نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تفاوت متدهای static و غیر static

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    Talking تفاوت متدهای static و غیر static

    سلام

    دوستان ممنون میشم توضیح بدید که فرق بین متد های staticو غیر static چی هستش؟


    داخل هر کدوم از این متد ها میشه چکار کرد که داخل دیگری نمیشه؟
    مرسی

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار barnamenevisjma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    93

    نقل قول: تفاوت متد های static و غیر static

    یک متد استاتیک نیازی به نمونه ای از شی نداره.
    (مثلا خیلی از متدهای کلاس Console بصورت استاتیک پیاده سازی شدن. Write, ReadLine و ... ). شما بدون اینکه از کلاس Console نمونه بسازید، میتونید از متد های استاتیکش استفاده کنید.
    متد های استاتیک به هیچ نمونه خاصی تعلق ندارن و بین همه مشترکن. یکی از نتایج این نکته، اینه که تو یه متد استاتیک:

    • نمیشه از کلمه کلیدی this استفاده کرد.(کار بی خودیه!)
    • دسترسی به سایر متد ها و فیلد های غیر استاتیک اون کلاس هم غیر ممکنه.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: تفاوت متد های static و غیر static

    سلام
    یه مثال میزنم
    میخواهیم یه شهرک با 100 ساختمون با متراژ 300 متر بسازیم .پس میریم پیش مهندس میگیم یه نقشه ساختمون برام بکش که 300 متر متراژ داشته باشه و لی لوله بخاری ها رو جوری بکش که بشه مشتری انتخاب کنه که باشه یا حذف بشه
    توجه کنید :
    متراژ برای همه خونه ها یکسانه
    لوله بخاری یکسان نیست و میتونه باشه یا نه

    حالا در نظر بگیرید :
    متراژ = متغیر استاتیکه
    بودن لوله بخاری = متغیر غیر استاتیک
    نقشه = کلاس برنامه
    خونه = نمونه ای از کلاس برنامه

    خب یه نمونه از کلاس میسازیم = یعنی میریم به بنا می گیم یه خونه از این نقشه بساز
    بنا نگاه به متراژ نقشه می کنه می گه متراژ نقشه300 متره و بعد بهت میگه میخواهی خونه لوله بخاری داشته باشه یا نه --------> ببین چی شد گفت متراژ نقشه یا لوله خونه پس متراژ به نقشه یا کلاس وابسته شد ولی لوله بخاری به خونه یا نمونه ای از کلاس - نه خود کلاس
    این یعنی شما اول متغیر کلاس که اسمش متراژ هست رو مقدار دهی می کنی و بعد که یه نمونه یا 100 نمونه ازش ساختی به تک تک نمونه ها اعلام میکنی با لوله بخاری یا بدون لوله
    (رفتم تو نخ لوله بخاری)

    اگه کلاس نقشه داشتی


    naghshe.metraj=300;
    // حالا یه نمونه خونه ازش بساز
    naghshe khone=new naghshe();
    // حالا از متغیر غیر استاتیک استفاده کن
    khone.havelole=true;




    توجه کن که استاتیک روی کلاس کار کردی ولی غیر استاتیک روی نمونه

    (مثالش فک کنم باحال شد نه ؟)

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار barnamenevisjma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    93

    نقل قول: تفاوت متد های static و غیر static

    عجب مثالی شد!!!

  5. #5

    Smile نقل قول: تفاوت متد های static و غیر static

    عالیییییییییییییییییییییی یییییییی بووود

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: تفاوت متد های static و غیر static

    تاپیک زیر خاکیه از خاک اوردینش بیرون
    ولی
    تا جاییکه امکان دارد از کلاسهای استاتیک استفاده نکنید
    کلاسهای استاتیک را بیشتر برای توابع عمومی و ثابت استفاده کنید مثلا کلاسی برای برگرداندن متدهای تاریخ شمسی
    کلاسهایی که از data استفاده میکند یا کلاسهایی که دارای توابع ef هستند بصورت استاتیک بکار نبرید
    گزینه مناسب تر بکارگیری interfaceها هست

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: تفاوت متد های static و غیر static

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    تاپیک زیر خاکیه از خاک اوردینش بیرون
    ولی
    تا جاییکه امکان دارد از کلاسهای استاتیک استفاده نکنید
    کلاسهای استاتیک را بیشتر برای توابع عمومی و ثابت استفاده کنید مثلا کلاسی برای برگرداندن متدهای تاریخ شمسی
    کلاسهایی که از data استفاده میکند یا کلاسهایی که دارای توابع ef هستند بصورت استاتیک بکار نبرید
    گزینه مناسب تر بکارگیری interfaceها هست

    چه تفاوتی بین روش های معمول و استفاده از interface وجود داره؟ ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. منظور از متدهای Static چیه؟
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1394, 08:40 صبح
  2. سوال: متدهای static
    نوشته شده توسط water_lily_2012 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 آذر 1392, 14:42 عصر
  3. سوال: تفاوت کلاس static با کلاس معمولی (instance)
    نوشته شده توسط FingerPrint در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 31 تیر 1392, 10:22 صبح
  4. کاربرد اصلی متدهای static
    نوشته شده توسط ali_mnkt در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 تیر 1391, 23:26 عصر
  5. تفاوت متدهای Static و متدهای غیر Static
    نوشته شده توسط Jean Reno در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 خرداد 1389, 20:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •