نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: انتخاب تاريخ از تقويم و وارد كردن آن به textbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    انتخاب تاريخ از تقويم و وارد كردن آن به textbox

    چگونه تاريخ انتخاب شده به تكست باكس وارد شود؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: انتخاب تاريخ از تقويم و وارد كردن آن به textbox

    خدمت شما عزیز
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: انتخاب تاريخ از تقويم و وارد كردن آن به textbox

    سلام خدمت اساتيد گرامي و همچنين آقاي طالبي عزيز. مي خواستم اگه براتون امكان داره روز تاريخ انتخابي نيز در تكست باكس جداگانه ذخيره بشه. ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: انتخاب تاريخ از تقويم و وارد كردن آن به textbox

    انجام شد
    امیدوارم موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: انتخاب تاريخ از تقويم و وارد كردن آن به textbox

    سلام علي آقا. ممنون كه زحمت كشيدي. ولي منظور من روزهاي هفته بود (شنبه - يكشنبه .......) نه عدد روز.. ممنون ميشم اگه كمكم كنيد

  6. #6

    نقل قول: انتخاب تاريخ از تقويم و وارد كردن آن به textbox

    با سلام خدمت دوستان عزيز و همچنين عرض تشكر از آقاي اميري كه دستور و لطف كردن.

    کدهای زیر را جایگزین کنید:


    Private Sub Command0_Click()
    DoCmd.OpenForm "f_Calendar", acNormal, , , , acDialog
    Me.Text1 = strDate
    Text3 = DayWeek(CLng(strDate))
    End Sub

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: انتخاب تاريخ از تقويم و وارد كردن آن به textbox

    باسلام
    من وقتی این برنامه(پیوست مورد 4 بالا) را در ویندوز 10 .....64 بیتی باز میکنم(office 2013)
    فرمت آن تغییر میکند ، راه حل چیست
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •