نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: تایپ شماره نامه های ترکیبی ( حروف و عدد فارسی )

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار zahedi121
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر آسمان خدا
    پست
    293

    تایپ شماره نامه های ترکیبی ( حروف و عدد فارسی )

    باسلام
    دوستان برنامه ای می نویسم که باید داخلش کد یکسری اجناس و یا شماره نامه های وارده ثبت شود.
    مشکل اینجاست که هم کدها و هم اغلب شماره نامه ها از حروف و عدد تشکیل شده اند ، حالا وقتی
    در VB می خواهیم به عنوان مثال تایپ کنیم 500/س/6/4 تایپ می شود : 6/4/س/500 .
    اگر ممکن است راهنمایی کنید.
    ضمنا با راستچین کردن و بلعکس کردن نیز مشکل حل نشد !
    حتی در دیتاگرید هم همینطور نشان می دهد!

  2. #2

    نقل قول: تایپ شماره نامه های ترکیبی ( حروف و عدد فارسی )

    سلام

    من كه تكست باكس رو RightToLeft كردم و مشكلي نداشت
    نهايتا اگر فرمت هميشه همين است مي تونيد از 4 تا تكست باكس جدا استفاده كنيد
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار zahedi121
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر آسمان خدا
    پست
    293

    نقل قول: تایپ شماره نامه های ترکیبی ( حروف و عدد فارسی )

    فرمت کدها یکی نیست ، اگر امکان داره نمونه ای که ساختید بگذارید . یعنی هم عدد هم حرف و هم "/" گذاشتید مشکل نداشت ؟!

  4. #4

    نقل قول: تایپ شماره نامه های ترکیبی ( حروف و عدد فارسی )

    سلام

    نمونه اي نساختم
    فقط يك تكست باكس گذاشتم و RightToLeft = True كردم و Alignment هم از سمت راست
    بعدش هم همين متني كه شما نوشتين رو از اينجا كپي كردم اونجا
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار zahedi121
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر آسمان خدا
    پست
    293

    نقل قول: تایپ شماره نامه های ترکیبی ( حروف و عدد فارسی )

    از اینکه بحث را پیگیری می کنید متشکرم
    ولی
    این تصویر تکست باکس با همان خواصی که شما گفتید، که بنده عبارت " 500/س/6/4 " را در آن paste کردم :
    http://up.iranblog.com/images/7bdkcr338k27q128y5f7.jpg

    این هم خود فایل قرم :
    http://up.iranblog.com/images/0tniiq5d0eqyi36l0kgl.zip

    اگر امکان داره بفرمائید اشکال کار کجاست؟
    متشکرم

  6. #6

    نقل قول: تایپ شماره نامه های ترکیبی ( حروف و عدد فارسی )

    سلام

    خب اينكه طبق پست اول شما درسته
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار zahedi121
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر آسمان خدا
    پست
    293

    نقل قول: تایپ شماره نامه های ترکیبی ( حروف و عدد فارسی )

    500/س/6/4
    !!!!!!!!!!!!!!!!
    500/س/4/6

    اگر هم تنظیماتی که شما گفتید اعمال نشود که همان که در پست اول نوشتم تایپ می شود.

    یادمه قدیما در ویرایشگر انجمنها هم بعضی وقتها این مشکل وجود داشت مثلا علامت سوال می رفت اول خط ..

    نمی دونم چطور میشه این مشکل را حل کرد، لطفا دیگر دوستان هم کمک کنند.
    آخرین ویرایش به وسیله zahedi121 : پنج شنبه 12 خرداد 1390 در 18:11 عصر

  8. #8

    نقل قول: تایپ شماره نامه های ترکیبی ( حروف و عدد فارسی )

    سلام

    خب از اين دو خطي كه نوشتيد بالاخره كدومش مورد نظر شماست كه بايد اونطوري نوشته بشه ؟
    اگر لطف كنيد هر كدوم از اجزا رو در هر يك جدا بنويسيد بهتره
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار zahedi121
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر آسمان خدا
    پست
    293

    نقل قول: تایپ شماره نامه های ترکیبی ( حروف و عدد فارسی )

    سلام
    شما گفتید : "خب اينكه طبق پست اول شما درسته "
    من عبارتی که در وی بی نوشته میشه را زیر عبارتی که میخوام تایپ کنم نوشتم تا تفاوتش مشخص شود.

    عبارت مورد نظر " 500/س/6/4 " است.
    ضمنا چون شماره نامه های شرکتها یک تیپ نیست نمی تونم از تکست باکسهای جدا استفاده کنم.

  10. #10

    نقل قول: تایپ شماره نامه های ترکیبی ( حروف و عدد فارسی )

    سلام

    خب اينم كه درست نوشته ميشه
    شما لطفا به ترتيب هر قسمت رو در يك خط جدا بنويسيد
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار zahedi121
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر آسمان خدا
    پست
    293

    نقل قول: تایپ شماره نامه های ترکیبی ( حروف و عدد فارسی )

    سلام
    4
    /
    6
    /
    س
    /
    500
    با تنظیماتی که گفتید وقتی در تکست باکس می نویسیم جای 6 و 4 عوض می شود.

    متشکرم

  12. #12

    نقل قول: تایپ شماره نامه های ترکیبی ( حروف و عدد فارسی )

    سلام

    شما كافيه قبل و بعد از هر / يك فاصله هم تايپ كنين
    اگه هم براي كاربر سخته كه اين كار رو انجام بده بعد از خروج از تكست باكس خودتون اين كار رو براش انجام بدين، بعد از ورود به تكست باكس هم اون فاصله ها رو برش دارين

    Private Sub Text1_GotFocus()

    Text1 = Replace(Text1, " ", "")

    End Sub

    Private Sub Text1_LostFocus()

    Text1 = Replace(Text1, " ", "")
    Text1 = Replace(Text1, "/", " / ")

    End Sub
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار zahedi121
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر آسمان خدا
    پست
    293

    نقل قول: تایپ شماره نامه های ترکیبی ( حروف و عدد فارسی )

    سلام

    خیلی خیلی متشکرم ، دیگه داشتم نا امید می شدم ، چون در یک سایت دیگم این سوال را نوشته بودم اونجا کسی نتونست جوابم را بدهد.

  14. #14
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    22

    نقل قول: تایپ شماره نامه های ترکیبی ( حروف و عدد فارسی )

    بهترین کار استفاده از کاراکترهای تعیین جهت قراردادن کاراکترها است من تو لینک زیر دیدم متن اون و مثال فارسی شدش رو هم اینجا کپی می کنم.

    http://stackoverflow.com/questions/6...rs-and-numbers


    The unicode characters "RTL mark" (U+200F) and "LTR mark" (U+200E) were created precisely for this purpose.

    In your example, simply place an LTR mark after the Hebrew character, and the numbers will then be displayed to the right of the Hebrew character, as you wish.

    So your code would be adjusted as follows:

    string A = "123";
    string AA = "ب";
    string LTRMark = "\u200E";
    string B = "45";
    string AB = A + LTRMark + AA + LTRMark + B;
    textBox2.Text = AB;
    آخرین ویرایش به وسیله محسن واژدی : پنج شنبه 09 آبان 1392 در 15:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •