نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: در مورد امکان استفاده از outlook در این فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    در مورد امکان استفاده از outlook در این فرم

    می‌خواستم ببینم میشه با اوت لوک به این فرم وصل شد مثل بعضی از این نیوزهایی که هستند؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    ashkan@iranvig.com
    پست
    41
    من خودم کار نکردم ولی این کد واسه استفاده از آوت لوک مربوط به آفیس هستش که ایمیلهایی که ارسال شده رو نمایش میده ولی قبلش باید آفیس رو بخصوص آوت لوک روسیستمت نصب باشه تا کامپوننت های مربوطه رو بشه به ویپوال بیسیک اضافه کرد

    Dim oApp As New Outlook.Application
    Dim oExp As Outlook.Explorer
    Dim oSel As Outlook.Selection ' You need a selection object for getting the selection.
    Dim oItem As Object ' You don't know the type yet.

    Set oExp = oApp.ActiveExplorer ' Get the ActiveExplorer.
    Set oSel = oExp.Selection ' Get the selection.

    For i = 1 To oSel.Count ' Loop through all the currently .selected items
    Set oItem = oSel.Item(i) ' Get a selected item.
    DisplayInfo oItem ' Display information about it.
    Next i

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    ashkan@iranvig.com
    پست
    41
    من خودم کار نکردم ولی این کد واسه استفاده از آوت لوک مربوط به آفیس هستش که ایمیلهایی که ارسال شده رو نمایش میده ولی قبلش باید آفیس رو بخصوص آوت لوک روسیستمت نصب باشه تا کامپوننت های مربوطه رو بشه به ویپوال بیسیک اضافه کرد


    Dim oApp As New Outlook.Application
    Dim oExp As Outlook.Explorer
    Dim oSel As Outlook.Selection ' You need a selection object for getting the selection.
    Dim oItem As Object ' You don't know the type yet.

    Set oExp = oApp.ActiveExplorer ' Get the ActiveExplorer.
    Set oSel = oExp.Selection ' Get the selection.

    For i = 1 To oSel.Count ' Loop through all the currently .selected items
    Set oItem = oSel.Item(i) ' Get a selected item.
    DisplayInfo oItem ' Display information about it.
    Next i

    '-----------------------------------------------
    Sub DisplayInfo(oItem As Object)
    Dim oMailItem As Outlook.MailItem

    strMessageClass = oItem.MessageClass

    If (strMessageClass = "IPM.Note") Then ' Mail Entry.
    Set oMailItem = oItem
    MsgBox oMailItem.Subject
    MsgBox oMailItem.SenderName
    End If
    End Sub


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    منظورم بیشتر این بود که بصورت افلاین بشه به سوالات جواب داد بعد که آنلاین شدی
    بفرستی

تاپیک های مشابه

  1. outlook
    نوشته شده توسط vahidehrafati در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1385, 10:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •