نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بایند کردن گریدویو از طریق کد نویسی

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    4

    بایند کردن گریدویو از طریق کد نویسی

    سلام من به جای استفاده از sqldatasource از طریق کدنویسی gridview را به جدولم در پایگاه داده متصل میکنم.
    البته این هم بگم که من از یک gridview در صفحه چندین بار استفاده میکنم یعنی بازدن دکمه های مختلف به جدول های مختلف بایند میشود البته با کدنویسی.مشکل من اینجا است که وقتی allowpaging را true می کنم در هنگام اجرا خطا میدهد.درحالی که اگر از روش ویزاردی و sqldatasource استفاده میکنم با صفحه بندی هیچ مشکلی ندارد.از اعضای محترم تقاضا دارم اگر می توانید مرا راهنمایی فرمایید.ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: بایند کردن گریدویو از طریق کد نویسی

    بفرما
      protected void GridView1_PageIndexChanging(object sender, GridViewPageEventArgs e)
    {
    GridView1.PageIndex = e.NewPageIndex;
    GridView1.DataBind();
    }

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    4

    نقل قول: بایند کردن گریدویو از طریق کد نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط sam166 مشاهده تاپیک
    بفرما
     protected void GridView1_PageIndexChanging(object sender, GridViewPageEventArgs e)
    {
    GridView1.PageIndex = e.NewPageIndex;
    GridView1.DataBind();
    }
    خیلی ممنون این کار را کردم اما خطای The data source does not support server-side data paging.را می دهد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •