نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: استفاده از mysql در برنامه های تحت Desktop

  1. #1

    استفاده از mysql در برنامه های تحت Desktop

    سلام
    در قدرت و توانایی و محبوبیت mysql در برنامه های تحت وب شکی نیست و من خیلی از کار با mysql تو برنامه هایی که با PHP نوشتم راضی هستم ولی جدیدا تصمیم گرفتم از این دیتابیس تو برنامه های تحت Desktop هم استفاده کنم تو سایت mysql یک سری connector برای زبانهای مختلف وجود داره ولی یه سئوالی برام پیش اومده که چطور میشه mysql رو به همراه یک برنامه کامپایل کرد طوری که بشه برنامه رو روی سیستمهای دیگه نصب کرد و ازش استفاده کرد؟

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    MySQL یک نسخه Embedded هم داره، اما به شخصه باهاش کار نکردم.

  3. #3
    Embedded version of mysql is not for such an usage.It is so easy to install the mysql server within your installshield program.Just add the setup.exe to your executables and also don't forget about MyODBC,MyJDBC and maybe Net connectors :you should install them seperately,here the scenario is different with sql server or Oracle for example.
    If this is not sufficient for you please send more detail informaition about your Development environment,your requirements from mysql and then maybe someone could reply you better.
    -Best wishes and feel free to mail me: baronc_rampantc@yahoo.ca

  4. #4
    ممنون از پاسختون تا جایی که متوجه شدم هر کسی که بخواد از برنامه من که از mysql بعنوان دیتابیس استفاده کرده باید mysql رو هم بهمراه برنامه اصلی روی سیستمش نصب کنه.(اگه اشتباه متوجه شدم لطفا بگین) ولی به نظر من برای یه کاربر معمولی یکم سخته که اینکار رو انجام بده(هر چند میشه اینکار رو پشت پرده در هنگام نصب برنامه انجام داد) و ممکنه هنگام نصب مشکلاتی بوجود بیاد و یا مثلا کاربر ناخواسته بیاد سرویس mysql رو Disable کنه و هنگام بوت سیستم mysql راه اندازی نشه اونوقت که برنامه دیگه کار نمیکنه!!!
    آیا هیچ راهی وجود نداره که اینکار رو مثل mssql یا oracle انجام داد؟

  5. #5
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    مشکلاتی که مطرح کردید (مثل مشکل در نصب، متوقف شدن سرویس MySQL) در مورد SQL Server هم میتونه صادق باشه.

    یک نفر در تاپیکی بنام "اونهایی که MySQL DB کار می کنن" این موضوع رو پیگیری میکنه. اگر خواستی با استفاده از امکان جستجوی سایت اون تاپیک رو پیدا کن و توش شرکت کن.

  6. #6

    Exclamation

    ممنون از پاسختون تا جایی که متوجه شدم هر کسی که بخواد از برنامه من که از mysql بعنوان دیتابیس استفاده کرده باید mysql رو هم بهمراه برنامه اصلی روی سیستمش نصب کنه.(اگه اشتباه متوجه شدم لطفا بگین)
    No dear Arash,maybe I am not clear enough.I read your post and you had spoken about Desktop Application" so I think about a real Desktp standalone application,not a Client/Server one! This is one of the worst practices in our software community and I can't be cynical with you about this:We say *database* and we mean *DBMS* ,we say *SQL* and we mean *Microsoft SQL Server*,we say *Desktop application* to *whatever other than a web-based application* and the list is too long to be enumerated here.At the end we could not understand each other and no body in the foreign forums can't understand us! Ofcourse some of the above list is not limited to Iran.
    However, In your case if you want to install client application,not necessarily a web-based one,you don't need to install MySQL Server on every client machine.You need to to be able to connect to remote MySQL Server via any technology: JDBC thin client Drivers,ODBC drivers of type 3, or you need to install your vendors "Networking library and technologies " on your client machines.For example: Only MySQL Client tool on client machines. Any other technologies such as ADO,DAO,RDA and ... are appliable,but as far as I know there is no type 3 ODBC driver or publicly accepted OLE DB provider for MySQL case.
    So I think you SHOULD install mysql client on each client machine.
    -Best wishes and feel free to mail me: baronc_rampantc@yahoo.ca

  7. #7
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    دوست عزیز، اینجا یک سایت فارسی است، لطفا فارسی بنویسید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016
    با سلام

    شما که از من وارد ترید اگه جسارت می کنیم ببخشید

    شما در دلفی فقط کافیه که libmysql.dll رو لود کنیدبعد هم midas.dll رو لود کنید و براتون عینا مثل اوراکل و sql server کار در بکنه

    اما مشکل اینجاست که این libmysql.dll‌هم مثل بعضی از dll های php5 موقع لود شدن ایرادهای الکی می گیره به خاطر همین شرکت core-lab (http://www.crlab.com( ته که این درگیری ها رو نداشته باشه

    در ضمن شما اگه MY ODBC رو نصب کنید می تونید با ODBC کار کنید

    و همچنین با DBEXPRESS میشه Direct کانکت کرد.

    اگه درست متوجه شده باشم سوالتونو یه ندا بدید

    ممنون.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant
    دوست عزیز، اینجا یک سایت فارسی است، لطفا فارسی بنویسید.
    بنده هم موافقم ، اگه کسی (مثل من بدبخت) انگلیسی بلد نباشه باید چیکار کنه؟ این سایت فارسیه و برای برنامه نویسان فارسی زبان ، اگه میخواستیم انگلیسی بخونیم و بنویسیم که میرفتیم توی یک سایت انگلیسی، (البته از همگی معذرت میخوام که موضوع بحث رو عوض کردم)

  10. #10
    اگه کسی (مثل من بدبخت) انگلیسی بلد نباشه باید چیکار کنه؟
    Dear freind,
    Farsi typing or English typing is a problem that I checked it with site moderators and since now we can't reach a common point so be sure we trace it.
    But if you don't know English or your main reason for posting here is your lack of knowledge in English,I strongly recommand you to think about it.You know there are very few Farsi resource about computer science and fewer ones about Database subject.Many of these resources are not even a proper translation! So you should be able to read,write and participate in at least english technical subjects,if you want to be successful in this filed.
    Sorry for being verbose.

  11. #11
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    آچان..... بحث انگلیسی دونستن یا فارسی دونستن کاربران اینجا دخلی به قوانین و شرایط اینجا نداره.
    اگر شما هم بر انگلیسی نوشتنتون پا فشاری دارید، می تونید در انجمن های خارجی، خارجی صحبت کنید، اما اینجا.... فقط فارسی.

    من خودم تو این انجمن دارم فارسی تایپ می کنم، چه از طریق ویندوز، چه لینوکس و با چندین مرورگر مختلف.
    مابقی دوستانی هم که اینجا می نویسند، دارند فارسی تایپ می کنند (امیدوارم این نشانی از نقص اطلاعات شما نباشه و می دونم چنین نیست)

    اگر هم نمی دونید چطوری می تونید فارسی بنویسید، در انجمن های عمومی بپرسید تا جوابتون داده بشه و دلیل الکی نیارید.

    لطفا رعایت کنید. :)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  12. #12

    Smile

    Dear oxygenws,
    There is no need to insist on English nor on Farsi! It is all about user comfort! I think we all spend time here to help others and if there is not an explicit rule in registration agreement we have right to be comfortable! You and me know that there is no such a rule.I asked many times to point me to such a rule if there is any but no chance,I searched the site and again no chance.
    So at the best situation you can say this is a tradition to type in Farsi and if the tradition is more important for you than getting answer for problems I can terminate my membership.
    Recently I have recieved a message from one of moderators that point me to a link that is created at 21 Mehr and mention that users should type in Farsi.Surely you agree that I can't accpet such a rule because that established after my registration.
    So I guess we have spoken on this topic a lot without any common point,unfortunately. This may confuse busy users that need technical help and their main purpose from joining here is to get help.
    I ask you to inform me about desicion and I will terminate my account or try to help others again,if I could.
    Thanks in advance

  13. #13
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    من مورد شما رو در انجمن مدیران مطرح می کنم.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن عکس از صفحه desktop
    نوشته شده توسط mi_9469 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 10:30 صبح
  2. اجرای برنامه در حافظه و حذف آن از Desktop
    نوشته شده توسط amin110135 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1385, 00:25 صبح
  3. عکس گرفتن از Desktop
    نوشته شده توسط matrix_commandline در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 06:54 صبح
  4. EMS Mysql & mysql-front
    نوشته شده توسط imanghafari در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 11:16 صبح
  5. 3d desktop
    نوشته شده توسط در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 بهمن 1383, 13:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •