نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چطوری با جاوا اسکریپت به مقدار تکست باکس های داخل GridView دسترسی پیدا کنیم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار behzad1367
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    267

    Question چطوری با جاوا اسکریپت به مقدار تکست باکس های داخل GridView دسترسی پیدا کنیم؟

    سلام دوستان.واسه پروژه پایان ترمم به مشکل بزرگی برخوردم که هرچقدر سایتای ایرانی و خارجی رو سرچ کردم به جوابم نرسیدم.
    یه گرید ویو دارم که دارای 3 ستون هست که داخل هر ستون یه تکست باکس گذاشتم.
    میخام وقتی که کاربر داخل تکست باکس اول که مربوط به قیمت یک محصول هست و داخل تکست باکس دوم که مربوط به قیمت هر واحد محصول هست عددی رو وارد کرد بلافاصله این 2 مقدار در هم ضرب بشن و داخل تکست باکس سوم نتیجه ریخته بشه.
    میخام با رویداد Text_Changed این کار انجام بشه
    و نکته مهم این که من حدود 30 تا گرید دارم و اگه بخوام از برنامه نویسی سمت سرور استفاده کنم فکر میکنم حجم پردازش سنگین میشه بنابراین میخام از JavaScript استفاده کنم.
    خوهشا منو به سایتای دیگه پاس ندید اگه کسی میتونه قطعه کدش رو برام بزاره یه دنیا ممنونشم.
    فقط سریع تر

  2. #2

    نقل قول: چطوری با جاوا اسکریپت به مقدار تکست باکس های داخل GridView دسترسی پیدا کنیم؟

    به اينجا رجوع كنيد...!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار behzad1367
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    267

    نقل قول: چطوری با جاوا اسکریپت به مقدار تکست باکس های داخل GridView دسترسی پیدا کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Saman Hashemi مشاهده تاپیک
    به اينجا رجوع كنيد...!
    داداش ازین که جواب دادی ممنون ولی گفتم که تمام سایتای خارجی رو چک کردم از جمله سایتی که گفتی اما مشکلی که من با این کد ها دارم تو این قسمته:
    var objGridView = document.getElementById('<%=GridView1.ClientID%>');
    cellValue = objGridView.rows[rowIdx].cells[col].value;

    این دستورات به نظر من واسه سمت سروره نه سمت کلاینت.اصلا جاوا اسکریپت همچین متدی objGridView.rows مثلا نداره.
    جالبه همه سایتا ازین کدا دارن در صورتی که تو جاوا اینا جواب نمیده.خودم امتحان کردم.
    منتظر جوابم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    289

    نقل قول: چطوری با جاوا اسکریپت به مقدار تکست باکس های داخل GridView دسترسی پیدا کنیم؟

    برای این کار از جی کوئری استفاده نمایید!
    فرض کنید سه تا تکست باکس در گیرید ویو دارید : به این تکست باکس ها کلاسهای txt1 :txt2 : txt3 نسبت دهید .


    <asp:GridView ID="GridView1" runat="server"
    EnableModelValidation="True">
    <Columns>
    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <asp:TextBox ID="TextBox1" CssClass="txt1" runat="server"></asp:TextBox>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <asp:TextBox ID="TextBox1" CssClass="txt2" runat="server"></asp:TextBox>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <asp:TextBox ID="TextBox3" CssClass="txt3" runat="server"></asp:TextBox>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    </Columns>
    </asp:GridView>

    و کد جاوا اسکریپت :
     <script language="javascript">
    $(document).ready(function () {

    $(".txt1,.txt2").keyup(function () {

    var a = $(this).val();
    var b = $(this).parent().parent().find('.txt2').val();
    //your op!
    var c = parseInt(a) +parseInt( b);
    $(this).parent().parent().find('.txt3').val(c);
    });
    });
    </script>


    یادت نره که باید فایل js جی کوئری رو بهش اد کنی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار behzad1367
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    267

    نقل قول: چطوری با جاوا اسکریپت به مقدار تکست باکس های داخل GridView دسترسی پیدا کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط ASPX مشاهده تاپیک
    برای این کار از جی کوئری استفاده نمایید!
    فرض کنید سه تا تکست باکس در گیرید ویو دارید : به این تکست باکس ها کلاسهای txt1 :txt2 : txt3 نسبت دهید .


    <asp:GridView ID="GridView1" runat="server"
    EnableModelValidation="True">
    <Columns>
    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <asp:TextBox ID="TextBox1" CssClass="txt1" runat="server"></asp:TextBox>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <asp:TextBox ID="TextBox1" CssClass="txt2" runat="server"></asp:TextBox>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <asp:TextBox ID="TextBox3" CssClass="txt3" runat="server"></asp:TextBox>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    </Columns>
    </asp:GridView>

    و کد جاوا اسکریپت :
     <script language="javascript">
    $(document).ready(function () {

    $(".txt1,.txt2").keyup(function () {

    var a = $(this).val();
    var b = $(this).parent().parent().find('.txt2').val();
    //your op!
    var c = parseInt(a) +parseInt( b);
    $(this).parent().parent().find('.txt3').val(c);
    });
    });
    </script>


    یادت نره که باید فایل js جی کوئری رو بهش اد کنی
    داداش ممنون میشه بیشتر توضیح بدی ؟ از جی کویری سر در نمیارم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    نقل قول: چطوری با جاوا اسکریپت به مقدار تکست باکس های داخل GridView دسترسی پیدا کنیم؟


برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •