نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چگونگی استفاده از توابع API در دات نت؟

  1. #1

    Question چگونگی استفاده از توابع API در دات نت؟

    چگونه می توان در دات نت توابع API را فراخوانی کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    سلام

    using System.Runtime.InteropServices ;

    [DllImport( "shell32.dll", CallingConvention = CallingConvention.StdCall , CharSet=CharSet.Ansi)]
    public static extern void functionName(string s);

  3. #3
    ممنون از راهنماییتون و در ویژوال بیسیک یک برنامه وجود داره به نام API Viewer که در اون می شه توابع API رو به راحتی به برنامه اضافه کرد . آیا در سی شارپ دات نت هم چنین امکانی وجود داره؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    می تونید از همون api viewer استفاده کنید.
    VS.NET ابزاری به این صورت نداره چون نیازی به API نیست(کمه)
    برای پیدا کردن API ها هم می تونی توی msdn جستجو کنی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448

    Thumbs down استفاده از منابع OnLine

    میشه از سایتها زیر هم استفاده کرد
    که توابع را برای استفاده در C#‎.net , vb.net k,aji hkn که من از 2 تا سایت زیر استفاده میکنم که در اولی مثالی هم در مورد اون تابع داره

    http://www.pinvoke.net/default.aspx

    http://custom.programming-in.net/art...b=kernel32.dll

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448

    Cool

    یک برنامه هم تو همین برنامه نویس خودمون لینکش رو پیدا کردم
    که خودم خوشم اومد ازش
    کد C#‎ هم داره
    http://httpwww.activevb.derubrikenap...2004_v310.exe/

  7. #7
    سلام.
    آرا یه نگاه به لینکت بکن.

  8. #8
    Win32 API Viewer for .NET
    نقل قول نوشته شده توسط Payman62 مشاهده تاپیک
    سلام.
    آرا یه نگاه به لینکت بکن.
    لینک زیر رو نگاه کنید یک برنامه Open Source واسه منظور شماست :
    http://www.freevbcode.com/ShowCode.asp?ID=3639

    اینم یک لینک از یک برنامه web based با دسترسی آنلاین :
    http://www.codegod.de/WebAppCodeGod/Win32APIViewer.aspx
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  9. #9
    سلام.
    اینو قبلا دانلود کرده بودم. مشکل داره برنامش.

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط Payman62 مشاهده تاپیک
    سلام.
    اینو قبلا دانلود کرده بودم. مشکل داره برنامش.
    منو ببخشید دوست عزیز، چون برنامه رو نگاه و تست نکردم (بقول معروف فی البداهه لینک دادم !)
    در هر صورت اگه جستجو کنید نتایج زیادی به دست میارید.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •