نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پردازش فایل با فورمت پی دی اف در سی++

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار BeginnerProgrammer
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    پردازش فایل با فورمت پی دی اف در سی++

    با سلام
    چطوری میشه به محتوای یه فایل .pdf تو سی++ دسترسی داشت؟(بشه مثل یک فایل txt اونو خوند؟)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار .:saeed:.
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    207

    نقل قول: پردازش فایل با فورمت پی دی اف در سی++

    برای خوندن این جور فایل ها شما باید به ساختار اون فایل آشنایی داشته باشید و خیلی پیچیده تر از یه فایل تکست خواهد بود مسلما . چون دیگه فایل تکستی در کار نیست و این فایل ها فایل های باینری هستند و هر شرکتی و هر برنامه ای فرمت فایل خودشو داره که مثلا میگه بایت n ام چه معنی ای داره . معمولا ساختار این جور فایل ها رو میشه از سایت سازندشون بدست آورد مثلا توی گوگل سرچ کنید pdf format specification . تا ساختار این فایل رو ندونید خودتون نمیتونید این جور فایلها رو بخونید

  3. #3

    نقل قول: پردازش فایل با فورمت پی دی اف در سی++

    باید بگم که ساختار فایلهای PDF زیاد پیچیده نیست و بیشتر به XML شباهت دارد. به عنوان مثال در زیر می توانید یک نمونه PDF ساده را مشاهده کنید:
    %PDF-1.2
    1 0 obj
    <<
    /Author (Santa Claus)
    /Producer (Inside Delphi Book - TPDFExport Component)
    /Subject ()
    /Title (Christmas Presents)
    >>
    endobj
    2 0 obj
    << /Type /Font
    /Subtype /Type1
    /Name /F1
    /BaseFont /Courier
    /Encoding /WinAnsiEncoding
    >>
    endobj
    3 0 obj
    << /ProcSet [ /PDF /Text]
    /Font <<
    /F1 2 0 R
    >>
    >>
    endobj
    4 0 obj
    << /Length 76
    >>
    stream
    BT
    /F1 12 Tf
    72 720 Td
    (A very simple PDF document...) Tj
    0 -12 TD
    ET
    endstream
    endobj
    5 0 obj
    << /Type /Pages
    /Kids [
    6 0 R
    ]
    /Count 1
    >>
    endobj
    6 0 obj
    << /Type /Page
    /Parent 5 0 R
    /MediaBox [0 0 612 792]
    /Contents 4 0 R
    /Resources 3 0 R
    >>
    endobj
    7 0 obj
    << /Type /Catalog
    /Pages 5 0 R
    >>
    endobj
    xref
    0 8
    0000000000 65535 f
    0000000010 00000 n
    0000000156 00000 n
    0000000269 00000 n
    0000000342 00000 n
    0000000473 00000 n
    0000000540 00000 n
    0000000652 00000 n
    trailer
    << /Size 9
    /Root 7 0 R
    /Info 1 0 R
    >>
    startxref
    706
    %%EOF

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار BeginnerProgrammer
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: پردازش فایل با فورمت پی دی اف در سی++

    طبق مثالی که زدین چطوری میفهمید محتوای فایل چیه؟ من میخوام با استفاده از سی++ فایلو بخونم بعد محتواشو داخل فایل تکست بنویسیم

  5. #5

    نقل قول: پردازش فایل با فورمت پی دی اف در سی++

    سلام.
    در این سایت فرمت فایل های مختلف بررسی شده و ساختار اونها دقیقا شرح داده شده.
    از PDF بگیر تا DBF و حتی EXE
    http://www.wotsit.org
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •