نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل در لود کردن عکس در image

  1. #1

    Question مشکل در لود کردن عکس در image

    سلام
    من عکسام تو بانک قرار داره. برای لود کسام از دستور image استفاده می کنم. اما خطا می ده . اینم دستورم

    frmMain.Image.Picture:=DM.Q1['CategoryPic'];

  2. #2

    نقل قول: مشکل در لود کردن عکس در image

    از چه بانکی استفاده کرده اید؟
    از چه تکنولوژی ای استفاده کرده اید؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در لود کردن عکس در image

    از access . دستوری که بالا نوشتم فراموش کنین. یه دستور دیگه پیدا کردم اما با jpg مشکل داره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039

    نقل قول: مشکل در لود کردن عکس در image

    اگه خطای پست اولی را بگذاری ، بهتر میشه کمک کرد ولی احتمالا یا آدرس مسیر به صورت کامل نیست و یا نوع PChar

  5. #5

    نقل قول: مشکل در لود کردن عکس در image

    کد بالا رو فراموش کنید. بگید مشکل این کد چیه که خطای abstract میده

    S := TMemoryStream.Create;
    Try
    Graphic := TGraphic.Create; {The magic class!}
    TBlobField(Dm.Q1.FieldByName('CategoryPic')).SaveT oStream(S);
    //fs := TFileStream.Create(DM.Q1.FieldByName('CategoryPic' ), fmOpenRead Or fmSharedenyNone);
    Graphic.LoadFromStream(s);
    Source := Timage.Create(Nil);
    Source.Picture.Assign(Graphic);
    BMP := TBitmap.Create; {Converting to Bitmap}
    bmp.Width := Source.Picture.Width;
    bmp.Height := source.Picture.Height;
    bmp.Canvas.Draw(0, 0, source.Picture.Graphic);
    frmMain.Image.Picture.Bitmap := bmp; {Show the bitmap on form}
    Finally
    fs.Free;
    Graphic.Free;
    Source.Free;
    bmp.Free;
    End;


  6. #6

    نقل قول: مشکل در لود کردن عکس در image

    کسی نمی خواد جواب بده

  7. #7

    نقل قول: مشکل در لود کردن عکس در image

    یکی از مشکلام حل شد دیگه خطا نمی ده اما نمی دونم چرا عکسامو نشون نمیده. حداقل اینو جواب بدین. (محض رضای خدا)

  8. #8

    نقل قول: مشکل در لود کردن عکس در image

    VB جان در این باره بحث شده:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...-بانک-sql
    در خصوص اکسس هم احتمالا همین جواب بده.
    اگر نداد بگید درست کنم.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  9. #9

    نقل قول: مشکل در لود کردن عکس در image

    کد شما رو یکسری تغییرات دادم اما بازم خط میده

    Stream := TStream.Create;
    JPG := TJPEGImage.Create;
    Stream := ADOContainer.CreateBlobStream(TBlobField(DM.Q1.Fie ldByName('CategoryPic')),bmRead);
    if Stream.Size = 0 then
    begin
    frmMain.Image.Picture.Assign(nil);
    exit;
    end;
    JPG_Error := false;
    try
    JPG.LoadFromStream(Stream);
    except
    JPG_Error := true;
    end;
    if not JPG_Error then
    begin
    Stream.Destroy;
    frmMain.Image.Picture.Assign(JPG);
    JPG.Destroy;
    end
    else
    begin
    Stream.Destroy;
    JPG.Destroy;
    frmMain.Image.Picture.Assign(TBlobField(DM.Q1.Fiel dByName('CategoryPic'))); // when old type exists in DB started by 0x424D
    end;


  10. #10

    نقل قول: مشکل در لود کردن عکس در image

    مشکل من تو خوندن عکس از بانک حل شد. اما هنوز یه مشکل دیگه باقی مونده. من می خوام لیستی از عکسامو ازتوی بانک نشون بدم. بخاطر همین از کنترل bdgridctrl استفاده می کنم. اما مشکلی که هست اینکه مثلا اگه چهار عکس قرار باشه لیست بشه چهار بار یه عکس رو تکرار می کنه. شما چی پیشنهاد می کنید. فقط خوهش می کنم اگه ایده ای دارید سریع بگین. چون من باید برنامه رو شنبه تحویل بدم.

  11. #11

    نقل قول: مشکل در لود کردن عکس در image

    راستس اینم کدم

    Param:=DM.Q1['PageParam'];
    DM.Q3.Close ;
    DM.Q3.SQL.Clear ;
    DM.Q3.SQL.Add('Select * from tbl_jobCategory where CategoryParent=:ID') ;
    DM.Q3.Parameters.ParamByName('ID').Value:=Param;
    DM.Q3.Open ;
    // frmMain.Label7.Caption:=inttostr(DM.Q3.RecordCount );
    frmMain.Panel:=TPanel.Create(self);
    frmMain.Panel.Parent:=frmMain;
    frmMain.Panel.Left:=180;
    frmMain.Panel.Top:=240;
    frmMain.Panel.Width:=650;
    frmMain.Panel.Height:=430;
    frmMain.Panel.BevelOuter:=bvNone;
    frmMain.Panel.Color:=clWhite;
    frmMain.DBGridCtrl1:=TDBCtrlGrid.Create(self);
    frmMain.DBGridCtrl1.Parent:=frmMain.Panel;
    frmMain.DBGridCtrl1.Left:=1;
    frmMain.DBGridCtrl1.Top:=10;
    frmMain.DBGridCtrl1.Width:=780;
    frmMain.DBGridCtrl1.DataSource:=DM.Q3DS ;
    frmMain.DBGridCtrl1.PanelBorder:=gbNone;
    frmMain.DBGridCtrl1.RowCount:=3;
    frmMain.DBGridCtrl1.ColCount:=5;
    frmMain.DBGridCtrl1.PanelHeight:=120;
    frmMain.DBGridCtrl1.PanelWidth:=120;
    frmMain.DBGridCtrl1.Align:=alRight;
    frmMain.Panel4:=TPanel.Create(self);
    frmMain.Panel4:=TPanel(frmMain.DBGridCtrl1.Control s[0]);
    frmMain.Image:=TImage.Create(self);
    frmMain.Image.Parent :=frmMain.Panel4;
    frmMain.Image.Left:=10;
    frmMain.Image.Top:=10;
    frmMain.Image.Width:=100;
    frmMain.Image.Height:=100;
    frmMain.Image.Stretch:=true;
    //frmMain.Image.Hint:=DM.Q3['CategoryName'];
    frmMain.Vis:=1;
    if Dm.Q3ImageType.AsString <> '' then begin
    BlobStream := DM.Q3.CreateBlobStream(Dm.Q3CategoryPic, bmRead);
    try
    Ext := UpperCase(Dm.Q3ImageType.AsString);
    if Ext = '.BMP' then
    frmMain.Image.Picture.Bitmap.LoadFromStream(BlobSt ream)
    else if Ext = '.JPG' then begin
    JPEGImage := TJPEGImage.Create;
    try
    JPEGImage.LoadFromStream(BlobStream);
    frmMain.Image.Picture.Assign(JPEGImage);
    finally
    JPEGImage.Free;
    end;
    end;
    finally
    BlobStream.Free;
    end;
    end
    else
    frmMain.Image.Picture := nil;
    end;

  12. #12

    نقل قول: مشکل در لود کردن عکس در image

    فکر کنم اگر اینجا رو مطالعه کنید ایده بگیرید:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...لفی/page31
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •