نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل با اضافه کردن Property به DLL و استفاده از آن در برنامه

  1. #1

    مشکل با اضافه کردن Property به DLL و استفاده از آن در برنامه

    سلام دوستان من دارم یک DLL واسه برنامه ام مینویسم اما توش به این مشکل خوردم کسی میتونه کمکم کنی
    ببینید من تو دی ال ال این کد رو دارم البته کد کامل نیست این بخش اصلیش هست
    Public Function Winsar_UnPack()
    Dim Move() As Byte
    Open Path For Binary As #1
    ReDim Move(FileLen(Path) - 1)
    Get #1, 13, Move
    Close #1
    UncompressFile Path, Path & ".unzlib"
    End Function


    بعد میخوایم این Path که تو فایل قرار دادم رو باید حالت پراپرتی در هنگام استفاده از دی ال ال از کاربر بگیرم

    این هم کد تعریف پراپرتی

    Public Property Get Unzlib() As WinsarZlib
    Unzlib = Path
    End Property


    این کدی که در برنامه ام میخوام از دی ال ال و این بخش استفاده کنم اما برنامه Error 91: Object variable or With block variable not set رو میده

    میشه بگین مشکل کار از کجاس ؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله leoarsalan : دوشنبه 06 تیر 1390 در 23:40 عصر

  2. #2

    نقل قول: شکل با اضافه کردن Property به DLL و استفاده از آن در برنامه

    کسی نیستش جواب مارو بده ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: شکل با اضافه کردن Property به DLL و استفاده از آن در برنامه

    Error 91: Object variable or With block variable not set
    این خطا بخاطر اینکه زمان استفاده از شیتون ، شیتون ساخته نشده شما باید یک متغیر به اسم کلاستون ایجاد کنید و بعد از اون یک شی بسازید به طور مثال:
    Dim myobject As classname
    Set myobject = New classname

  4. #4

    نقل قول: شکل با اضافه کردن Property به DLL و استفاده از آن در برنامه

    دوست عزیز هیچ ارتباطی نداشت باز هم همون خطا رو داد ببینید خواسته اصلی من این هست که چطوری از اون Unzlib که در Property گذاشتم تو Public Function استفاده کنم

  5. #5

    نقل قول: شکل با اضافه کردن Property به DLL و استفاده از آن در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط leoarsalan مشاهده تاپیک
    دوست عزیز هیچ ارتباطی نداشت باز هم همون خطا رو داد ببینید خواسته اصلی من این هست که چطوری از اون Unzlib که در Property گذاشتم تو Public Function استفاده کنم
    سلام عليكم
    البته اين همانگونه كه آقاي ms2222 هم گفتند اين خطا مربوط به ايجاد نشدن شي با New يا Set است

    براي تعريف بصورت Function ميتوانيد از الگوي زير استفاده كنيد:
    Public Function Unzlib(us As WinsarZlib)
    'commands
    End Function


    موفق باشيد
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  6. #6

    نقل قول: شکل با اضافه کردن Property به DLL و استفاده از آن در برنامه

    نه دوست عزیز متوجه من نشدید من میخوام از اون پراپرتی یعنی Unzlib = Path در فانکشن استفاده کنم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اضافه کردن dll
    نوشته شده توسط shahram176 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 09 آبان 1393, 12:20 عصر
  2. مشکل در اضافه کردن دیتا بیس SQL برای استفاده از LINQ
    نوشته شده توسط shervinrv در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 31 تیر 1390, 12:25 عصر
  3. مشکل در اضافه کردن فضای نام به DLL
    نوشته شده توسط Jean Reno در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آذر 1388, 06:32 صبح
  4. سوال: مشکل در اضافه کردن dll
    نوشته شده توسط e-arasteh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1388, 14:59 عصر
  5. سوال: مشکل در اضافه کردن DLL
    نوشته شده توسط Unknownlive در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 04 اردیبهشت 1388, 00:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •