نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: تغییر Connection String

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632

    تغییر Connection String

    با سلام.
    سوالم این بود که چه تغییراتی در Connection String باید داد وقتی میخواهیم بانک را Upload کنیم؟

  2. #2
    بانک Access از اول باید به شکل زیر ایجاد شود:

    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Server.MapPath(".\Data\myDB.mdb")

    بانک SQL Server:
    بسته به نوع Host شماست.
    اما در حالت کلی، خاصیت Data Source با IP سرور یا مسیری که سرور در اختیار شما قرار خواهد داد، و پورت 1433 تنظیم می شود. UserName و Password نیز توسط آنها به شما اعلام می شود.
    موارد فوق عمومیت ندارد.
    بهتره قبل از آپلود، از وب مستر سایت در مورد چگونگی نحوه اتصال به بانک SQL Server موجود بر روی سرور آنها پرسش کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    با تشکر از جواب شما:
    1-از سایت های رایگان میخواهم استفاده کنم(Brinkster که SQL Server ندارد, تکلیف چیست؟کجا پیشنهاد میکنید؟)
    2-در Brinkster اصلا Web Config وجود ندارد و نمیتونم اونطور که جناب نصیری گفتند تغییرش بدهم , تکلیف Web Config چیست؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    127
    به این سایت یک سری بزنید
    http://europe.webmatrixhosting.net

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    با تشکر از جواب شما:
    1-از سایت های رایگان میخواهم استفاده کنم, در مورد آپلود روی Somee میشه توضیح بدید؟
    2-در Somee و Brinkster اصلا Web Config وجود ندارد و نمیتونم اونطور که جناب نصیری گفتند تغییرش بدهم , تکلیف Web Config چیست؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    127
    No. The hosting account at WebMatrixHosting is 100% free.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    127
    صفحه سئوالات متداول این سایت را مطالعه کنید از قسمت زیر
    http://europe.webmatrixhosting.net/text.aspx?tmpl=qa

  8. #8
    فایل Web.Config را خود شما باید آپلود کنید.
    سایت هایی که اسم بردید، بر خلاف WebMatrixHosting، برای شما فایل Web.Config ایجاد نمی کنند!
    مشکلتون در عدم توانایی در تغییر در وب کانفیگ چیه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    اولا webmatrix فعلا سرویس مجانی نداره.
    دوما سوالم اینه که پروژه ای که در IIS من داره کار میکنه در کل باید کدام فایلها تغییر کنند و چگونه تا در سرور کار کند.
    سوما نحوه UPload یک sql server یا اجرای script بانک را در Somee میدانید؟
    با احترام.

  10. #10
    تغییر خاصی نیاز نیست!
    آیا مشکل در تعیین مسیر دارید؟
    سایت somee.com امکان استفاده از بانک SQL Server را فراهم نمی کند.
    البته قسمت با نام MS SQL در CP وجود داره اما در زمان ایجاد DB به شما پیغام می دهد که با Plan انتخابی امکان ایجاد بانک SQL Server را ندارید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    با تشکر از جوابتون
    پس همون Web Config سایت لوکال من روی وب کار میکنه؟ پس این همه بحثی که جناب نصیری کردند بر سر چیست ؟
    دوم اینکه شما کجا رو پیشنهاد میکنید که مجانی باشه و sql support هم باشه؟
    با احترام.

  12. #12
    جناب نصیری در کجا بر سر وب کانفیگ بحث کرده اند؟ LINK PLEASE
    هر هاستی مشکلات خاص خودش رو داره.
    بهترین راه اینه که شما حداقل با بیست و پنج هزار تومان برای یک سال صاحب Domain و فضا شوید.
    موفق باشید.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    با تشکر از جوابتون
    http://www.barnamenevis.org/sh...32&postcount=2
    http://www.barnamenevis.org/sh...90&postcount=7
    http://www.barnamenevis.org/sh...6&postcount=19
    و پست هایی از این دست.
    برای همین برام سؤال پیش اومد که این فایل وقتی روی سرور میره چه تغییراتی میکنه.
    حداقل بفرمایید Connection String را برای اینکه با sql server هاست کار کند باید چگونه تغییر دهم.
    با احترام و تشکر.
    موفق باشید.

  14. #14
    لینک اول:
    مسلمه که فایل Web.Config و فایل DLL حاصل از کامپایل پروژه باید آپلود شوند.
    لینک دوم:
    مربوط به فایل Web.Config ای است که WebMatrixHosting برای شما ایجاد می کند و تنها تفاوت آن با فایل Web.Config شما،در ConnectionString است.
    لینک سوم:
    نامفهوم بود!
    ConnectionString را از ادمین هاست بپرسید.
    موفق باشید.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    با تشکر از جوابتون استاد گرامی.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499
    اگه ادمین هم کتنکشن رو ندونست
    ؟

  17. #17
    اگه ادمین هم کتنکشن رو ندونست
    در اون صورت، سرورش رو بده، قاقالیلی بخره

  18. #18
    سلام دوستان
    من یک برنامه نوشتم که بانکش اکسس هست کانکشن رو هم در کانفیگ سیستم قرار دادم اما نمی دونم باید چطوری مسیر بانک رو بهش بدم هر چی می زارم نمی شه
    اینم کدم

    <connectionStrings>
    <add name="ConnectionStr" connectionString="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 ;data source=http://www.axefori.axir.ir/subdomains/axfori/httpdocs/App_Data/Db1.mdb"/>
    </connectionStrings>


    با تشکر جوابم رو در پست زیر بالاخره بعد از یک ساعت جستجو در سایت پیدا کردم
    https://barnamenevis.org/showpo...89&postcount=4

تاپیک های مشابه

  1. امنیت Connection String
    نوشته شده توسط Ali Mahabadi در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 آذر 1386, 09:47 صبح
  2. تغییر خودبه‌خود Connection String
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 19:00 عصر
  3. یک سوال درمورد connection string
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1384, 21:04 عصر
  4. مشکل با connection string چرا ؟ یا شاید چیز دیگه ؟!
    نوشته شده توسط -osho- در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1384, 15:08 عصر
  5. مشکل در Connection string با ASP .Net
    نوشته شده توسط H_Ghaffarian در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1384, 12:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •