نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در استفاده از session در masterpage

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    مشکل در استفاده از session در masterpage

    با عرض سلام

    یه مشکلی توی استفاده از session توی master page دارم اونم اینکه وقتی یه session توی master page درست می کنم بعد توی صفحه دیگه اون رو مقدار دهی می کنم مقدارش عوض می شه تا اینجا مشکلی نداره ولی وقتی از این صفحه خارج می شم و توی صفحه دیگه از سایت خودم می رم کلا session از بین می ره و دیگه master page نمی شناسه!


    با تشکر از دوستان
    آخرین ویرایش به وسیله ghossein : دوشنبه 09 خرداد 1390 در 12:24 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: مشکل در استفاده از session در masterpage

    دوستان اصلا میشه از سشن در master page استفاده کرد .
    یه سوال دیگه موقعی که می خواهیم برنامه را run کنیم اول master page لود میشه یا نه اول صفحه محتوی لود میشه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر سایه شما :دی
    پست
    381

    نقل قول: مشکل در استفاده از session در masterpage

    دوست عزیز اونقدر این صفحه اون صفحه کردی که نفهمیدم چی گفتی. ولی کلا اگه بخوای از session یه مثال برات میزنیم. فرض کن می خوای قبل از ثبت نام کاربر توی سایت آخرین آدرسی که توش بوده رو توی Session قرار بدی بعد وقتی ثبت نام کامل شده با استفاده از همین session اونو به آخرین صفحه ای که توش بود برگردونی
            Session["CurrentPageUrl"] = System.IO.Path.GetFileName(Request.Url.AbsolutePat  h);

    این کد برای اینه که آدرس صفحه جاری رو در باره و داخل session قرار بده
    حالا فرض کن این کد وقتی فعال میشه که دکمه عضویت رو میزنی و بعد تو رو به صفحه CreateAccount میبره. حالا اونجا می خوای از این session استفاده کنی کدش این میشه
    Response.Redirect(Session["CurrentPageUrl"].ToString());

    فقط شما فرض رو بر این بگیر که این کنترل عضویت رو که گفتم توی مستر پیجه
    اگر بازم مشکل داشتی بگو
    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: مشکل در استفاده از session در masterpage

    با تشکر از راهنمایتون
    من تو Master page به این صورت session ساختم
    مقدارش رو هم a دادم
    session.add("name","number");
    session["name"]="a"

    حالا همینsession رو توی صفحه login با username مقدار دهی می کنم
    تا اینجا مشکلی نیست یعنی مقدار session عوض میشه با username

    خوب حالا اگر کاربر به یه صفحه دیگه ی بره مقدار session همون مقدار a میشه ولی من می خوام مقدار username رو حفظ کنه

  5. #5

    نقل قول: مشکل در استفاده از session در masterpage

    خوب عزیزم معلومه که مقدارش a میشه شما داخل مستر پیج هم مقدار دهی میکنی !
    چرا داری داخل مستر پیج سشن تعریف میکنی ؟ داخل خود صفحه لوگینت این کار رو بکن

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر سایه شما :دی
    پست
    381

    نقل قول: مشکل در استفاده از session در masterpage

    ببینم الان شما می خوای توی Session دوتا مقدار داشته باشی؟ مثل آرایه؟ شما یه خط بیشتر توضیح بده تا من 3 خط برات بنویسم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: مشکل در استفاده از session در masterpage

    من فقط می خوام session یه مقدار بیشتر نداشته باشه اون هم با مقدار username

    دوست عزیز شاید من توی استفاده از سشن مشکل دارم اگه میشه یه مقدار برام توضیح بده درباره سشن

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: مشکل در استفاده از session در masterpage

    بالاخره مشکل رو فهمیدم اونم اینه که session رو توی مستر پیج استفاده کردم و این هم کار اشتباهیه چون هر دفعه که صفحه جدیدی لود میشه همون مقدار قبلی می گیره چون تو وب سایتم همه صفحات به مستر پیج
    وصل اند یعنی content page هستند

    با تشکر از دوستان singel و dontspeak

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •