نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Shed Skin Project - Python to CPP

  1. #1

    Shed Skin Project - Python to CPP

    سلام؛

    Shed Skin قراره بتونه کدهای Python رو بصورت خودکار به متن کد CPP همراه با بهینه سازی تبدیل کنه ؛ به نظر میاد با توجه به عمرش ، چیز قابل قبولی باشه و قطعا" در آینده کاملتر خواهد شد .


    After nine months of hard work, I am proud to introduce my baby to the world: an experimental Python-to-C++‎ compiler. It can convert many Python programs into optimized C++‎ code, without any user intervention such as adding type declarations. It uses rather advanced static type inference techniques to deduce type information by itself. In addition, it determines whether deduced types may be parameterized, and if so, it generates corresponding C++‎ generics. Based on deduced type information, it also attempts to convert heap allocation into stack and static preallocation (falling back to libgc in case this
    fails.)

    The compiler was motivated by the belief that in many cases it should be possible to automatically deduce C++‎ versions of Python programs, enabling users to enjoy both the productivity of Python and the efficiency of C++‎. It works best for Python programs written in a relatively static C++‎-style, in essence enabling users to specify C++‎ programs at a higher level.


    http://shed-skin.blogspot.com

    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  2. #2
    میشه بیشتر توضیح بدین؟



    __________________
    www.makouonline.com
    آخرین ویرایش به وسیله ماکوآنلاین : یک شنبه 10 مهر 1384 در 12:46 عصر

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمایی برای ساختن SKIN با VCL SKIN BUILDER
    نوشته شده توسط SADEGHSADEGHI در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1388, 00:27 صبح
  2. (Skin Builder (Vcl Skin
    نوشته شده توسط ByRoad در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 14 مهر 1385, 19:06 عصر
  3. فرق بین console project & empty project
    نوشته شده توسط shr6557 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 مهر 1385, 20:15 عصر
  4. Skin برای کامپننت Business Skin Form
    نوشته شده توسط MFCGalaxy در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 17 تیر 1383, 06:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •