نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: انتقال مغادير انتخاب شده از بانك به صفحه ديگر

  1. #1

    Question انتقال مغادير انتخاب شده از بانك به صفحه ديگر

    با سلام و خسته نباشيد.

    من 2تا صفحه دارم. در صفحه اول (Login.aspx) دوتا تكس باكس و يك دكمه دارم واسه نام كاربري و پسوورد.

    وقتي بر روي دكمه كليك ميكنم، نام كاربري و پسوردي كه در تكس باكسها نوشته شده رو با جدول مقايسه كرده اگر درست بود به صفحه دوم ميرود. (Main.aspx)

    حالا كاري كه ميخوام بكنم اينه كه همون ركوردي رو كه من در صفحه اول SELECT كردم رو در صفحه دوم نمايش بدم.

    كدهايي كه در صفحه اول براي لاگين استفاده كردم:
            SqlConnection objCon = new SqlConnection(@"Data Source=.\sqlexpress;Initial Catalog=dbASP;Integrated Security=True");
    SqlCommand objCom = new SqlCommand();
    objCom.Connection = objCon;
    objCom.CommandText = "SELECT * FROM tblLogin WHERE username='"+TextBox1.Text+"' AND pass='"+TextBox2.Text+"'";
    objCon.Open();
    SqlDataReader objDR = objCom.ExecuteReader();
    if (objDR.HasRows == true)
    {
    objCon.Close();
    }


    با تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر سایه شما :دی
    پست
    381

    نقل قول: انتقال مغادير انتخاب شده از بانك به صفحه ديگر

    می تونی از session استفاده کنی.

  3. #3

    نقل قول: انتقال مغادير انتخاب شده از بانك به صفحه ديگر

    ميشه لطف كنين و بيشتر توضيح بدين ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    نقل قول: انتقال مغادير انتخاب شده از بانك به صفحه ديگر



    int item;
    SqlConnection con = new SqlConnection(ConfigurationManager.ConnectionStrin gs["ConnectionStringDB"].ToString());
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    com.Connection = con;
    com.CommandText = "select count(*) from AdminName where UserName='" + TextBox1.Text + "' and pass ='" + TextBox2.Text + "'";
    con.Open();
    item = (int)com.ExecuteScalar();
    if (item > 0)
    {
    Session["admin"] = TextBox1.Text;
    Response.Redirect("AdminPage.aspx");

    }
    else
    {
    TextBox1.Text = string.Empty;
    TextBox2.Text = string.Empty;
    Label1.Visible = true;

    }

  5. #5

    نقل قول: انتقال مغادير انتخاب شده از بانك به صفحه ديگر

    باسلام
    دوست گرامی توجه نمایید که کدهای شما از امنیت بالایی برخوردار نمیباشندشما اگر میخواهید از روش خودتون استفاده نمایید مقادیر رو بصورت پارامتر باید دریافت نمایید واما برای اون کار مدنظرتون کدهاتون رو بزارید کنار و از کدهای دو مقاله زیر بنا به نیاز خودتون استفاده نمایید:
    1-سیستم ورود و تشخیص هویت ساده:
    http://www.how2learnasp.net/article....e-3517eb1dbbfe
    2-سیستم تشخیص هویت پیشرفته ومدیریت نقش ها
    http://www.how2learnasp.net/article....9-949da6b42f8d
    و در آخر رازی به استفاده از دو سیستم تشخیص هویت بالا نشدید شما میتوانید به راحتی مقادیر تکست باکس ها را به بوسیله کوئری استرینگ به صفحات دیگر انتقال دهیدبر همین اساس مقاله زیر را مطالعه بفرمایید:
    http://www.how2learnasp.net/article....5-4284806b09ff
    موفق باشید.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر سایه شما :دی
    پست
    381

    نقل قول: انتقال مغادير انتخاب شده از بانك به صفحه ديگر

    دوست عزیزمون در مورد امنیت درست میگن چون کلا اگه از linq یا پروسیجرها استفاده کنید بهتره. اما قسمت دوم در مورد querystring در مورد امنیت باید یکم دقت کنند اونم اینکه هرکسی میتونه با اون آدرس وارد اون صفحه بشه. که اگه بخواهید جلوی این موضوع رو بگیرید باید با استفاده از کد اینکار رو انجام بدین. اما session امنیتش بیشتره و کد نویسی اضافه بابت این موضوع نداره اما یه عیب داره اونم اینکه سمت سرور اجرا میشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    نقل قول: انتقال مغادير انتخاب شده از بانك به صفحه ديگر

    با سلام .
    دوستان قصد من فقط نمایش یک لوگین ساده بود و نه مسائل مرتبط با امنیت سایت .................

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •