نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: سوال درباره ي يكي كردن سلولهايtable با rowspan در html

  1. #1

    Question سوال درباره ي يكي كردن سلولهايtable با rowspan در html

    سلام و درود خدمت مديران و اعضاي گل برنامه نويس
    من تو html اماتور هستم و ميخواستم كه اين جدول رو (كه تو پايين گذاشتم)
    دو تا سلولهاي 5 و 5 رو يكي كنم ولي تا كد هاي مربوط رو مينويسم و ميام كد ها
    رو اجرا كنم ميبينم كه تو جدول رديف چهارم پاك ميشه...
    نميدونم واسه چيه لطفآ راهنماييم كنيد كه اشتباهم كجاست؟
    كد اوليه كه ميخوام توش سلولهاي 5 و 5 رو با rowspan با هم يكي كنم:
    <html>
    <head>
    <title>
    </title>
    </head>
    <body>
    <table border="1" height="600px" width="98%">



    <tr>
    <td>1</td>
    <td colspan="2">2</td>
    </tr>


    <tr>
    <td>3</td>
    <td rowspan="3">4</td>
    <td>5</td>
    </tr>



    <tr>
    <td rowspan="2">6</td>
    <td>5</td>
    </tr>



    <tr>
    <td>7</td>

    </tr>





    </table>
    </body>
    </html>
    اينم كدي كه براي يكي شدن سلولهاي 5 و 5 نوشتم ولي توش رديف چهارم پاك ميشه:

    <html>
    <head>
    <title>
    </title>
    </head>
    <body>
    <table border="1" height="600px" width="98%">



    <tr>
    <td>1</td>
    <td colspan="2">2</td>
    </tr>


    <tr>
    <td>3</td>
    <td rowspan="3">4</td>
    <td rowspan="2">5</td>
    </tr>



    <tr>
    <td rowspan="2">6</td>

    </tr>



    <tr>
    <td>7</td>

    </tr>





    </table>
    </body>
    </html>
    آخرین ویرایش به وسیله khoreye computer : پنج شنبه 06 مرداد 1390 در 12:05 عصر دلیل: پست پاييني!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: سوال درباره ي يكي كردن سلولهايtable با rowspan در html

    دوست عزیز اولا کدهاتو تو تگ مخصوص کد بذار بعدش منظورتو تو عکس رسم کنی بهتر جواب میگیری. ببخشید اگه تند رفتم

  3. #3

    نقل قول: سوال درباره ي يكي كردن سلولهايtable با rowspan در html

    ممنونم از راهنماييتون ولي منظورتون از عكس رو نگرفتم!!!!!!!!!!!!
    اقا كسي جواب منو نميده؟؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: سوال درباره ي يكي كردن سلولهايtable با rowspan در html

    اقا يعني چي من اين پست رو ديروز ذاشتم ولي تا حالا جواب نگرفتم...
    يكي جواب بده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه......

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: سوال درباره ي يكي كردن سلولهايtable با rowspan در html

    ببین دوست عزیز میخوای جدولت چه شکلی باشه اون شکلو رو عکس دربیار مثلا تو برنامه Paint بعدش قرار بده که حل بشه چون من از اون کدا منظورتو نگرفتم!!!

  6. #6

    نقل قول: سوال درباره ي يكي كردن سلولهايtable با rowspan در html

    اقا خوب كپي كنين تو نوت پد ببينين چه طور ميشه ديگه من چه بدونم چطوري تو paint نقاشي كنم!!!!!
    اي باباااااا...
    فقط يكم سريع تر لطفا اخه يكي پيدا نميشه جواب منو بده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: سوال درباره ي يكي كردن سلولهايtable با rowspan در html

    نقل قول نوشته شده توسط khoreye computer مشاهده تاپیک
    اقا خوب كپي كنين تو نوت پد ببينين چه طور ميشه ديگه من چه بدونم چطوري تو paint نقاشي كنم!!!!!
    اي باباااااا...
    فقط يكم سريع تر لطفا اخه يكي پيدا نميشه جواب منو بده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
    واقعا خسته نباشید!!!!

    خوب اون کد دومیه که درسته مشکلش چیه؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: سوال درباره ي يكي كردن سلولهايtable با rowspan در html

    راستی تو ردیف آخر از کول اسپن استفاده کن

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: سوال درباره ي يكي كردن سلولهايtable با rowspan در html

    اگه منظورتو درست فهمیده باشم باید این درست باشه تستش کن

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>answer</title>
    <style >
    .div1 tr{height:100px;}


    </style>
    </head>
    <div class="div1">
    <table width="100%" border="1" cellspacing="2" cellpadding="2">

    <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td colspan="2">&nbsp;</td>
    </tr>

    <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td rowspan="3">&nbsp;</td>
    <td rowspan="2">&nbsp;</td>
    </tr>

    <tr>
    <td rowspan="2">&nbsp;</td>
    </tr>

    <tr>

    <td>&nbsp;</td>
    </tr>
    </table>
    </div>
    <body>
    </body>
    </html>

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: سوال درباره ي يكي كردن سلولهايtable با rowspan در html

    کد دومی خودت درست بود چون به tr ها ارتفاع نداده بودی 3 ردیف دیده میشد.

  11. #11

    نقل قول: سوال درباره ي يكي كردن سلولهايtable با rowspan در html

    اره درسته ممنونم نميدونم چه طوري ازتون تشكر كنم مرسي واقعآ بدردم خورد
    ميدونيد اگه جواب نميگرفتم حذف اكانت ميكردم !!!
    اخه 3 روز بود كه اين سوال رو گفته بودم ببخشيد كه اون وسط هيچي نگفتم اخه يه روز بود كه اينترنتم قطع بود....



  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: سوال درباره ي يكي كردن سلولهايtable با rowspan در html

    لطف دارید ببشخید من مطلب رو دیر گرفتم و الا همون اول برطرف میشد و وقتمون می موند تو جیبمون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •