نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چطوری می تونم با ویژوال بیسیک یک فایل رو دانلود کنم ؟؟؟ فوری

  1. #1

    Exclamation چطوری می تونم با ویژوال بیسیک یک فایل رو دانلود کنم ؟؟؟ فوری

    سلام
    من می خوام یه فایل رو با ویژوال بیسیک تو یه مسیر خاص دانلود کنم
    چطوری می تونم این نرم افزار رو بنویسم ؟؟؟؟؟؟
    کار زیادی نمی خوام انجام بده فقط وفقط دانلود یک فایل از پیش تعیین شده در یک آدرس از پیش تعیین شده

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: چطوری می تونم با ویژوال بیسیک یک فایل رو دانلود کنم ؟؟؟ فوری

    با استفاده از Inet اینکارو بکنید

    Dim File() As Byte
    File = Me.Inet_Download.OpenURL(http://www.site.com/music.mp3, icByteArray)
    Open "C:\music.mp3" For Binary As #1
    Put #1, , File
    Close #1

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •