نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش تصویری که به صورت byte[] در Database ذخیره شده است با استفاده wcf ria service

  1. #1

    نمایش تصویری که به صورت byte[] در Database ذخیره شده است با استفاده wcf ria service

    سلام دوستان
    من تصویری را در بانک اطلاعاتی به صورت byte ذخیره کردم و از Ria Service برای ارتباط با پایگاه داده استفاده میکنم سوال من اینه که به چه صورت می تونم با دستورات wcf ria service تصویر موجود در Data base را در یک DataGrid نمایش بدم .لطفا جواب بدین خیلی فوری!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    نقل قول: نمایش تصویری که به صورت byte[] در Database ذخیره شده است با استفاده wcf ria service

    سلام . من هم همین سوال رو توی یک تاپیک دیگه پرسیدم . اینجا

  3. #3

    نقل قول: نمایش تصویری که به صورت byte[] در Database ذخیره شده است با استفاده wcf ria service

    دوست عزیز من خودم جوابشو پیدا کردم لینک زیر را ببینید
    http://stackoverflow.com/questions/4...tity-framework

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    نقل قول: نمایش تصویری که به صورت byte[] در Database ذخیره شده است با استفاده wcf ria service

    شما بدون مشکل تونستید تو این خط کد استریم رو به image تبدیل کنید ؟
    Bitmap bm = (Bitmap)Image.FromStream(ms);
    برای من اکسپشن میده : parameter is not valid
    و شما میدونین چرا ازoffset = 87 شروع کرده و count = length – 87 ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •