نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل نمایش وبسایت در حالت اجرا در یک طرف صفحه مرورگر

  1. #1
    کاربر جدید آواتار javadyousefi88
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    Question مشکل نمایش وبسایت در حالت اجرا در یک طرف صفحه مرورگر

    سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز:
    من وبسایتی رو که با Vs2008 طراحی میکنم در حالت اجرا در مرورگر Fire foxو IE در یک طرف صفحه نمایش داده میشود .
    ترتیب کنترل ها به هم ریخته نمی شود ولی کل سایت را که من وسط چین تنظیم کردم در یک طرف صفحه نمایش داده می شود.
    به نظر شما چطوری باید این مشکل رو حل کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    نقل قول: مشکل نمایش وبسایت در حالت اجرا در یک طرف صفحه مرورگر

    با سلام.
    احتمالا پست شما حذف خواهد شد.
    لطفا در تالار مربوط سوال خود را مطرح نمایید!!!!! (تالار مربوط به طراحی وب)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار a_123123123123
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    رامسر
    سن
    35
    پست
    480

    نقل قول: مشکل نمایش وبسایت در حالت اجرا در یک طرف صفحه مرورگر

    کل فرم تو یه div بذار و aligh رو برابر center کن

    ببین درست میشه

  4. #4
    کاربر جدید آواتار javadyousefi88
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: مشکل نمایش وبسایت در حالت اجرا در یک طرف صفحه مرورگر

    نقل قول نوشته شده توسط a_123123123123 مشاهده تاپیک
    کل فرم تو یه div بذار و aligh رو برابر center کن

    ببین درست میشه
    این کارو انجام دادم ولی درست نشد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار a_123123123123
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    رامسر
    سن
    35
    پست
    480

    نقل قول: مشکل نمایش وبسایت در حالت اجرا در یک طرف صفحه مرورگر

    چرا؟
    برای منم همین مشکل شمارو داشت این طوری حل شد

    راستی منظورم از کل فرم اون چیزی هستش که تو تگ فرم هستش نه همه فرم

    این طوری :


    <
    formid="form1"runat="server">
    <divalign="center">


    </div>
    </form>


    اگه با div درست نشد با panel این کارو انجام بده شایئد درست شد

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: مشکل نمایش وبسایت در حالت اجرا در یک طرف صفحه مرورگر

    به اون div فراگیر که همه عناصر رو پوشش میده یک صفت style با مقدار margin:auto; اضافه کن، مثال:
    <div style="margin:auto;">محتویات سایت در اینجا قرار می گیرد</div>

  7. #7
    کاربر جدید آواتار javadyousefi88
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: مشکل نمایش وبسایت در حالت اجرا در یک طرف صفحه مرورگر

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    به اون div فراگیر که همه عناصر رو پوشش میده یک صفت style با مقدار margin:auto; اضافه کن، مثال:
    <div style="margin:auto;">محتویات سایت در اینجا قرار می گیرد</div>
    این کار رو انجام دادم ولی متاسفانه درست نشد،هر وبسایت جدیدی رو که ایجاد میکنم این مشکل رو داره

  8. #8
    کاربر جدید آواتار javadyousefi88
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: مشکل نمایش وبسایت در حالت اجرا در یک طرف صفحه مرورگر

    نقل قول نوشته شده توسط a_123123123123 مشاهده تاپیک
    چرا؟
    برای منم همین مشکل شمارو داشت این طوری حل شد

    راستی منظورم از کل فرم اون چیزی هستش که تو تگ فرم هستش نه همه فرم

    این طوری :


    <
    formid="form1"runat="server">
    <divalign="center">


    </div>
    </form>


    اگه با div درست نشد با panel این کارو انجام بده شایئد درست شد
    نه متاسفانه این کارم جواب نداد نه Div align نه Panel

  9. #9

    نقل قول: مشکل نمایش وبسایت در حالت اجرا در یک طرف صفحه مرورگر

    Div اصلی را درون تگ Center قرار دهید.
    <center>
    <div>
    محتویات سایت
    </div>
    </center>


    موفق باشید.

  10. #10
    کاربر جدید آواتار javadyousefi88
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: مشکل نمایش وبسایت در حالت اجرا در یک طرف صفحه مرورگر

    نقل قول نوشته شده توسط Peyman.Gh مشاهده تاپیک
    Div اصلی را درون تگ Center قرار دهید.
    <center>
    <div>
    محتویات سایت
    </div>
    </center>


    موفق باشید.
    نه متاسفانه این هم درست عمل نکرد من که گیج شدم

  11. #11
    کاربر جدید آواتار javadyousefi88
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    Lightbulb نقل قول: مشکل نمایش وبسایت در حالت اجرا در یک طرف صفحه مرورگر

    به نظر دوستان ایراد از تنظیمات مرور گرها یاVS2008 kنیست
    اکه حرفم درست باشه کدم قسمت تنظیمات رو باید تغییر داد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •