نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چطوري يك فيلد از گريد ويو را تو يك متغير بريزم؟

  1. #1

    چطوري يك فيلد از گريد ويو را تو يك متغير بريزم؟

    سلام دوستان چطوري يك فيلد از گريد ويو را تو يك متغير بريزم؟
    در واقع مي خواهم داخل هر سطري يك select
    باشه كه وقتي روش زدم اون فيلدي كه مي خواهم را بريزه داخل يك متغير
    ممنون دوستان كمك كنيد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: چطوري يك فيلد از گريد ويو را تو يك متغير بريزم؟

    سلام دوست عزیز:
    مقدار مورد نظر رو توی یه لیبل بریز
    یه LinkButton بذارین و به CommandArgument این مقدار رو بدین:
     CommandArgument='<%# Container.DataItemIndex %>'

    و CommandName رو برابر یه مقدار دلخواه. به جز Update,Delete,Edit,Cancel,Select
     CommandName="entekhab"

    بعد توی GridView1_RowCommand:

    if (e.CommandName == "entekhab")
    {
    Control ctl = e.CommandSource as Control;
    GridViewRow CurrentRow = ctl.NamingContainer as GridViewRow;
    object objTemp = GridView1.DataKeys[CurrentRow.RowIndex].Value as object;
    if (objTemp != null)
    {
    long id = long.Parse(objTemp.ToString()); //Datakey satre entekhab shode
    int idgrid = int.Parse(e.CommandArgument.ToString());// shomare satr

    Label lblname = (Label)GridView1.Rows[idgrid].FindControl("lblname ")
    //inja mitunin ba in label hartor bekhain barkhord konin. masalan:
    string name=lblname.Text;

    //
    // Code Shoma
    //

    }
    }

  3. #3

    نقل قول: چطوري يك فيلد از گريد ويو را تو يك متغير بريزم؟

    دوست عزيز مطمئني با اين درست ميشه ؟؟
    اخه كليد اصلي جدولم كه تو گريد ويو قرار دادم داخل اينجا هست و visible false كردم و مي خواهم وقتي رو Selectزدم كليد اصلي هر سطرم داخل يك جدول ديگر بريزم پس براي اينكه insertكنم در جدول ديگه بايد اول Select كنم اين فيلد به اين صورت
    dt=db.selctcmd("select id from product where id=@id",inja **** chibenevisam
    ") تو اين قسمت *** چي بنويسم كه برود id همان سُطر را بردارد برا همين پرسيدم كه چطور مي تونم به يك فيلد از سطر گريد ويو دسترسي داشته باشم ؟؟؟
    من بايد چي بنوسم ؟؟
    در ضمن من با database كار ميكنم نه object پس چطور فيلد هر سطر در بيارم و بريزم تو يك متغير
    خواهشن كامل بگين چيكار كنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    نقل قول: چطوري يك فيلد از گريد ويو را تو يك متغير بريزم؟

    با سلام .
    من با رویداد SelectedIndexChanged مقدار هر فیلد را میگیرم وداخل یک Session ذخیره میکنم به این صورت :

    Label txtbox = GridView2.SelectedRow.FindControl("Label6") as Label;
    string txt = txtbox.Text;
    Session["Price_"] = txt;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: چطوري يك فيلد از گريد ويو را تو يك متغير بريزم؟

    نقل قول نوشته شده توسط f montazeri مشاهده تاپیک
    دوست عزيز مطمئني با اين درست ميشه ؟؟
    .
    .
    .
    خواهشن كامل بگين چيكار كنم
    حداقل کد رو تست بکن بعد...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: چطوري يك فيلد از گريد ويو را تو يك متغير بريزم؟

    نقل قول نوشته شده توسط f montazeri مشاهده تاپیک
    سلام دوستان چطوري يك فيلد از گريد ويو را تو يك متغير بريزم؟
    در واقع مي خواهم داخل هر سطري يك select
    باشه كه وقتي روش زدم اون فيلدي كه مي خواهم را بريزه داخل يك متغير
    ممنون دوستان كمك كنيد
    دوست عزیز شما میتونی خاصیت select گرید ویو رو فعال بکنی بعد رو گرید ویو دوبار کلیک کنی و کد زیر رو در متد SelectedIndexChanged بنویسی

    txtId.Text = GridView1.SelectedRow.Cells[1].Text.ToString();

    البته باید توجه کنی که خانه ای که میخوای منتقل کنی در چندمین ستون قرار داره به عنوان مثال در کد بالا ایدی من در ستون شماره 1 قرار داشت که با کلیک بر روی select در گرید ویو شماره اون سطر از گرید ویو به تکست باکس من منتقل میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •