نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: یک فرم برای ثبت و ویرایش اطلاعات

  1. #1

    یک فرم برای ثبت و ویرایش اطلاعات

    اگر در فرم اصلی گریدی باشد و یک دکمه که با زدن آن دکمه یک فرم باز می شود که از طریق آن باید تشخیص داده شود که اگر اطلاعات جدید است ثبت و اگر اطلاعات موجود است ویرایش کرد چطور میشه این کارو انجام داد؟
    ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمائید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saman6384
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    325

    نقل قول: یک فرم برای ثبت و ویرایش اطلاعات

    اول تو فرم دومت توابعی که نیازه برای تبادل متغییر ها بین دوتا فرم رو تعریف کن!
    تو فرم اصلی ، فرم دومت رو تعریف و show کن!

    من این قسمت دوم سوالت رو دقیق متوجه نشدم!!
    توی فرم دوم می خوای اطلاعاتی رو وارد کنی؟

  3. #3

    نقل قول: یک فرم برای ثبت و ویرایش اطلاعات

    ممنونم از توجه تون، در واقع می خوام به جای اینکه برای ویرایش و ثبت هر کدام یک فرم داشته باشم یک فرم باشه که هر دو کار درا ین فرم انجام شه مشکلم اینجاست که چطور مشخص کنم اطلاعات جدیده و باید ثبت شه و یا اینکه اطلاعات باید ویرایش شه

  4. #4

    نقل قول: یک فرم برای ثبت و ویرایش اطلاعات

    ممنون می شم اگر از دوستان کسی بتونن به من هم کمک کنن!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    نقل قول: یک فرم برای ثبت و ویرایش اطلاعات

    با سلام.
    دوست عزیز چک کردن اینکه اطلاعات جدیده با قدیمی کارشماست اون هم با برنامه نویسی نه فرم .

    راهکار شما میتونه این باشه : تو فرم (فقط یه فرم) مقادیرت را با تکس باکس وارد کن و یه Insert به پایگاه انجام بده بعد خروجی را با دستور
    item = (Int32)com.ExecuteScalar();
    بگیر اگه وجود داشته باشه که مقدرا وارد شده تکراری است پس ثبت نمیخواد بعد اگه خواستی ویرایش میکنه .
    اگه اطلاعات وجود نداشت ثبت کن..........

    گرفتی جیگر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: یک فرم برای ثبت و ویرایش اطلاعات

    ممنون از لطفتون اما راهی هم هست که بتوان از طریق فلگ و constructor این کارو انجام داد برای این روش راهکاری دارین؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    نقل قول: یک فرم برای ثبت و ویرایش اطلاعات

    دیگه اینو اطلاعی ندارم.
    امیدوارم دوستان بهت کمک کنن.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار payman_xxp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ایران.آذربایجانشرقی.تبریز
    پست
    375

    نقل قول: یک فرم برای ثبت و ویرایش اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط elahezarei مشاهده تاپیک
    ممنون از لطفتون اما راهی هم هست که بتوان از طریق فلگ و constructor این کارو انجام داد برای این روش راهکاری دارین؟
    سلام
    دوست عزیز فلگ و constructor رو میخوای چه استفاده ای ازشون بکنی.!؟
    سناریوی کار شما به اینصورت هستش:
    بسته به طراحی دیتابیس شما، فیلدی یکتا از دیتابیس رو باید در نظر بگیری، برای مثل شماره فاکتور.
    حالا هربار که شماره فاکتور در این فرم وارد میشه باید چک بشه این شماره در تیبل فاکتورها وجود داره یا نه( در ایونت خروج از تکست باکس شماره فاکتور):
    اگر شماره فاکتور در تیبل بود باید اطلاعات اون فاکتور از دیتابیس واکشی بشه و در تکست باکسهای مربوطه داخل فرم نمایش داده بشه، این میشه ویرایش.
    اگرهم که شماره فاکتور در تیبل نبود میریم سراغ ثبت اطلاعات جدید، اینم میش ثبت جدید.
    موفق باشید.

  9. #9

    نقل قول: یک فرم برای ثبت و ویرایش اطلاعات

    سلام
    ممنون از راهنماییتون می خواستم بدونم بغیر این روش روش های دیگری هم هست؟ استفاده از فلگ و ... راهنمایی از جانب شخصی بود اما نمی دونم چطور با این دو میشه این کارو انجام داد؟

  10. #10

    نقل قول: یک فرم برای ثبت و ویرایش اطلاعات

    سلام،

    در مورد اینکه بدونی آیا رکورد جدیدی به جدولت اضافه شده یا تغییراتی روی اون انجام شده از متد GetChanges جدولت استفاده کن:
    public DataTable GetChanges(
    DataRowState rowStates
    )

  11. #11

    نقل قول: یک فرم برای ثبت و ویرایش اطلاعات

    سلام ممنون از توجهتون من از linq استفاده می کنم روش شما در linq هم کاربرد داره؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •