نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کمک در مورد VBScript

  1. #1

    Question کمک در مورد VBScript

    اگر کد زیر رو در یک فایل bat ذخیره کنید باعث مخفی شدن یوزر مورد نظر که در کد تعیین کردید میشه :

    reg add "HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\Userlis  t" /v %user% /t REG_DWORD /d 0


    این کد در زبان VBScript چی میشه؟ یا در VBScript این کد رو چطور می تونم بنویسم؟

  2. #2

    نقل قول: کمک در مورد VBScript

    سلام دوست عزیز


    متداول نیست که هر کاربری بتونه دستورات خارجی External همچون اجرای یک فایل اجرای Exe , Bat و غیره رو از سرور انجام بده ولیکن دستوراتی در شایط خاص و برای افراد با Permission مورد نظر اجرا وجود داره که دو تا از اونا رو در ذیل اشاره می کنم و سایت مرجع برای توضیحات بیشتر رو هم در اختیار قرار میدم .

    1- set wshell = CreateObject("WScript.Shell")
    2- Set objExecutor = Server.CreateObject("ASPExec.Execute")

    توضیح اینکه شاید Object مورد نظر روی سرور شما نصب نباشه

    سایت : http://classicasp.aspfaq.com/general...-from-asp.html

    امیدوارم مفید فایده باشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •