نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: در خواست کمک مشکل این کد چیه؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    tehran
    پست
    107

    در خواست کمک مشکل این کد چیه؟

    <html>
    <head>
    <script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
    <script>
    function change()
    {
    //document.getElementByTagName("input").style.backgr ound="orange";
    $(document).ready(function(){
    $("input").onfocus(function(){
    $(this).css("background-color","orange");
    });
    $("input").onblur(function(){
    $(this).css("background-color","white");
    });
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    <input type="text" id="fname">
    <input type="password" id="pwd" name="pwd">
    </body>
    </html>

  2. #2

    نقل قول: در خواست کمک مشکل این کد چیه؟

    سلام

    دوست عزیز فکر کنم از تابع bind استفاده کنید بهتره و یا اینطوری بنویسید .focus و .blur



    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    tehran
    پست
    107

    نقل قول: در خواست کمک مشکل این کد چیه؟

    سلام
    اقا هم focus ,blur استفاده کردم وهم bind ,unbind ولی هیچ کدوم جواب ندادن.

  4. #4

    نقل قول: در خواست کمک مشکل این کد چیه؟

    دوست عزیز این تابع function change() چیه ؟

    پاکش بکن درست میشه

    background-color را به background یا backgroundColor تغییر دهید

    در آخر تابع ready هم ببند:

    $(document).ready(function(){});


    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    tehran
    پست
    107

    نقل قول: در خواست کمک مشکل این کد چیه؟

    اقا دستتون درد نکنه نمی دونم اون تابع change رو چرا حذف نکرده بودم دستتون درد نکنه البته اول از bind ,unbind استفاده کردم که جواب نداد بعد از focus, blur استفاده کردم. و همین طور از background-color استفاده کردم چرا که در سایت های معتبر خارجی هم از همین حالت استفاده کرده اند استفاده کردم
    به هر حال خیلی خیلی ممنون از کمکتون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •