نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: سرعت پی اچ پی

  1. #1
    مهمان

    Tick سرعت پی اچ پی

    آیا درست است که سرعت پی اچ پی حفن پایینه؟
    اگر این طور است چرا گوگل از آن استفاده می کند

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    Re: سرعت پی اچ پی

    نقل قول نوشته شده توسط qmars
    آیا درست است که سرعت پی اچ پی حفن پایینه؟
    اگر این طور است چرا گوگل از آن استفاده می کند
    کی چنین چیزی گفته؟

  3. #3
    مهمان
    همه میگن از جمله اینپرایز و استاد نصیری

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    سرعت php هم بالا است چون از شتاب دهنده های جانبی استفاده می کند و خصوصا اگر روی سرور لینوکسی هم بکار گرفته شود خیلی خوب جواب می دهد. php روی سرور های ویندوزی به شدت دچار مشکل است....

  5. #5
    مهمان
    آهان پس من اشتباه فهمیدم
    پس چرا اینقدر به سرعتش گیر میدن
    سرور خوب لینوکسه دیگه نه؟ :mrgreen:

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    به نظر من این بحث ها بی مورد است!
    یکی از دلایل استفاده از php و mysql و اینها در خارج از ایران بحث قیمت است و در حد مجانی بودن آنها.
    این خیلی مهم است در خارج از ایران.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    فکر کنم اگه بخواهیم بیشتر در حرف آقای نصیری تعمق کنیم معنیش اینه که:
    عزیز من! تا ASP.NET هست به هیچ چیز دیگه ای فکر نکن.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    شاید زمانی بین ASP و PHP کری هایی وجود داشت ولی با اومدن ASP.NET همه باید کاسه کوزه ها رو جمع کنن.
    همونطور که با اومدن VB.NET و #C کاسه کوزه VB و دلفی و ... به هم ریخته و با اومدن سیستم عامهای جدید مثل Windows 2003 Server همه سیستم های دیگه تخته هستند و کرکره شون کشیده شده.
    اگه توی کشورهایی دیگه هنوز در این زمینه ها بحثهایی وجود داره فقط و فقط به دلیل همون مورد کلیدیه که آقای نصیری اشاره کردن یعنی قیمت و توی کشور ما که بحمداله زیر سایه نظام جمهوری اسلامی این مساله منتفیه.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    تکبیر! :mrgreen:

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    :lol: :lol:
    واقعا این نطق غرایی که من کردم، تکبیر هم داشت :lol:

  11. #11
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    پای دلفی رو وسط نکشید که غیرتی میشم ها... :evil2:

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    آقا ما که پنبه همه رو زدیم. تر و خشک رو با هم سوزوندیم. :lol:

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    نقل قول نوشته شده توسط Vahid_Nasiri
    تکبیر! :mrgreen:
    کفگیر توی اون برنج هاست ! آقا وحید قربون دستت واسه منم بریز :D

  14. #14
    مهمان
    با تمام احترامی که برای آقای عریضی قایلم اما اینکه با اومدن 2003 بقیه باید جمع کنند یا قیمت و اینا بیشتر شبیه به یک جوکه :lol:
    لینوکس و یونیکس به مراتب بهترند
    اما خوب ای اس پی دات نت با اینکه بسیار امن و خوب می باشد اشکالات آی آی اس بر روی عملکرد آن تاثیر گذاشته است
    مایکروسافت باید به حال آن فکری کند
    در ضمن جی اس پی از ای اس پی دات نت یه کمی(نه خیلی زیاد) بهتره پس این مساله که بقیه کاسه کوزه جمع کنن هم درست نیست
    با این حال زنده باد دات نت :lol:

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    به هر حال این هم نظر شماست. اما سعی کنید برای نتیجه گیری روی همه جوانب مطالعه کنید. چون الان رسمه که همه جا دوست دارن فقط مایکروسافت رو بکوبن معمولا بدون دلایل منطقی.

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    شرکتی که سالی چند میلیارد دلار (بالای 6 میلیارد دلار) در سال *فقط* خرج تحقیقات می کند به این سادگی ها کوبیده نخواهد شد.
    بحث Open source هم که در دنیا باب شده است بخاطر این است که زیر دست و پای مایکروسافت له نشوند.
    در حال دنیای تجارت رسم و رسوم خاص خودش را دارد.

  17. #17
    مهمان
    عباس اقا حق با شماست
    اتفاقا من هم از مایکروسافت و هم از شخص بیل گیتس خیلی خوشم می آید (شما هم از عکس معلومه که مینطور :lol: )
    خوب در کل می شه اینو گفت که ویندوز 2003 یک محصول خوب است اما بهنظر من نیم تونه جای لینوکس رو بگیره هر چند من خودم هم یه دات نت کارم
    با تشکر

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    آقا چی چی رو تکبیر هم داشت ::
    با اومدن سیستم عامهای جدید مثل Windows 2003 Server همه سیستم های دیگه تخته هستند و کرکره شون کشیده شده.
    آخه کی اون رو میتونه قبول کنه . هان .

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    حالا شما زیاد جدی نگیر. من اون موقعی که اینو نوشتم یه کم بگی نگی زیادی داغ کرده بودم :oops:
    (البته این حقیقت رو هم قبول دارم که حتی ویندوز 95 هم به سیستم های غیر ویندوزی ارجحیت داره)

  20. #20
    مهمان
    واقعا جالبه عقاید شما عباس آقا

  21. #21
    مهمان
    آهان در ضمن به عباس عزیز
    در مجامع بزرگ مانند روبوکاپ سیمولیشن اصلا به ویندوز نگاه هم نمی کنند
    البته ویندوز خوبی هایی هم دارد

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    متاسفانه سواد من اصلا به این جور چیزا قد نمیده و از شما به خاطر اظهارنظر بیمورد عذرخواهی میکنم. :oops:

  23. #23
    مهمان
    نه بابا منم قد نمیده از کسی شنیدم :mrgreen:

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    Tehran-TMU
    پست
    790
    کسی نمیخواد از مزیت OPEn SouRce بودن بنویسه؟
    :roll: :twisted: :evil: :wink: :!: :idea: :|

  25. #25
    مهمان
    اسم تاپیک سرعت پی اچ پی است.دقت کن :D

  26. #26
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    U.S.A, CT
    پست
    47
    man ke nafahmidam belakhare PHP shod ya asp :P

  27. #27
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    U.S.A, CT
    پست
    47
    aghaye e ghmars dar robocub simulation kolan az chizhaye e khafani mese C++‎ ya gcc estefade e mikonan rabti be php asp nadare

  28. #28
    مهمان
    چه ربطی داره؟
    من گفتم از ویندوز استفاده نمی کنن
    چه ربطی به پی اچ پی داره
    فکر کنم اطلاعاتم اونقدر باشه که ....
    اول دقت کنید بعد .....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •