نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: راهنمایی در مورد این فیلد(شماره عضو)

  1. #1

    راهنمایی در مورد این فیلد(شماره عضو)

    سلام دوستان
    من فیلدی درست کردم به اسم شماره عضو که از نوع لانگ و بدون قابلیت افزایش خودکار
    و پرایمری و یونیک هم فعاله
    مشکل اینه که من
    نمیتونم این فیلد رو جستجو کنم و این مشکل رو میگیره
    Datatype miss match in criteria
    و ظمنا از این دستور برای جستجو استفاده میکنم
    If Option1.Value = True Then
    Data1.Recordset.FindFirst "ÔãÇÑå_ÚÖæ ='" & txtseek.Text & " '"
    If Data1.Recordset.NoMatch = True Then
    MsgBox (txtseek.Text + " ÏÑ ÈÇä˜ ÇØáÇÚÇÊ&#237 ; ãæÌæÏ äãí ÈÇÔÏ "), vbExclamation, " ÊæÌå "
    End If
    قبلا من از همین دستور استفاده میکردم و جواب میداد البته اون موقعه فیلد شماره عضو از نوع تکست بود
    لطفا بگید چیکار کنم این مشکل حل شه؟
    میدونم مشکل مربوط به تغییر نوع فیلد شماره عضو بوده
    این برام خیلی حیاتیست
    متشکرم

  2. #2
    با سلام
    دوست عزیز به جای txtseek.text مقدار اون را قرار بده یعنی val(txtseek.text

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ehsan_ansaripoor
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    isfahan
    پست
    706
    دوست عزیز ببین رکوردست را از نوع Table باز می کنی یا Daynaset و اگر از فیلد Long استفاده می کنی مقدار را داخل '' قرار نده مثلا:

    Data1.Recordset.FindFirst "filed=" & Text1.Text
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan_ansaripoor : یک شنبه 17 مهر 1384 در 00:24 صبح

  4. #4
    سلام
    احسان جان صحیح میگه. چون فیلد شما از نوع رشته‌ای نیست پس نباید اون رو بین کاراکتر‌های ' محصور کنید.
    موفق باشی

  5. #5
    سلام دوستان
    آقا احسان بازم با راهنمایی شما مشکل حل شد
    متشکرم

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •