نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: گرفتن مقدار آخرین فیلد دیتابیس

  1. #1

    گرفتن مقدار آخرین فیلد دیتابیس

    سلام دوستان

    من دارم یه سایت با زبان وی.بی و بانک اطلاعاتی اکسس طراحی میکنم
    برای دیتابیس خاصیت PrimeriKey گذاشتم
    کدی نیاز دارم که با هر بار عضویت یا ثبت اطلاعات جدید توی سایت ، مقدار آخرین فیلد PK_ID رو از دیتابیس بگیره و تو یک کنترل Lable نمایش بده
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Javad.Kashi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    355

    نقل قول: گرفتن مقدار آخرین فیلد دیتابیس

    سلام

    SELECT TOP 1 *  FROM [Test] order by PK_ID desc



    یا علی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    http://hamdsoft.ir
    پست
    350

    نقل قول: گرفتن مقدار آخرین فیلد دیتابیس

    سلام
    من بعد از درج ها از اين تابع براي اين کار استفاده مي کنم
    SELECT SCOPE_IDENTITY()

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Javad.Kashi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    355

    نقل قول: گرفتن مقدار آخرین فیلد دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط m110_110 مشاهده تاپیک
    سلام
    من بعد از درج ها از اين تابع براي اين کار استفاده مي کنم
    SELECT SCOPE_IDENTITY()
    این تابع آخرین Primary Key وارد شده در یک Query یا Stored Procedure را از هر جدولی که باشد برمی گرداند.در سوال ذکر شده فقط می خواهیم اطلاعات آخرین کاربر ثبت نام شده را به دست بیاوریم.
    با این تابع فقط Primary Key آخرین رکورد برگردانده می شوند. اگر بخواهیم اطلاعات آخرین رکورد را استخراج کنیم ناچار به نوشتن یک Query شبیه کد زیر هستیم:

    select * from Test where Test.PK_ID = scope_identity()

    با این وجود روش اول ساده تر است
    یا علی

  5. #5

    نقل قول: گرفتن مقدار آخرین فیلد دیتابیس

    واقعن از راهنمایی هاتون صمیمانه سپاسگذارم
    میشه بگید حالا چجوری مقدار آخرین PK_ID رو توی کنترل Lable نمایش بدم !؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •