکس فرق داره بشرح زیر
    1- قیمت : کینکت ویندوز تقریبا دو برابر کینکت ایکس باکس است
    2- درگاه خروجی کینکت ویندوز USB ا ست
    3- سخت افزار و سنسورهای کینکت ویندوز برای تشخیص فواصل نزدیک بهینه شده اند
    4-اگر از SDK ارائه شده برای ویندوز با کینکت ایکس باکس استفاده کنید هر بار یک پیغام خطا در پنجره Commqnd Prompt دریافت خواهید کرد که شما را واقعا کلافه خواهد کرد
    5- از نقطه نظر قانونی و حقوقی و این حرفا که ما ایرانی ها اصلا خود را ملزم به رعایت آن نمیدانیم بنا به درخواست مایکروسافت شما موظف هستید SDK رو فقط برای Kinect For Windows استفاده کنید
    6- استفاده از کینکت ویندوز هنوز فراگیر نشده و حتی اگر قصد خرید آن را داشته باشید فکر نمیکنم در حال حاضر به راحتی بتوانید بخرید(اگر جایی دیدین منهم بیخبر نذارین)

    و در انتها از لطف تمام دوستان بوِژه آقای کشاورز کمال تشکر رو دارم
    آخرین ویرایش به وسیله Mehdi Naderi : پنج شنبه 18 خرداد 1391 در 00:56 صبح

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    تفاوت اين دو به شرح زير هستش:
    1.کينک ويندوزی فريم ور آپديت شده داره که ميتونه نقاط اتصال بدن بيشتری رو تشخيص بده و ديگه اينکه ميتونه فواصل کمتر از 90 سانت رو هم متوجه بشه که در اصطلاح ميگن NearMode
    2.قبلاً يک کانجانکشنی بود که پورت "AUX" رو به usb تبديل ميکرد ، ظاهراً الان ديگه مستقيما به صورت usb هست.
    3.هيچ تفاوت سخت افزاری ديگه هم با هم ندارن...

    اختلاف قيمت هم ناشی از همين آپديت هست که ماکروسافت ظاهراً قصد ارائه رو کينکت های قديمی نداره ، البته دليلشم منطقی هست
    پس تفاوتی در نحوه برنامه نويسی ندارند ، بجز مواردی که در بالا ذکر شد
    ميتونيد جهت اطلاعات بيشتر در مورد نحوه برنامه نويسی به سايت farsigeek.com مراجعه کنيد
    يا در همين جا مطرح کنيد

  28. #28

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    کینکت ایکس باکس و PC فرقی نداره ! همون ایکس باکس رو با ویندوز کامل کار میکنه
    چیز خاصی هم نیست ، تست شده توسط خودم اینجا هم تاپیک هاشو زدم:
    اینجا
    تیم ما یه برنامه نویسی های جزئی کرده روش ، بعدا هم شاید بیشتر....

    اطلاعات بیشتر درمورد برنامه نویسی روش و... اگه خواستید من همینجا میگم

  29. #29
    کاربر تازه وارد آواتار en-keramat
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    80

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    با سلام
    همينطور كه مي دونيد کینکت داري يه حسگر هستش كه خروجي ابر نقاط داره ، كه يه سري فايل مختصاتي هستش و دوربين هم براي گرفتن تصاوير رنگي ، حالا مي خواستم بدونم كه چطوري ميشه از كنيكت اين اطلاعات گر فت ؟

  30. #30

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    یه کتاب فارسی منتشر شده تمام رنگی نوشته اقای روزبه حق نظر بگردی پیدا می کنی
    چاپ تام رنگی و مطالب با مثال اموزش داده شده خیلی می تونه مفید واقع بشه من دارمش خیلی توپ گفته
    موفق وموید باشی

  31. #31
    کاربر تازه وارد آواتار en-keramat
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    80

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    نقل قول نوشته شده توسط Saber_Fatholahi مشاهده تاپیک
    یه کتاب فارسی منتشر شده تمام رنگی نوشته اقای روزبه حق نظر بگردی پیدا می کنی
    چاپ تام رنگی و مطالب با مثال اموزش داده شده خیلی می تونه مفید واقع بشه من دارمش خیلی توپ گفته
    موفق وموید باشی
    ممنون از پاسخ اتون
    میشه اسم کامل کتاب و همچنین انتشارات اشو بگید ؟

  32. #32

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    منم یه همچین سؤالی برام پیش اومده بود. ممنونم از طرح این سؤال خوبتون.

  33. #33

    نقل قول: برنامه نویسی برای kinect

    اگر دلفی کار می کنید، یک نفر همین SDK رو برای دلفی هم در قالب یک کامپوننت Wrap کرده، و نمونه کدهایی هم با دلفی گذاشته:
    http://itsecuritylab.eu/index.php/ta...kinect-delphi/[/QUOTE]

    سلام
    این کامپوننت دلفی قابل دانلود نیست ظاهرا سایتش دیگه کار نمیکنه(قسمت دانلود کامپوننت خطا میده)کسی اون رو داره برای دانلود بزاره خیلی نیاز دارم

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •