نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کمک در کد جستجوی این برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mvb_mehran
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    253

    Exclamation کمک در کد جستجوی این برنامه

    با سلام
    من یه پروژه دارم که باید در پایگاه داده برنامه براساس کد پرسنلی اگه نبود نام اگه اونم نبود بر اساس کدملی جستجو بشه.
    Untitled.jpg
    هر چی نوشتم فقط کد پرسنلی درست میشد بقیه رو ارور فیلد پایگاه داده میداد.
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: کمک در کد جستجوی این برنامه

    ما از کجا بدونیم اسم فیلدهاتون چیه و دقیقا چه کدی نوشتید که مشکل داره ؟!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mvb_mehran
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    253
    مگه تو عکس معلوم نیست؟

    اینم کد:
    procedure Ttashihperfm.RadioButton1Click(Sender: TObject);
    begin
    DataModule16.pers1.SetKey;
    DataModule16.pers1.FieldByName('CodePersoneli').As String:=edit1.Text;
    DataModule16.pers1.GotoKey;
    end;

    procedure Ttashihperfm.RadioButton3Click(Sender: TObject);
    begin
    DataModule16.pers1.SetKey;
    DataModule16.pers1.FieldByName('CodeMelli').AsStri ng:=edit1.Text;
    DataModule16.pers1.GotoKey;
    end;

    procedure Ttashihperfm.RadioButton2Click(Sender: TObject);
    begin
    DataModule16.pers1.SetKey;
    DataModule16.pers1.FieldByName('Name').AsString:=e dit1.Text;
    DataModule16.pers1.GotoKey;
    end;
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmood_M : سه شنبه 10 خرداد 1390 در 01:37 صبح دلیل: ادغام پستها

  4. #4

    نقل قول: کمک در کد جستجوی این برنامه

    هر چی نوشتم فقط کد پرسنلی درست میشد بقیه رو ارور فیلد پایگاه داده میداد.
    فیلدهایی که با SetKey و GotoKey جستجو میشن ، باید ایندکس گذاری شده باشن ، البته بهتره که از Locate به جای GotoKey استفاده کنید !
    موفق باشید ...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •