نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: جند تا سوال حرفه ای در مورد طراحی وب سایت

  1. #1

    جند تا سوال حرفه ای در مورد طراحی وب سایت

    سلام دوستان یک سایت دوست یابی توی روسیه هستش که خیلی معرفه و این سایت به نطر من طراحی بی نظیری داره حالا من جند تا سوال دازم اگه میتونید راهنمایی کنید

    1- ببنید عکس یک قسمت از صفحه را اینحا قرار میدم که بهتر سوال منو بفهمید

    وقتی روی بعضی از منو که روی صفحه باید یک پنجره ایجاد کنه تصویر به این شکل
    اینو میدنم که این اجاکس هست و یکسری کامپوننت هم هستش که این کارو انجام میده اما این واقعا سرعتش زیاده یعنی حجم صفحه رو زیاد نمی کنه دوم اینکه صفحه زیر رنگش عوض میشه بدون اینکه طول و عرض صفحه اضافه و کم بشه

    2- یک پلایر برای فایل صوتی داره که این پایین صفحه قرار میگیره وقتی شما توی هر صفحه دیگه که میرید این کلا به کارش بدون وقفه ادامه میده و قطع نمیشه


    3- وقی کسی برات پیغام میده یک تصویر مثل این تو صفحه میاد که حالت ترانسپرت داره و با یک افکت میاد و با یک افکت هم بعد از جند ثانیه میره


    با تشکر اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: جند تا سوال حرفه ای در مورد طراحی وب سایت

    دوستان یعنی کسی رو این موضوع ها کار نکره

  3. #3

    نقل قول: جند تا سوال حرفه ای در مورد طراحی وب سایت

    اینجو ر سایتها بیشتر از AjaxControlToolkit استفاده می کنند.

  4. #4

    نقل قول: جند تا سوال حرفه ای در مورد طراحی وب سایت

    اینا Silverlighte هستن تو همین جا زیاد در موردش گفته شده.سرچ کن پیدا می کنی

    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: جند تا سوال حرفه ای در مورد طراحی وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط imanamami مشاهده تاپیک
    اینا Silverlighte هستن تو همین جا زیاد در موردش گفته شده.سرچ کن پیدا می کنی

    موفق باشید
    به جناب سیلور لایت نیست این سایت کلا با php طراحی شده

  6. #6

    نقل قول: جند تا سوال حرفه ای در مورد طراحی وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط TeacherMath مشاهده تاپیک
    اینجو ر سایتها بیشتر از AjaxControlToolkit استفاده می کنند.
    وقتی از این کامپوننت ها ها استفاده میشه حجم صفحات خیلی زیاد میشه -راه دیگه وجود نداره -بعد اون قسمت پخش موزیک جطوری که با تغییر صفخات از بین نمیره

  7. #7

    نقل قول: جند تا سوال حرفه ای در مورد طراحی وب سایت

    دوستان سوال من یعنی خیلی سخته که کسی حوابشو نمی دونه

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار maysam09
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    55

    نقل قول: جند تا سوال حرفه ای در مورد طراحی وب سایت

    دوست عزیز این ها تماما از کتابخونه های جاوا اسکریپت هستش...برای php از JQuery و برای asp.net از کامپوننت های Telerik استفاده می کنند و JQuery..برای مثال برای اون قسمتی که عکسی زدین که شماره تلفن می خواد میتونین از Radwindow کامپوننت های Telerik استفاده کنید..این مثال های برنامه های Telerik هست میتونین ببین که چه کنترل هایی برای کار با آژاکس در ویژوال استودیو فراهم کرده

    http://demos.telerik.com/aspnet-ajax...defaultcs.aspx

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Alghoochi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    C:\Windows
    پست
    390

    نقل قول: جند تا سوال حرفه ای در مورد طراحی وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط maysam09 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این ها تماما از کتابخونه های جاوا اسکریپت هستش...برای php از JQuery و برای asp.net از کامپوننت های Telerik استفاده می کنند و JQuery..برای مثال برای اون قسمتی که عکسی زدین که شماره تلفن می خواد میتونین از Radwindow کامپوننت های Telerik استفاده کنید..این مثال های برنامه های Telerik هست میتونین ببین که چه کنترل هایی برای کار با آژاکس در ویژوال استودیو فراهم کرده

    http://demos.telerik.com/aspnet-ajax...defaultcs.aspx
    دوست عزیز این کامپوننت کد زیر رو به صفحه اضافه می‌کنه که واقعاً سرعت لود شدن صفحه رو پایین میاره. البته تو ایران که سرعت اینترنت پایینه این واقعاً مشکل بزرگیه.

    کد HTML:
    <link href="/aspnet-ajax/Telerik.Web.UI.WebResource.axd?compress=1&amp;_TSM_CombinedScripts_=%3b%3bTelerik.Web.UI%2c+Version%3d2011.1.519.40%2c+Culture%3dneutral%2c+PublicKeyToken%3d121fae78165ba3d4%3aen-US%3a5be828bb-0a79-490c-8616-6cbcc8a06e60%3a1c2121e%3aed2942d4" type="text/css" rel="stylesheet" />

  10. #10

    نقل قول: جند تا سوال حرفه ای در مورد طراحی وب سایت

    ممنون از پاسخ شما اما 2 تا مشکل
    1- این ابزار رایگان نیست
    2- بازم مشکل حجم صفحات و سرعت دانلود پیش میاد -من سایت های زیادی رو دیم که همه این ابزار ها رو توی یک صفحه دارند اما سرعت لود صفخات خیلی بالاست ولی فقط کافیه یک دونه از این ابزار ها رو به صفحه اضافه منید حجم صفحه جند برابر میشه

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار maysam09
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    55

    نقل قول: جند تا سوال حرفه ای در مورد طراحی وب سایت

    این کامپوننت کاملا رایگان نیست ولی میتونین اش استفاده کنین و تو اینترنت موجوده... کامپوننت شرکت obout که هم سبکه و هم رایگان...اگر از این هم سبک تر می خواین باید از خود جاوا اسکریپت یا جی کوئری استفاده کنید

    http://www.obout.com/

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Alghoochi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    C:\Windows
    پست
    390

    نقل قول: جند تا سوال حرفه ای در مورد طراحی وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط NIMA_1981 مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسخ شما اما 2 تا مشکل
    1- این ابزار رایگان نیست
    2- بازم مشکل حجم صفحات و سرعت دانلود پیش میاد -من سایت های زیادی رو دیم که همه این ابزار ها رو توی یک صفحه دارند اما سرعت لود صفخات خیلی بالاست ولی فقط کافیه یک دونه از این ابزار ها رو به صفحه اضافه منید حجم صفحه جند برابر میشه
    http://forum.iranphp.org/Thread-%D8%...AA%D8%AF%D8%A7

    تو این لینک ای‌جکس تو php آموزش داده شده ولی میشه از این روش تو Asp.net هم استفاده کرد. حجم صفحات هم بالا نمی‌ره. فقط از نظر امنیتی نمی‌دونم چجوریه. اگه مشکل امنیتی نداشته باشه روش خوبیه و میشه ازش استفاده کرد.
    فقط یه نکته: اطلاعاتی که به صورت post ارسال می‌شه در کدهای سمت سرور باید به صورت فرم درخواست کنی. یعنی:
    Request.Form.Item(ParameterName)

  13. #13

    نقل قول: جند تا سوال حرفه ای در مورد طراحی وب سایت

    دوست عزیز کلیه مطالبی رو که بیان نمودید با JQuery پیاده میشن هم توی php و هم توی asp
    telerik برای آسان سازی می باشد نه بجای jquery
    telerik پولی و سنگین می باشد برعکس jquery که سبک و رایگان است
    در مورد jquery مطالعه کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •