نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: تبدیل عکس bitmap یک بیتی به کد باینری

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    پایتخت فرهنگ و تمدن ایران
    پست
    21

    تبدیل عکس bitmap یک بیتی به کد باینری

    با سلام
    من دنبال کدی هستم که بشود عکس های bmp یک بیتی نه 24 بیتی را به صورت کد باینری صفرو یک در آورد نه به صورت RGB
    و بتوان اسکن عکس را هم در سطر انجام داد هم در ستون آیا کسی اطلاعاتی داره تو این زمینه؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: تبدیل عکس bitmap یک بیتی به کد باینری

    سلام.
    BitMap یک ماتریس دو بعدی در اختیار میگذاره.

    مثال:

    کد HTML:
      for j := 0 to Image1.Picture.Bitmap.Height -1 do
        for i := 0 to Image1.Picture.Bitmap.Width -1 do
          if Image1.Picture.Bitmap.Canvas.Pixels[i, j] <> clwhite then
            Form1.Canvas.Pixels[i, j] := clblack;
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    پایتخت فرهنگ و تمدن ایران
    پست
    21

    نقل قول: تبدیل عکس bitmap یک بیتی به کد باینری

    ممنون اما میشه کامل بنویسید بعد چه جور ذخیره کنیم داخل فایل متنی؟

  4. #4

    نقل قول: تبدیل عکس bitmap یک بیتی به کد باینری

    ببینید شما در همین حلقه اگر کد رنگ سیاه بود صفر بگذارید و اگر نه یک.
    ذخیره در فایله دیگه.
    کجاش دقیقا مشکل دارید؟
    برای چگونگی کار با فایل یه سرچی بزنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    پایتخت فرهنگ و تمدن ایران
    پست
    21

    نقل قول: تبدیل عکس bitmap یک بیتی به کد باینری

    سلام دیروز اون پست را یکی از دوستام زده بود ممنون کد اولی کارما حل کرد.
    برای عکس های سه رنگ و 7 رنگ باید چی کار کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله mahtab119 : پنج شنبه 27 مرداد 1390 در 10:52 صبح

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    پایتخت فرهنگ و تمدن ایران
    پست
    21

    نقل قول: تبدیل عکس bitmap یک بیتی به کد باینری

    من نهایتش می خوام یک فایل فلش ر ا تبدیل به کد باینری کنم چنین چیزی امکان دارد؟

  7. #7

    نقل قول: تبدیل عکس bitmap یک بیتی به کد باینری

    منظورتون از کد باینری دقیقا چیه؟
    مثال بزنید
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    پایتخت فرهنگ و تمدن ایران
    پست
    21

    نقل قول: تبدیل عکس bitmap یک بیتی به کد باینری

    کد باینری حالت 0و1 کامپیوتری

  9. #9

    نقل قول: تبدیل عکس bitmap یک بیتی به کد باینری

    دوست من اینو که همه می دونن یعنی چی.
    تمام چیزهایی که در کامپیوتر هست باینریه.
    منظور شما از باینری چه برخوردی با اونه؟
    مثال بگذارید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  10. #10

    نقل قول: تبدیل عکس bitmap یک بیتی به کد باینری

    کد باینری حالت 0و1 کامپیوتری
    دوست عزیز، من فکر می کنم شما با تعریف فایل باینری مشکل دارید. توجه داشته باشید که فایل های باینری تصویر دقیقی از فایل موجود در حافظه اصلی است که در حافظه جانبی ذخیره شده است. یعنی فایل های موسیقی، exe و ... همگی فایلهای باینری هستند ولی فایلهای متنی اینگونه نیستند.

  11. #11

    نقل قول: تبدیل عکس bitmap یک بیتی به کد باینری

    شاهین جان فایلهای متنی هم همین جوری اند.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  12. #12

    نقل قول: تبدیل عکس bitmap یک بیتی به کد باینری

    شاهین جان فایلهای متنی هم همین جوری اند.
    نه، اینگونه نیستند. میان فایلهای متنی و باینری تفاوتهای زیادی وجود دارد. فایلهای متنی تصویر دقیقی از شکل فایل موجود در حافظه اصلی نیست و برای ذخیره شدن آن در حافظه جانبی یکسری تبدیلات باید اتفاق بیفتد ولی در مورد فایلهای باینری این تبدیلات اتفاق نمی افتد.

  13. #13

    نقل قول: تبدیل عکس bitmap یک بیتی به کد باینری

    مگر فایلهای متنی از یک سری کدهای متناظر با کاراکترها تشکیل نشده؟
    مثلا برای A کد 65؟
    خب همین 65 دقیقا ذخیره می شه دیگه.
    میشه بفرمایید چه تبدیلی انجام میشه و مثال کوچکی هم بزنید؟
    ممنون.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  14. #14
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    پایتخت فرهنگ و تمدن ایران
    پست
    21

    نقل قول: تبدیل عکس bitmap یک بیتی به کد باینری

    سلام ممنون از همه شماها
    ببینید مثل همون عکس که اول بار کد اون را قرار دادین من اومدم گفتم حالا اگه سفید بود 0 وگرنه 1 بگذارو تو یک فایل متنی ذخیره کردم و بعد حالا برای فایل فلش هم بخایم همین کار را انجام دهیم قاعدتا باید اول عکس هاش را اسنخراج کنیم بعد هر عکس را تبدیل کنیم آیا نکته خاصی خواهد داشت؟؟

  15. #15

    نقل قول: تبدیل عکس bitmap یک بیتی به کد باینری

    مگر فایلهای متنی از یک سری کدهای متناظر با کاراکترها تشکیل نشده؟
    مثلا برای A کد 65؟
    خب همین 65 دقیقا ذخیره می شه دیگه.
    میشه بفرمایید چه تبدیلی انجام میشه و مثال کوچکی هم بزنید؟
    ممنون.
    این موضوع همیشه به این سادگی ها هم نیست. برای اینکه این موضوع را بهتر درک کنید به مثال زیر توجه کنید:
    همانطور که می دانید یک متغیر Integer فضایی معادل 4 بایت را اشغال می کند و می تواند اعدادی در محدوده تقریبی منفی 2 میلیار تا مثبت 2 میلیارد را در خود جای دهد.
    2 میلیارد یعنی 2000000000. اگر این عدد را بخواهیم در یک فایل باینری ذخیره کنیم فقط 4 بایت را اشغال می کند ولی در فایل متنی چطور؟؟؟
    عدد 2 میلیارد از 9 تا صفر و عدد دو تشکیل شده پس برای ذخیره آن در فایل متنی به 10 بایت نیاز داریم. واقعاً از این مثال چه نکته ای را می توان متوجه شد؟؟؟

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    توی کامپیوتر
    پست
    282

    نقل قول: تبدیل عکس bitmap یک بیتی به کد باینری

    با سلام

    حق با آقا شاهینه.
    روش ذخیره شدن فایل متنی با فایل باینری در موارد زیر با هم فرق دارند.
    1-تعیین انتهای خط
    2- تعیین انتهای فایل
    3- نحوه ی ذخیره شدن اعداد بر روی دیسک

    1- در فایل متنی انتهای خط با کاراکتر CR/LF مشخص می شود و باید در زمان خواندن تبدیل به کاراکتر انتهای خط شود و در هنگام نوشتن باید انتهای خط به این کاراکتر تبدیل شود ولی در فایلهای باینری انتهای خط طور دیگری مشخص می شود.(مثلا در فایل عکس طول و عرض عکس مشخص است و دیگر نیازی به تشخیص انتهای خط در هر ردیف وجود ندارد)

    2- در فایل متنی انتهای فایل با کاراکتر 1A در مبنای 16 و یا 26 در مبنای 10 مشخص می شود( که در سیستم عامل داس با زدن کلیدهای Ctrl + Z می توانستیم انتهای فایل را ببندیم.) و باید آن را تبدیل نمود، ولی در فایلهای باینری تبدیل چیزی دیگر رخ می دهد(بسته به نوع فایل و الگوریتم ذخیره سازی)

    3- اعداد که مهمترین مشخصه می شود و می توانید آنرا امتحان نمایید.

    program TextFile;

    {$APPTYPE CONSOLE}

    uses
    SysUtils;
    var
    f: Text;
    a: integer;

    begin
    a:= 123456;
    Assign(f,'c:\Text.dat');
    Rewrite(f);
    Write(f,a);
    Close(f);
    end.


    و برای نوشتن برنامه ی بالا در یک فایل باینری به روش زیر:

    program TextFile;

    {$APPTYPE CONSOLE}

    uses
    SysUtils;
    var
    f: file of integer;
    a: integer;

    begin
    a:= 123456;
    Assign(f,'c:\Byte.dat');
    Rewrite(f);
    Write(f,a);
    Close(f);
    end.


    و تفاوت آنها را در اندازه ی خودشان ببینید.
    نکته: من در هر دو برنامه یک متغیر عددی ذخیره کردم که تفاوت ملموس باشد.
    امیدوارم جواب گرفته باشید.

  17. #17

    نقل قول: تبدیل عکس bitmap یک بیتی به کد باینری

    سلام دوباره.
    وقتی یک فایل متنی هست یعنی هر کاراکتر هویت مخصوص خودش رو داره دیگه.
    پس کاملا عادیه که 12 یه صورت 1 و 2 ذخیره شه.
    انتهای فایل رو هم که در متنی کد EOF میگذاره قبول.
    اما فرم ذخیره همون باینری هست.
    من تصور کردم که منظور شما چیز دیگه هست.
    در ضمن سوای کدهای EOLN و EOF کدهای کنترلی دیگری هم مثل Tab دارای کدهای خودشون هستند.
    ممنون از هر دو دوست.
    اما من هم مبتدی نیستم و این چیزها رو از دبیرستان می دونم ..

    تشکر از وقتی که گذاشتید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  18. #18

    نقل قول: تبدیل عکس bitmap یک بیتی به کد باینری

    اما من هم مبتدی نیستم و این چیزها رو از دبیرستان می دونم ..
    ما که نگفتیم شما مبتدی هستید!!!
    البته غیر از تفاوتهایی که دوستمون گفتند بین فایل های متنی و باینری چندین تفاوت دیگر هم وجود دارد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •