نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: قیمت گذاری نرم افزار

  1. #1

    قیمت گذاری نرم افزار

    سلام دوستان
    قیمت گذاری نرم افزار باید براساس چه معیارهایی ارزیابی شود؟
    آیا معیار خاصی برای ارزیابی نرم افزار داره؟

  2. #2

    نقل قول: قیمت گذاری نرم افزار

    اولین معیار ارزیابی و قیمت گذاری نرم افزار زمان مصرف شده برای تولیدشه . دومین معیار که شدیدا هم مهمه میزان تخصص استفاده شده و سطحه اون در تولید نرم افزاره
    مثلا یک نرم افزار با تخصص به کار رفته بیشتر نسبت به یک نرم افزار دیگه با وجود اینکه هر دو یک زمان تولید را داشتند هزینه بالاتری خواهد داشت و این مستلزم بررسی کارشناسیه و هر کسی نمیتونه ارزششو تعیین کنه حتی کارشناسانی که مثلا خود قادر به تولید نرم افزاری نباشند و برای اون ارزش تعیین کنن! این گزینه بسیار حساسه چون میتونه هم شیوه ای که از نظر یک خبره ساده پنداشته میشه توی عموم جامعه برنامه نویسی مهم تر از اون باشه که تعیین شه و ارزش واقعی تعیین نشه برای همین باید کسی این مورد بررسی کنه که سطح نسبتا بالائی از لحاظ تخصص تولید اون نرم افزار داشته باشه ولی نسبت به سطح معمول برنامه نویسی نظر بده . اینم مهمه که اون شخص توی اون زمینه حتما تخصص داشته باشه و مثلا به برنامه نویس سیستم نگیم ی بازی قیمت گذاری کنه هرچند هردوشون مثلا با C#‎ نوشته شه
    در حالت کلی میشه برای یک شیوه خاص و با زبان خاصی نسبت به سطح معمول برنامه نویسی X هائی تعیین نمود که هر تخصص یا ویژگی توی اون زبان و شیوه توی اون سیستم یک امتیاز مثل X , 2X , 3X , .... داشته باشه که X ساده ترین کار توی اون زبان و اون شیوه محسوب میشه و قیمت خود X نسبت به زمان و بازار تعیین شه با این ترتیب مابقی قیمتشون مشخص میشه . حالا اون نرم افزار تولیدی اگه با همین زبان و همین شیوه بود میشه تکنیک هائی که داخلش استفاده شده را به صورت کامل لیست کرد و از توی دیتابیسی که برای کل ویژگی های تخصصی و فنی و زمان بری که اون زبان و شیوه داشته و قبلا درست کرده بودیم (به شکل X , 2X ,....) پیدا کنیم و قیمت حدودی اون نرم افزارو تخمین بزنیم و در آخر هم نسبت به زمان کل پروژه یک اصلاح دیگه روی اون بذاریم چون میتونه کارهای ساده هم وقتی به میزان زیاد باشن تخصص زیاد نخوان اما زمانو مصرف کنه یا یک شیوه و تکنیک n بار استفاده شده که هم میتونه هربار با تغییر همراه بوده باشه و هم copy paste که باید زمانی که صرف کرده تا حدی بررسی شه که این گزینه میتونه از همون زمان کل پروژه در نهایت رو همون قیمت تخمینی قبلی یه اصلاحیه بذاره
    بعضی وقتها هم باید نسبت به بودجه شرکت و اندازش قیمت کمی تخفیف داده بشه وگرنه هر شرکتی شاید از هزینه واقعی تولید برنیاد و شما هم کارو برای هزینه نه چندان متفاوتی از دست بدین که حتی به این مرحله هم توی مهدنسی نرم افزار اشاره شده

  3. #3

    نقل قول: قیمت گذاری نرم افزار

    متشکرم از همکاریتون
    آیا زبان برنامه نویسی،نوع DB استفاده شده در نرم افزار هم مهمه؟یا فقط باید پارامتر میزان بازدهی نرم ازفزار رو در نظر گرفت؟

  4. #4

    نقل قول: قیمت گذاری نرم افزار

    تا حدودی بعضی وقتا خود زبان و نوع db هم مهمه . مثلا قیمت کار با اوراکل نسبت به اس کیو ال معمولا بالاتره البته باید پارامترهای تاثیر گذاری حتما در نظر گرفته بشه
    یا مثلا برنامه موبایلی که با جی تو می باشه چون روی همه گوشی ها اجرا میشه یک امتیازه چون بیشتر با جاوا سفارش داده میشه و اگه مثلا ی بانک بخواد نرم افزار موبایل داشته باشه و شما بگین من فقط با ویندوز موبایل می تونم احتمال 90 درصد میگه نه همه ویندوز موبایل ندارن و کسه دیگه با جاوا بنویسه صد در صد قیمتو حق داره بالاتر اعلام کنه چون جاوا نویس کمتره تا ویندوز موبایل نویس
    البته همه اینا زمانی مطرح میشه که ویژگی خاصی مطرح بشه و نسبت به اون زبان یا دی بی ارزش قیمت پیدا میکنن مثلا مثل برنامه نویسی موبایل یا فرض کنین برای ساخت بازی سرعت مطرحه یا برنامه کاربردی معمولا امکانات و سرعت دولوپ مهمه اما فرض کنین توی وضعیتی باشیم که برای کارفرما ویژگی خاصی مطرح نباشه که زبان A را به B برتر کنه . پس اینجا چونکه شماهم ویژگیه خاصی نمیتونی با A ایجاد کنی که با B نشه معمولا قیمت زیاد متفاوت نباید بشه چون اختیار دسته شما بوده اما فرض کنین کاری را با A بشه انجام داد اما اون کارو با B هم بشه ولی با A نه تنها برتری نسبت به B تو اون مورد نشه براش ایجاد کرد بلکه ایجادش نسبت به B دشوارتر هم بشه! و کارفرماهم حتما با َA بخواد . اینجا هم حقه برنامه نویسه که نسبت به همون مقدار که این کار کشیدن از A دشواره هزینه بیشتری بخواد
    مثلا فرض کنین با C++‎ تحت داس ازتون برنامه ای بخوان که منو به شکل گرافیکی داشته باشه و با موس بزنین باز شن و نیاز به ذخیره و درج و حذف اطلاعات هم داشته باشه . صد در صد این کار با C#‎ همراه با sql خیلی راحت است . اینجا میتونه اختلاف قیمت نسبت به کارائیش تا چندین میلیون تومان هم جابجا بشه

  5. #5

    نقل قول: قیمت گذاری نرم افزار

    به نظر شما یک زبان برنامه نویسی و یک دی بی خوب باید چه قابلیت هایی داشته باشه؟
    و برای انتخاب یک زبان خوب و یک دی بی خوب که بشه به صورت دائم باهاش کار کرد که تو بازار هم رایج باشه تا در صورت برخورد با مشکل بشه از طریق دیگران مشکل رو رفع کرد باید چه زبان و دی بی رو انتخاب کنم؟

  6. #6

    نقل قول: قیمت گذاری نرم افزار

    ببینین اینکه یک زبان باید چه قابلیتی داشته باشه همون چیزیه که باعث شده زبان های مختلفی به وجود بیان چون توی تولید یک زبان بیشتر از اون چیزی که دیده تجارتی باشه دیده نیاز و مهندسی بوده تا حالا.
    مثلا اینکه وقتی C داریم چرا باید C++‎ اصلا باشه که کسی بگه کدومو انتخاب کنم یا وقتی C++‎ هست چرا باید VC باشه یا وقتی اون هست چرا باید C#‎ باشه یا چرا asp.net یا php یا javascript یا action script یا جاوا و .......
    همه اینا برای به وجود اومدنشون دلیل داشتن که همون دلیل ها و احساس نیاز ها اونارو از هم تفکیک میکنه و ما هم بر حسب اون نیاز ها انتخابشون می کنیم و یکی کار همشونو تو همه چیز نمیکنه
    --------------------
    اگه کارتون ساخت برنامه های دسکتاپ و شبکه و بخصوص برای ویندوز هست و بیشتر کارتون با دیتا بیس هست و امکانات زیاد به ساده ترین مدل کد نویسی و کمتر درگیر شدن با جزئیات می خواین و سریع بخواین توسعه بدین یکی از بهترین گزینه هائی که معمولا وقتی به مشکل بر بخورین دوروبرتونم حداقل چندنفر پیدا میشه که بلدن و میتونن کمکتون کنن و کلا مثال و هلپ و نمونه کد و برنامه های سورس باز هم براش زیاده C#‎.net و Sql هست
    --------------------
    اگه برای ایجاد سایت های حرفه ای client-server بخواین و امکانات بالا همراه با توسعه سریع و می خواین با کمترین زمان یادگیری بیشترین پیشرفتو داشته باشین و اینکه با وجود بلد بودن C#‎ نخواین زبان جدیدی یاد بگیرین asp.net یکی از بهترینهاست
    --------------------
    اگه برای تحت وب یا دسکتاپ خیلی حرفه ای شدین و خواستین کاراتون با انعطاف بالا همراه باشه و اینترفیس حرفه ای داشته باشین از قبیل انیمیت کردن منو ها و چرخوندن و تبدیل شدن متن ها به هم و ........ امکانات بالای انیمیشنی و همچنین ایجاد برنامه های کاربردی تحت وب با امکاناتی از قبیل دسترسی به میکروفون و وب کم و حتی ایجاد بازی 3 بعدی که با کارت گرافیک پردازش کنه و به ساده ترین شکل ممکن همراه با انعطاف و زیبائی بالا معمولا با یک اکتیو ایکس معروف کار کنین که بهترین گزینه فلشه حتی اگر کسی نصب هم نداشت میتونین تو سایت خودتون توی یک لودینگ چند ثانیه ای نصبش کنین
    --------------------
    اگه برای ساخت بازی 2 بعدی بهترین گزینه بخواین بازم فلشه چون امکانات بالای برنامه نویسی همراه با بالاترین امکانات انیمیشنی بهتون میده و همچنین انقدر حجمه پائینی بهتون میده که میتونین ازش توی سایتتون هم استفاده کنین
    --------------------
    اگه برای ایجاد برنامه های موبایل بخواین به ترتیب بالاترین ساپورت روی همه گوشی ها اول جاوا داره که معمولا همه گوشی ها جاوا باز می کنن و دوم فلش اما فلش فقط روی گوشی های قدیمی نیست و یکی از اهداف فلش اینه که همه دستگاه هارو حتی تلویزیون هارو هم ساپورت کنه و تحت تمام سیستم عامل های معروف دنیا هم از قبیل ویندوزو لینوکس و مکینتاش هم خروجی میده و هم تحت وب هم برای هر مرورگری اجرا میشه اما اگه بعضی گوشی های قدیمی ساپورت نمیکنه بجاش امکاناتش نصبت به جی تو می فوق العاده بالاتره . مثلا برای ساخت یک بازی موبایل فقط باید جی تو می کار باشین تا بدونین برای ساخت بازی تحت موبایل فقط فلش چه دو بعدی چه سه بعدی و از لحاظ برنامه های موبایلی هم بسیار قدرتمندتر و ساده تره
    --------------------
    اگه برای سیستم عامل های مختلف میخواین بنویسین که بالاترین امکانات همراه با سریع ترین حالت توسعه داشته باشین که برنامتون بدون تغییری روی همه سیستم عامل ها اجرا شه اول جاوا بعد فلش
    --------------------
    اگه برای ایجاد سایت های حرفه ای client-server بخواین و اینترفیسو با فلش ایجاد می کنین و دیگه از php فقط دستورات تحت سرورسو با بعضی دستورات خاصشو نیاز دارین و تمام کارای دیگه به عهده فلشه بی دردسر ترین گزینه php هست
    --------------------
    برای بازی سازی 3 بعدی هم گزینه های زیادی هست که به نظر بنده بی دردسر ترین و مطمئن ترین راه استفاده از موتورهائیه که چندین سال تجربه و دانش پشتشونه و آینده دار ترینشون به نظر بنده unity هست که با جدیدترین تکنولوژی که توی نسخه آینده فلش هم میاد سازگاری داره و با زبان هائی از قبیل C#‎ و زبان فلش یعنی Action script و ... سازگاری داره و پلیره تحت وب هم داره که بتونی بازیه 3 بعدیتو تحت وب اجرا کنی
    --------------------
    زمینه های زیاد دیگه ای هم هستن (زمینه هائی مثل برنامه نویسی روبات و پردازش صوت و تصویر و موتور جستجو مثل گوگل و ....) که بستگی داره توی کدومشون بخواین فعالیت کنین و اینجا بگین تا درموردش اگه بتونم راهنمائی کنم

  7. #7

    نقل قول: قیمت گذاری نرم افزار

    کارهای من اکثرا در زمینه بانک اطلاعاتی هستش.من در حال حاضر با دلفی دارم برنامه می نویسم ولی اگه بشه می خوام زبان دیگه هم برای کار با بانک اطلاعاتی یاد بگیرم.
    به نظر شما برای اینکه بتونم زبان دیگه ای در زمینه بانک اطلاعاتی یاد بگیرم چه زبانی بهتره ؟ و به خوبی برام جواب میده؟
    به نظر شما سی شارپ و بانک SQL چطوره؟
    ولی تا اینجا که من اطلاع دارم در صورت بکارگیری بانک SQl نیاز به نصب برنامه SQL بر روی سیستم مشتری است این شاید جواب نده.چون شاید برانامه طراحی شده دور از دسترس من نیاز به نصب باشه و اون موقع شاید مشتری جوابگوی نصب SQL نباشه!ولی اکسس نیاز به نصب برنامه بر روی سیستم مشتری نداره ولی مشکل زیاد داره؟
    اگه میشه بیشتر راهنمایی ام کنید.
    ممنونم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار soheril.server
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    ♦ MIT University ♦
    سن
    30
    پست
    107

    Thumbs up نقل قول: قیمت گذاری نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط benyamin_pc مشاهده تاپیک
    اولین معیار ارزیابی و قیمت گذاری نرم افزار زمان مصرف شده برای تولیدشه .
    با سلام
    ولی به نظر بنده زمان اصلا" فاکتور خوبی نیست
    شاید یکی یک برنامه رو تو 10 روز بنویسه یکی دیگه همون رو کش بده و تو یک ماه...

  9. #9

    نقل قول: قیمت گذاری نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط hasandrw مشاهده تاپیک
    کارهای من اکثرا در زمینه بانک اطلاعاتی هستش.من در حال حاضر با دلفی دارم برنامه می نویسم ولی اگه بشه می خوام زبان دیگه هم برای کار با بانک اطلاعاتی یاد بگیرم.
    به نظر شما برای اینکه بتونم زبان دیگه ای در زمینه بانک اطلاعاتی یاد بگیرم چه زبانی بهتره ؟ و به خوبی برام جواب میده؟
    به نظر شما سی شارپ و بانک SQL چطوره؟
    ولی تا اینجا که من اطلاع دارم در صورت بکارگیری بانک SQl نیاز به نصب برنامه SQL بر روی سیستم مشتری است این شاید جواب نده.چون شاید برانامه طراحی شده دور از دسترس من نیاز به نصب باشه و اون موقع شاید مشتری جوابگوی نصب SQL نباشه!ولی اکسس نیاز به نصب برنامه بر روی سیستم مشتری نداره ولی مشکل زیاد داره؟
    اگه میشه بیشتر راهنمایی ام کنید.
    ممنونم
    بالا هم بهش اشاره شد . C#‎ و Sql برای این کارتون واقعا خوبن
    برای مشکل نصب هم شما چند راه میتونین داشته باشین : اگه تو کار با دیتا بیس به ایجاد رابطه بین جداول اونقدرها نیاز نیست میتونین از Xml استفاده کنین اگه نیاز به رابطه شدیده و بانکتون زیر 200 هزار رکورد داره مایکروسافت جت از همش بهتره (همون اکسس) اگه هم رکورداتون بیشترن و رابطه هم زیاد دارین مجبورین از sql استفاده کنین و برای نصبشم میتونین اونو در حین نصب برنامتون همراه با نصب احتمالی فریم ورک نصب کنین
    تو فروم سرچ کنین در مورد sql express هم مطلب هست

  10. #10

    نقل قول: قیمت گذاری نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط soheril.server مشاهده تاپیک
    با سلام
    ولی به نظر بنده زمان اصلا" فاکتور خوبی نیست
    شاید یکی یک برنامه رو تو 10 روز بنویسه یکی دیگه همون رو کش بده و تو یک ماه...
    من خودمم زیاد با زمان موافق نیستم اما اینجا زمان از دید معمول بهش نگاه میشه یعنی زمان برای یک برنامه نویس در سطح خوب و معمول نه یک آماتور که وقتشو در بین نوشتن برای یادگیری میگذرونه و با حل هر چیزی مشکل داره و نه یک برنامه نویس خبره که همه چیزو بدون فکر و از حفظ تقریبا مینویسه و کد و ماژول هر چیزی رو آماده داره . اما اگه دارین کاره رقابتی می کنین و می خواین پائین ترین قیمتو بدین بحثش فرق داره و اگه یک حرفه ای هستین و کمتر وقتتونو گرفته میتونین کمترین قمتم بدین یا حتی اگه حرفه ای هم نیستین و بازهم نرم افزاری نوشتین که مشابه داره و می خواین باهاش رقابت کنین می تونین پائین بدین اما برای تعیین حق برنامه نویسی کسی باید این عوامل در نظر گرفته شن وگرنه در حقش کوتاهی شده . شما فرض کنین با وجود cms هائی که الان هست به کسی بگیم یک cms برام طراحی کن و بگیم چونکه فلان cms الان مثلا 5 تومن هم پیدا میشه منم به تو 5 تومن میدم اما هزینه تولید اون cms برای اولین تولید حداقل 15 تومن باشه !! خوب این هیچ منطقی نیست و برنامه نویس هم این کارو نمیکنه چون ضرر می کنه . زمان اینجا از دید برنامه نویس خوب و معمول باید دیده شه که داره کارشناسی می کنه کلا دیدگاه تخصصیشم باید همین دیدو داشته باشه ولی زمان اینجا بیشتر مفهوم حجم کاریو داره که چقد حجم کار بالاست یا پائینه و نمیشه اصلا در نظر گرفته نشه و در آخر باید ی اصلاحیه روی قیمت بذاره

  11. #11

    نقل قول: قیمت گذاری نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط benyamin_pc مشاهده تاپیک
    اولین معیار ارزیابی و قیمت گذاری نرم افزار زمان مصرف شده برای تولیدشه
    به نظر من بهتره بگيم به "بركت زمان" و بقيه چيزايي كه گفتيد بستگي داره
    آخرین ویرایش به وسیله سوداگر : شنبه 30 مهر 1390 در 16:25 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: قیمت گذاری نرم افزار

    در مورد زمان بايد برعكس عمل كرد ،يعني هرچه زمان كمتر ، قيمت بيشتر. ( به شرطي كه سرعت فداي كيفيت نشه )

    بايد فرق باشه بين يك برنامه نويس با تجربه كه يك كد را در يك دقيقه مينويسي با يك برنامه نويس مبتدي كه براي يك خط كد بايد اول كل اينترنت را زيرورو كنه و مطمئنا زمان بيشتري بزاره....

  13. #13

    نقل قول: قیمت گذاری نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط joker مشاهده تاپیک
    در مورد زمان بايد برعكس عمل كرد ،يعني هرچه زمان كمتر ، قيمت بيشتر. ( به شرطي كه سرعت فداي كيفيت نشه )

    بايد فرق باشه بين يك برنامه نويس با تجربه كه يك كد را در يك دقيقه مينويسي با يك برنامه نويس مبتدي كه براي يك خط كد بايد اول كل اينترنت را زيرورو كنه و مطمئنا زمان بيشتري بزاره....
    بنده هم گفتم که زمان نسبت به نه ی مبتدی باید حساب شه نه حرفه ای و این یکی از معیار های تعیین ارزش نرم افزار هست که یکیشم میزان تخصص به کار رفته شده تو نرم افزاره که عامل های دیگه ای هم هستن و صدرصد ی نرم افزار بعد از تخمین به این شکل که مثلا 20 روز باید انجام میشده یکی تو 5 روز انجامش بده ارزش بیشتری داره به شرطی که زمان برای کارفرما مهم باشه در غیر این صورت شما میتونی کارو زودتر آماده کنی و پول 20 روزو بگیری اما نه میشه پول 5 روزو بهتون بدن نه میشه شما پول 100 روز بخاین و باید اون 20 روزی که ی برنامه نویس معمولی برای نوشتن این میذاشته در بیاد و میزان تخصصی که برای نوشتن اون نرم افزار برده تا بر طبق اون بشه بهتر عمل کرد

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار f_pakzad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    185

    نقل قول: قیمت گذاری نرم افزار


  15. #15

    نقل قول: قیمت گذاری نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط benyamin_pc مشاهده تاپیک
    زمینه های زیاد دیگه ای هم هستن (زمینه هائی مثل برنامه نویسی روبات و پردازش صوت و تصویر و موتور جستجو مثل گوگل و ....) که بستگی داره توی کدومشون بخواین فعالیت کنین و اینجا بگین تا درموردش اگه بتونم راهنمائی کنم
    سلام

    دوست عزیز توی موتور های جستجویی مثل گوگل از چه نوع زبانی استفاده شده.همیشه برام سوال بوده؟

    ممنون

  16. #16

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار me.enik
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    309

    نقل قول: قیمت گذاری نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط hasandrw مشاهده تاپیک
    کارهای من اکثرا در زمینه بانک اطلاعاتی هستش.من در حال حاضر با دلفی دارم برنامه می نویسم ولی اگه بشه می خوام زبان دیگه هم برای کار با بانک اطلاعاتی یاد بگیرم.
    سلام.
    منم خودم با دلفی کار میکنم.
    دلفی زبان قدرمتندی هستش و کاملا کارت رو راه میندازه.
    هیچ مشکلی هم نداره.

    تازه داره روز به روز به قابلیت هاش افزوده میشه.
    مثلا یکی از قابلیت های جدید دلفی این هستش که میتونی برای هر سیستم عاملی برنامه بنویسی.
    و خیلی دیگه از قابلیت های اون.
    پیشنهاد من اینه که همین دلفی رو ادامه بدی و تمرکزت رو بزاری روی دلفی.

    نظر خودت چیه؟

  18. #18

    نقل قول: قیمت گذاری نرم افزار

    در پاسخ به پست شماره 6
    ===========

    سلام

    البته باید بگم با هر زبانی تقریبا هر کاری را می توان انجام داد. این یک تصور غلط است که کسی بگوید فلان کا را فقط با فلان زبان برنامه نویسی میشود انجام داد یا نمی شود.
    آنچه مهم است کسب مهارت انجام امور مختلف با یک یا چند زبان است. عموما یاد گرفتن دو یا چند زبان برنامه نویسی کار خیلی سختی نیست اما بیشتر به اتلاف وقت و سرمایه می انجامد.
    بهترین کار آنست که یک زبان برنامه نویسی را انتخاب و عمیقا به آن مسلط شوید. به این ترتیب امکان بهره برداری از آموزه ها و زمان را خواهید داشت. کسی که مانند گنجشک از این شاخه به آن شاخه می پرد میزان تسلط کمی بدست می آورد و وقتی دیگران با او روبرو می شوند احساس می کنند او دریایی از فناوری است اما زود متوجه می شوند که عمق این دریا فقط چند سانتیمتر است!

    من بیش از 10 سال است که با زبان پاسکال و سپس Delphi برنامه های حرفه ای متعدد نوشته ام و می نویسم. و البته می دانم که همه موارد مذکور در نامه benyamin_pc را با دلفی میتوان انجام داد. باید این چند نکته را همیشه در ذهن نگه داشت:
    1- فناوری به علمی گفته میشود که دارای تاریخ مصرف است.
    2- فناوری جهت حل مشکلات بشر ایجاد و رشد می کند.
    3- یاد گیری فناوری فقط و فقط برای حل مسائل بشر در زمان مورد نیاز مفید است و در غیر این صورت اتلاف وقت است.
    4- ما آنقدر وقت نداریم که همه فناوری ها را کسب کنیم و اگر همه عمر را به اینکار اختصاص دهیم کاری بیهوده انجام داده ایم.
    5- موثرترین شکل بهره برداری از فناوری انجام کارها بصورت گروهی و هم افزایی افراد با تخصص های گوناگون است. در حقیقت تسهیل ارتباط بین متخصصین که معمولا از طریق تعریف و پایه گذاری استانداردها انجام می شود بهترین شکل مدیریت متخصصین با سلایق مختلف است.
    آخرین ویرایش به وسیله h264@gmx.com : سه شنبه 09 خرداد 1391 در 21:46 عصر

  19. #19

    نقل قول: قیمت گذاری نرم افزار

    در پاسخ به پست شماره 7
    ===============
    سلام دوست عزیز:

    من هم با Delphi برنامه می نویسم. اما دقت کنید که کار با SQL ارتباطی به زبان برنامه نویسی جهت تولید نرم افزار ندارد. SQL خود یک زبان مستقل جهت کار با پایگاه داده است و درایور های پایگاه های داده می توانند نسبت به هم از امکانات کمتر یا بیشتر برخوردار باشند. اما وقتی شما می خواهید یک نرم افزار کاربردی بنویسید که در آن از پایگاه داده استفاده شده است دیگر فرقی نمی کند چه زبانی باشد. #C باشد یا Delphi یا ++C , ...
    مهم این است که شما به کدام زبان اکنون مسلط هستید. توجه کنید که دانش و تجربه شما در هر زمینه ای در حقیقت سرمایه با ارزش شماست و با بی اهمیت دانستن آن دچار خسران زیادی خواهید شد.
    لذا پیشنهاد می کنم به جای شروع به یادگیری یک زبان دیگر به کسب دانش و تجربه در مورد توانایی های دلفی بپردازید. خیلی زود متوجه می شوید آنچه از دور و از #C می شنوید بمراتب بهترش را در دلفی می یابید. امتحان کنید.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار me.enik
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    309

    نقل قول: قیمت گذاری نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط h264@gmx.com مشاهده تاپیک
    در پاسخ به پست شماره 7
    ===============
    سلام دوست عزیز:

    من هم با Delphi برنامه می نویسم. اما دقت کنید که کار با SQL ارتباطی به زبان برنامه نویسی جهت تولید نرم افزار ندارد. SQL خود یک زبان مستقل جهت کار با پایگاه داده است و درایور های پایگاه های داده می توانند نسبت به هم از امکانات کمتر یا بیشتر برخوردار باشند. اما وقتی شما می خواهید یک نرم افزار کاربردی بنویسید که در آن از پایگاه داده استفاده شده است دیگر فرقی نمی کند چه زبانی باشد. #C باشد یا Delphi یا ++C , ...
    مهم این است که شما به کدام زبان اکنون مسلط هستید. توجه کنید که دانش و تجربه شما در هر زمینه ای در حقیقت سرمایه با ارزش شماست و با بی اهمیت دانستن آن دچار خسران زیادی خواهید شد.
    لذا پیشنهاد می کنم به جای شروع به یادگیری یک زبان دیگر به کسب دانش و تجربه در مورد توانایی های دلفی بپردازید. خیلی زود متوجه می شوید آنچه از دور و از #C می شنوید بمراتب بهترش را در دلفی می یابید. امتحان کنید.
    سلام.
    آره, درسته.
    دقیقا حق با شماست.

    اینکه یه زبان رو به طور حرفه ای بلد باشی, خیلی بهتره که 2 تا زبان رو به طور نصفه یاد بگیری یا 4 تا زبان یا ... .
    منظور منم دقیقا همین بود چیزی بود که شما هم در این پست, و هم پست بالایی آن گفتید.
    ممنون از نظری که دادید.

  21. #21

    نقل قول: قیمت گذاری نرم افزار

    سلام
    پیشنهاد میکنم یه سری به کتاب "به سوی تولید بهتر نرم افزار: اصول مهندسی نرم افزار" فصل "قیمت گذاری و بازار" بزنید.
    http://sadighim.ir/SEbook/

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •