صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 124

نام تاپیک: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    Lightbulb پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    با سلام خدمت دوستان برنامه نویس
    من پروژه های زیادی از یاهو دارم و یه چند تایی هم خودم نوشتم الان یه سورس میزارم که فقط ای دی لاگ این میکنه هر کسی میتونه لطفاً این پروژه رو دانلود کنه و یه کاریش کنه که بره تو روم یعنی ادرس روم رو بگیره و captcha رو وارد کردم وارد روم مورد نظر بشه این پروژه ای که گذاشتم از winsock استفاده شده با تشکر از همه ی شما

    لینک پروژه:http://uploadtak.com/images/jqwdz953gh4kcdkik0yb.zip

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    225

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    بفرما لوگینش هم مشکل داشت . درستش کردم. با 1 وینسوک هم میشه نوشت

    Join.rar

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    سلام قربون دستت برم ممنون داداش الان یه مشکل اگه یاهوو بازم پروتوکول چینج کنه من چه جوری تو روم برم میشه یکم توضیح بدی ممنون از پروژه خیلی لازم داشتم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    سلام یه سوال دیگه آقا الان اگه بخوام با همین پروژه ی شما مثلاً همزمان 2 ای دی لاگ این کنم و بتونم تک تک با ای دی ها وارد روم بشم چطوریه لطفاً اگه جواب رو میدونی بگو ممنون از شما

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    باید با پرتوکل یاهو آشنایی داشته باشید همچنین اسنیف کردن رو بلد باشید که یاهورو اسنیف کنید و پکت های ارسالیه یاهو رو بدست بیارید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    مرسی که جواب دادی حالا این پروژه که دوستم گذاشته خوبه ای دی لاگ میکنه و وارد روم میشه
    الان میخوام با این پروژه 2 ای دی لاگ و وارد روم بشه اگه میتونید تغیریش بده

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    225

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    شما باید با استفاده از list view ایدی و پسورد هارو فراخوانی کنید . و لوگین رو با استفاده از یک حلقه برای همه ایدی ها بنویسید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    سلام داداش ممنون میشم این تغییرات رو رو پروژه اعمال کنید

  9. #9

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    اگه میشه این سورسو یه جوری تغییر بدی که لیست آی دی های رومو توی یک لیست نشون بده.
    واسه ادد کردن هم یه مثال بزنی عالی میشه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    یکی نیست پروژه رو ادیت کنه خیلی لازمش دارم ؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    واسه اینکه بخواین چندید آیدی رو لاگین کنید باید واسه وینسوک Index = 0 قرار بدید و به تعداد آیدی ها وینسوک رو Load کنید در ضمن بهتره از P#R#O#X#Y استفاده کنید که آیپی تون بن نشه

  12. #12

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    واسه ارسال و دریافت پیام چیکار کنم!

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    225

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    اینم یه نمونه کوچیک برای گرفتن Pm و Add کردن و گرفتن Addlist. میشه کاملترش کرد و بهش رسید .Get PM.rar

  14. #14

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    مرسی ؛ دمت گرم ؛ ارسال پی ام و نشون دادن اعضای روم رو هم داره? هنوز ندیدمش فقط با موبایل دانلود کردمش؛ اگه اینارو نداره میشه زحمتشو بکشی و اضافش کنی؛

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    225

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    چیزایی که خواستید اضافه شد . اگر اسنایف کردن پکت رو یاد بگیرید نوشتن این برنامه ها راحت هست


    Get PM.rar

  16. #16

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    میشه یادم بدی اسنایف کنم؛ نرم افزار و آموزش بزای ممنون میشم ازت

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    سلام ای ولا داداش خیلی آقایی ممنون خدایش خیلی آقایی کردی داداش اگه میشه پروژه رو بزارید برای لاگ این 2 ای و ورود 2 ای به روم اگه اینم اوکی کنی و پروژه بزاری ممنون میشم با تشکر و سپاس فراوان

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    نقل قول نوشته شده توسط zidanerfan مشاهده تاپیک
    سلام ای ولا داداش خیلی آقایی ممنون خدایش خیلی آقایی کردی داداش اگه میشه پروژه رو بزارید برای لاگ این 2 ای و ورود 2 ای به روم اگه اینم اوکی کنی و پروژه بزاری ممنون میشم با تشکر و سپاس فراوان
    اگه به جای اینکه اینهمه تایپ کنید روی دکمه تشکر کردن کلیک کنید راحت تر هستید

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    خب پروژه رو بزارید خیلی ممنون داداش

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    اگه شد یه فیلم آموزشی از اسنیف کردن پکت های ارسالی یاهو میزارم

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    داداش بهنام خیلی لطف کردی ممنون ولی این پروژه رو که گفتم اوکی کن یعنی با 2 ای دی وارد روم شم ممنون میشم داداش بهنام عزیز

  22. #22

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    اگه فیلم آموزشی بزاری خیلی عالی میشه من که بی صبرانه منتظرم

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    سلام دوستان داداش بهنام شما منتظر پروژه ی لاگ این 2 ای دی هستم

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    تشکر می کنم

    یک سوال: برای ارسال پیغام در روم من از این دستور استفاده می کنم

    Dim msg As String
    msg = txtWhoto.Text
    Winsock2.SendData YRoomText(Id.Text, Chatroom.Text, msg)


    Public Function YRoomText(YID As String, RoomName As String, TheRoomText As String) As String
    Dim Data As String
    Data = Assemble(168, "1À€" & YID & "À€104À€" & RoomName & "À€117À€" & TheRoomText & "À€124À€1À€")
    Debug.Print Data
    YRoomText = Data
    End Function



    Public Function chatjoin(YahooID As String, Chatroom As String)
    If Chatroom = vbNullString Then
    chatjoin = Header("109" & YahooID & "1" & YahooID & "6abcde98us1359.0.0. 2152", String(4, Chr(0)), String(4, Chr(0)), 150)
    Else
    chatjoin = Header("1À€" & YahooID & "À€104À€" & Chatroom & "À€129À€" & "À€62À€2À€", String(4, Chr(0)), String(4, Chr(0)), 152)
    End If
    End Function



    اما تو این سورس این کد رو هر جور می زارم جواب نمی ده یکم گیج شدم می شه یک توضیحی بدین و یا سورسی در این راستا بهم بدین


    ممنون

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    ببینید شاید توی اون سورسی که شما داشتید هدر فرق میکرده واسه همین شما پکت رو بر اساس هدر اون سورس اینجا قرر دادی
    ببینید هدر این سورس اینجوریه :
    ByVal StrPacketType As String, ByVal StrStat As String, ByVal StrSession As String, ByVal StrComm As Long
    حالا شاید شما بگید ما از کجا بفهمیم که باید برای این متغیر های قرار دهیم
    خوب من اینجا یگم انشاالله توی فیلم تصویری بهتون نشون میدم!
    وقتی پکت هارو اسنیف میکنیم به صورت HEX است.

    StrPacketType = پکت (از هگز 21 تا هگز آخر)
    StrSession & StrStat = از هگز 13 تا هگز 16

    StrComm = شماره پکت (هگز 12)



  26. #26
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    خب دوست عزیز می تونی یک سورس بهم بدی یکم گیج شدم

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    یکی نیست پروژه ی منو درست کنه ؟

    پروژه=لاگ این و جوین 2 ای

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    پس پروژه ی ارسال پیغام در روم رو هم برامون بسازید

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    سلام به همه داداش اگه میتونی پروژه رو یه تغییری بده یعنی طوری باشه که وقتی میره روم vc یا voic داشته باشه طوری که بتونه حرف بزنه خیلی ممنون هر کسی اینو بسازه خدایش خیلی آقایی میکنه همین پروژه رو تغییر بده خیلی ممنون من رفتم چند تا سایت خارجی هم گشتم نبود میام سر میطنم قربونتون برم خیلی لازم دارم به امید دیدار

  30. #30

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    آقا بهنام بی صبرانه منتظر فیلم آموزشی هستم

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    225

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    نقل قول نوشته شده توسط saeedzx مشاهده تاپیک
    تشکر می کنم

    یک سوال: برای ارسال پیغام در روم من از این دستور استفاده می کنم

    Dim msg As String
    msg = txtWhoto.Text
    Winsock2.SendData YRoomText(Id.Text, Chatroom.Text, msg)


    Public Function YRoomText(YID As String, RoomName As String, TheRoomText As String) As String
    Dim Data As String
    Data = Assemble(168, "1À€" & YID & "À€104À€" & RoomName & "À€117À€" & TheRoomText & "À€124À€1À€")
    Debug.Print Data
    YRoomText = Data
    End Function



    Public Function chatjoin(YahooID As String, Chatroom As String)
    If Chatroom = vbNullString Then
    chatjoin = Header("109" & YahooID & "1" & YahooID & "6abcde98us1359.0.0. 2152", String(4, Chr(0)), String(4, Chr(0)), 150)
    Else
    chatjoin = Header("1À€" & YahooID & "À€104À€" & Chatroom & "À€129À€" & "À€62À€2À€", String(4, Chr(0)), String(4, Chr(0)), 152)
    End If
    End Function



    اما تو این سورس این کد رو هر جور می زارم جواب نمی ده یکم گیج شدم می شه یک توضیحی بدین و یا سورسی در این راستا بهم بدین


    ممنون

    اون پکت شما با هیدری که توی برنامه تعبیه شده فرق داره . همیشه پکت هارو بر اساس هیدر ها بنویسید. من خودم چون از هیدر خودم استفاده کردم پس پکت ارسال Pm به چت روم میشه مثل زیر

    Public Function SendChat(WhoFrom As String, Room As String, MSG As String) As String
    SendChat = Header("1À€" & WhoFrom & "À€104À€" & Room & "À€117À€" & MSG & "À€124À€1À€0À€" & WhoFrom & "À€", String(4, 0), WhoFrom, 168)
    End Function


    حالا می تونی بقیه کد رو درست انجام بدی


    برای مولتی کردن لوگین و فرستادن به روم . باید از listview و winsock رو ایندکس کنید و راحات توی 2تا ستون توی لیست ویو که یکی یوزر نیم و دیگری پسورد باشه دستور لوگین رو صادر کنید

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    ممنون میشم تبدیلش کنی به پروژه

  33. #33

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    اگه میشه آموزش اسنیف کردن پکت های یاهو رو بزارید تا ما هم یاد بگیریم.
    ممنون

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    یکم گیج می زنم
    Snoopboy


    میشه یک تکه سورس بهم بدی !؟؟؟

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    بابا سورس بزارید عصاب آدمو خورد می کنید والا

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    225

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    والا شرمنده . من دیال آپ هستم و همیشه نمی تونم بیام سایت وگرنه تا الان انجام می دادم کارهاتون رو .
    الان همون سورس رو یه کم تعمیم دادم که برای ارسال متن به روم هم آماده شده . می تونید امتحان کنید . همونطور که گفنتم اگه می بینیند کم کم انجام میدم به خاطر اینه که زیاد نمی تونم بیام. مولتی هم حاضر شد . بفرما

    Multi-Login.rar
    Get PM.zip
    آخرین ویرایش به وسیله Snoopboy : پنج شنبه 30 تیر 1390 در 01:21 صبح

  37. #37

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    آموزش اسنیف کردن رو بی زحمت بزارین

  38. #38

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    نقل قول نوشته شده توسط Snoopboy مشاهده تاپیک
    والا شرمنده . من دیال آپ هستم و همیشه نمی تونم بیام سایت وگرنه تا الان انجام می دادم کارهاتون رو .
    الان همون سورس رو یه کم تعمیم دادم که برای ارسال متن به روم هم آماده شده . می تونید امتحان کنید . همونطور که گفنتم اگه می بینیند کم کم انجام میدم به خاطر اینه که زیاد نمی تونم بیام. مولتی هم حاضر شد . بفرما

    Multi-Login.rar
    Get PM.zip
    بی زحمت اگه ممکنه یه مثال هم بزن که چطور آی دی های لاگین شده رو هر کدوم توی یک روم خواص ببریم و هر روم آی دیهاشونو توی یک لیست نشون بده ؟؟

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    225

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    این کار راحتی هست . مثل همون مثال Get PM . کد های بخش Join رو بزارید توی سورس مولتی و وارد روم شید
    برای اینکه هر کدوم وارد یک روم شن از Listbox استفاده کنید و دستور لیست باکس رو زیر Case 150 بنویسید

  40. #40

    نقل قول: پروژه ی وارد شدن به روم یاهو

    با سورس توضیح می دی اگه زحمتی نباشه

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •