نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: export اطلاعات از excel به mysql

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار az.heidarzadeh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Iran-Mashhad
    پست
    241

    Unhappy export اطلاعات از excel به mysql

    سلام...
    خواهش میکنم به خاطر این تاپیک دعوام نکنید بخدا از دیروز دارم میگردم اما هیچ کدی که کامل و بدرد بخور باشه برام پیدا نکردم و این درصورتیه که دیدم بعضی از دوستان این کارو انجام دادن و بینش به مشکل خوردن و از اون به بعدشو سوال کردن... اما من از اولش مشکل کلا نمیدونم باید چیکار کنم یه عده گفتند نرم افزارهای خاصی هست که بازم نگفته بودند مثل چی یا اینکه خود اکسل و mysql اینکارو میکنه اما بازم نگفتند چطوری؟!...
    خواهش میکنم یکی یه جواب درست به من بده خیلی هم مهمه خیلی فوری هم لازمش دارم ترجیحا اگه یه نمونه برنامه php کوچولو باشه با بانک داده و فایل اکسلش بهتره ...
    خیلی ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: export اطلاعات از excel به mysql

    نرم افزار مثل sqlyog یا ems sql manager for mysql و... که لازمه سرچ کوچولو توی گوگل بزنی برای پیدا کردنشون.به راحتی به اکسل، اکسس ، اس کیو ال و... export و import می کنند. خودشون نمونه کد هم در اختیارتون میزارن

  3. #3

    نقل قول: export اطلاعات از excel به mysql

    سلام دوست عزیز
    این که اصلا کاری نداره.سرچم می کردی پیدا می شد. ولی خوب این کد رو من نوشم به شما هم می دهم.با این تیکه کد می توانید excel را به فایل دیگر تبدیل کنید.
      private void btn_Open_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    LoadFile(dataGridView1, openFileDialog1.FileName, "Sheet1");
    }
    }

  4. #4

    نقل قول: export اطلاعات از excel به mysql

        private void LoadFile(DataGridView dg, string filename, string ssheet)
    {
    string cs = "";
    if (System.IO.Path.GetExtension(filename) == ".xlsx")
    {
    cs = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=" + filename+ ";Extended Properties='Excel 12.0;'";
    }
    else
    {
    cs = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + filename + ";Extended Properties='Excel 8.0;'";
    }
    try
    {
    OleDbConnection cn = new OleDbConnection(cs);
    if (!System.IO.File.Exists(filename))
    {
    MessageBox.Show("Not Found!");
    }
    OleDbDataAdapter adapter = new OleDbDataAdapter("Select * From [" + ssheet + "$]", cs);
    DataSet ds = new DataSet();
    adapter.Fill(ds);
    dg.DataSource = ds.Tables[0];
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.ToString());
    }
    }

  5. #5

    نقل قول: export اطلاعات از excel به mysql

    امیدوارم این کد مشکل شمار را حل کرده باشد.

    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کلن
    پست
    121

    نقل قول: export اطلاعات از excel به mysql

    اول فایل اکسل رو csv. ذخیره کن بطوریکه با ; از هم جدا بشن. بعدا میتونی اینطوری توی پی اچ پی بخونیش
        
    $File = 'data.csv';
    $LinesArray = file($File);
    $SentencesLinesNumber = count($LinesArray);
    for ($i=0; $i<$SentencesLinesNumber; $i++) {
    $WordsArray[$i] = explode(";",$LinesArray[$i]);
    }


    و بعد هم توی دیتابیس واردش کنی

  7. #7

    نقل قول: export اطلاعات از excel به mysql

    سلام ،اگه بخواییم اطلاعات توی اکسل رو بصورت انتخابی مثلا سطر A,C رو با پی اچ پی بریزیم توی mysql چیکار باید کنیم.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کلن
    پست
    121

    نقل قول: export اطلاعات از excel به mysql

    خوب$WordsArray[$i][0] ستون A هست و $WordsArray[$i][2] ستون C
    بریزشون هرجا میخوای

  9. #9

    نقل قول: export اطلاعات از excel به mysql

    مرسی از لطفتون،توی import کردن ازexcel به دیتابیس هم همین کار را باید انجام داد؟یا باید اول فایل رو با تابع fopen یا fread باز کرد و بعد این توابع رو نوشت؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کلن
    پست
    121

    نقل قول: export اطلاعات از excel به mysql

    دقیقا همینطوره

    موفق باشی

  11. #11

    نقل قول: export اطلاعات از excel به mysql

    اشکال برنامه من تو چیه؟
    <?php
    $File =fopen("farvardin90.csv","r+");
    $LinesArray =$File;
    $SentencesLinesNumber = count($LinesArray);
    for ($i=0; $i<$SentencesLinesNumber; $i++)
    {
    $WordsArray[$i] = explode(";",$LinesArray[$i]);
    }
    //echo "".$WordsArray[$i];
    for($i=0;$i<10;$i++)
    {
    $a=WordsArray[$i][0];
    $c=WordsArray[$i][2];
    }
    echo".$a.".".$c";
    ?>

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کلن
    پست
    121

    نقل قول: export اطلاعات از excel به mysql

    اینجا رو هم یه نگاهی بنداز
    https://barnamenevis.org/showthread.p...82#post1285082

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کلن
    پست
    121

    نقل قول: export اطلاعات از excel به mysql

    for($i=0;$i<10;$i++)
    {
    $a=WordsArray[$i][0];
    $c=WordsArray[$i][2];
    echo $a . "." . $c . ", ";
    }

  14. #14

    نقل قول: export اطلاعات از excel به mysql

    مرسی از لطفتون،
    منظور ازDataGridView dg توی کد زیر چیه؟این تابع توی php هم کاربرد داره؟
    private void LoadFile(DataGridView dg, string filename, string ssheet){

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کلن
    پست
    121

    نقل قول: export اطلاعات از excel به mysql

    یه نگاه به لینکهای زیر بنداز
    http://www.dreamincode.net/code/snippet4197.htm
    http://www.dreamincode.net/forums/bl...gridview-v-11/

    اگه فایل اکسلت رو به صورت csv. ذخیره کنی، راهش رو توی تاپیک زیر نوشتم
    https://barnamenevis.org/showthread.p...87!&p=1285082#

  16. #16

    نقل قول: export اطلاعات از excel به mysql

    مرسی از لطفتون واقعا نمیدونم چه جوری ازتون تشکر کنم،بازم ممنون.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کلن
    پست
    121

    نقل قول: export اطلاعات از excel به mysql

    خواهش میکنم

  18. #18

    نقل قول: export اطلاعات از excel به mysql

    سلام
    این را من تست کردم جواب می دهد

    <?php
    $row = 1;
    if (($handle = fopen("far.csv", "r")) !== FALSE) {
    while (($data = fgetcsv($handle, 1000, ",")) !== FALSE) {
    $num = count($data);
    echo "<p> $num fields in line $row: <br /></p>\n";
    $row++;
    for ($c=0; $c < $num; $C++‎) {
    echo $data[$c] . "<br />\n";
    }
    }
    fclose($handle);
    }
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله mustafa13 : شنبه 12 فروردین 1391 در 15:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •