مشاهده دست آورد نظرسنجی: Netbeans یا Eclips

رای دهنده
92. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • Netbeans

    52 56.52%
  • Eclips

    40 43.48%
نمایش نتایج 1 تا 38 از 38

نام تاپیک: Netbeans VS Eclips

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soheril.server
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    ♦ MIT University ♦
    سن
    30
    پست
    107

    Thumbs up Netbeans VS Eclips

    با سلام
    دوستان چه کسانی برای J2SE Netbeans و چه کسانی Eclips رو پیشنهاد میکنند؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار L u k e
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    30
    پست
    559

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    من با netbeans خیلی حال می کنم فقط تنها مشکلی که داره اینه که فارسی می نویسی توش پچندر قیچی می شه و موقع کار با Swing هم یکم اضیت می کنه ولی در کل خوبه واسه وب که عالیه

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار smartleopard
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    38

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    سلام
    از نظر من هر دو تاشون خوبن ولی Netbeans بهتره. مخصوصا با امکاناتی که در اختیار میذاره برای افراد تازه کار می تونه باعث سرعت در یادگیریشون و برای حرفه ای ها هم باعث سرعت در توسعه نرم افزاراشون بشه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    134

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    من با نت بینز کار نکردم ولی ایکلیپس راضیم ازش!

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار smartleopard
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    38

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    نقل قول نوشته شده توسط sina_oonline مشاهده تاپیک
    من با نت بینز کار نکردم ولی ایکلیپس راضیم ازش!
    سلام
    اگه با Netbeans هم کار کنید حتما ازش اعلام رضایت خواهید کرد

  6. #6

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    من برای اندروید Eclips نصب کردم،کم و بیش دارم باهاش جاوا کار میکنم،از هر لحاظی خوبه،به نظر من آینده ماله Eclipse نه netbeans...

    good luck,,,

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    سلام
    من میگم Eclipse
    چون OpenSourse و میتونی کلی پلاگین روش نصب کنی مثل اندروید و.....................

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    26

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    100% Eclips چون همین NetBeans رو با Eclips نوشتن و این نشان از قدرت بالای Eclips داره.
    تا جایی که مطالعه داشتم NetBeans یک پروژه دانشگاهی هست که به مرور به اینجا رسیده.
    البته از نظر ویژوالی NetBeans قوی تر و از نظر پلاگین Eclips قوی تر است.

  9. #9

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    جیمز گوسلینگ خالق جاوا از نتبینز استفاده می کنه.چون هم محیط توسعه هست هم پلت فرم.به این تصویر نگاه کنید

    http://netbeans.org/images_www/scree.../s3-silver.png

    اون لوله ها و تانکر ها رو میبینید؟نیازی نیست برنامه نویسی گرافیک یاد بگیرید کافیه اونا رو به صورت آیکون به نتبینز بدین براتون تبدیل به کامپوننت می کنه مثل دکمه که می تونید براش اکشن و رویداد بسازید.این برنامه هم با نتبینز طراحی شده.

    نمی دونم اکلیپس این ویژگی رو داره یا نه
    آخرین ویرایش به وسیله phoenix87 : پنج شنبه 12 آبان 1390 در 12:25 عصر

  10. #10

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    خودم با Net.B کد میزنم ... راضیم (خدا راضی باشه) - ولی کار کردن با پلاگین های قدرتمند Ecli هم خالی از لطف نیست ... ولی از نظر ساختار راحتی Net.B خیلی قشنگتره و آدم توش راحته
    دوست خوبمون به نکته خوبی اشاره کردند که با نظرشون موافقم که :
    100% Eclips چون همین NetBeans رو با Eclips نوشتن و این نشان از قدرت بالای Eclips داره.
    تا جایی که مطالعه داشتم NetBeans یک پروژه دانشگاهی هست که به مرور به اینجا رسیده.
    البته از نظر ویژوالی NetBeans قوی تر و از نظر پلاگین Eclips قوی تر است.

  11. #11

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    من با هر دوشون کار کردم،اما آخرش NetBeans رو به عنوان IDE دائمی انتخاب کردم.چون واقعا محیط ویژوالی فوق العادش کدنویسی رو سریع میکنه.
    در ضمینه ی WEB Application که دیگه واقعا عالیه .خیلی از زبان های اسکریپتی سمت سرور و کلاینت رو هم که عالی ساپورت میکنه.
    تنها مشکل من توی NetBeans تایپ فارسیه که اجغ وجغ میشه.

  12. #12

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    من تازه جاوا رو شروع کردم قبلا سی شارپ کار می کردم
    اولش اکلیپس کار کردم خیلی سر در گم شدم اما وقتی که نت بینز نصب کردم بعد از 15 دقیقه باش راه افتادم . . .

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    به نظر من نت بینز از لحاظ کارایی خیلی بهتره ولی ایکلیپ کد نویسی بهتری داره. در ضمن نسخه 7.1 اونو که تازه گرفتم java fx رو هم ساپورت میکنه
    اما من برای برنامه نویسی جاوا از محیط jbuilder استفاده می کنم واقعا محیط قوییه در ضمن p30home عزیز برای شما جی بیلدر باید بهتر باشه چون محیط برنامه نویسیش خیلی به ویژوال استودیو نزدیکه من ورژن 2008 رو دارم خیلی خوبه. اما نتبینز 7.1 رو تازه گرفتم اونم بد نیست.
    آخرین ویرایش به وسیله mp_mp353 : شنبه 24 دی 1390 در 20:56 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    در ضمن این برنامه (جی بیلدر) مال شرکت کد جیر است و آخرین نسخه اون 2008 R2 هست که اگه دوست داشتی از لینک زیر بگیرش

    http://software.rasekhoon.net/down/6...rise_win32.htm

  15. #15

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    من عاشق کد نویسی با ویژوال استادیو هستم ، وقتی با نت بینز کار می کنم احساس افسردگی می گیرم
    حجمش زیاده ، میرم بیرون تهیه می کنم ، اگه محیطش شبیه ویژوال استادیو باشه که لطف بزرگی در حقم کردی ممنون

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    شباهت داره اما بیشتر کار کردن باهاس مثل اونه. منم از ویژوال استودیو خیلی خوشم میاد خیلی کامله
    راستی شما چرا میخوای بری سراغ جاوا؟

  17. #17

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    نقل قول نوشته شده توسط mp_mp353 مشاهده تاپیک
    شباهت داره اما بیشتر کار کردن باهاس مثل اونه. منم از ویژوال استودیو خیلی خوشم میاد خیلی کامله
    راستی شما چرا میخوای بری سراغ جاوا؟
    1) رایگان بودن جاوا
    2) بازار کار بهتر (خارج کشور)
    3) اجرا روی تمام سیستم عامل ها
    4) بهترین زبان برای برنامه نویسی اندروید
    5) شباهت با سی شارپ و شی گرا بودن

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    خوب دلیل اصلی من اینه که جاوا عشق منه. البته سی شارپ رو خیلی بهتر بلدم. به نظر من جی بیلدر خیلی قوی و خوبه مخصوصا اینکه بیشتر پلاگین های ایکلیپ رو ساپورت میکنه.
    در ضمن برا موبایل نت بینز بد نیست ولی باز جی یه چیز دیگس. راستی oracelJDeveloper 11 هم هست ولی من هنوز با اون کار نکردم ولی احتملا خیلی شبیه به نت بینز باشه. الان دارم اون رو هم دانلود میکنم.

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    91

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    سلام
    oracle gdeveloper 11g هم خوبه محيط كاملاً ويژوال و با استفاده از adf مي توانيد به صورت declarative برنامه نويسي سيستم هاي jee را انجام بدين امتحانش كنيد

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    شکی نیست ولی یه جایی خوندم چون بیشتر کارش رویه adf هست از تمام امکانات جاوا استفاده نمیکنه.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    دوستان عزیزی که از نت بینز استفاده میکنن لینک نسخه 7.1 با پشتیبانی جاوا FX
    http://www.uploadbaz.com/yuc8zix3h5ed
    لینک لینوکس اون
    http://www.uploadbaz.com/rm4b6l9o1aga
    و لینک نسخه مکینتاش
    http://www.uploadbaz.com/ked4aavv57dz

  22. #22

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    یکی منم راهنمایی کنه که برای برنامه نویسی موبایل چطور و از کجا باید شروع کنم خواهشا
    reza_hejazie20010@yahoo.com

  23. #23

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    آموزش فارسی J2ME:
    گام اول
    گام دوم
    گام سوم

  24. #24

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    سلام
    به نظر شما من که تازه میخوام با جاوا شروع کنم Netbeans خوبه برام یا Eclipse

    مـــــتـــَـــــــــــــک ـــــــــــــــــــر از راهنمایی شما

  25. #25

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    سلام
    به من تازه کار کدوم پیشنهاد می کنید؟
    (این جور که معلومه Eclips بهتره)

  26. #26
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    59

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    اگه تازه کارید بهتره با netbeans شروع کنید. به نظر من eclipse بسیار بهتر و حرفه ای تره و قابل مقایسه نیست ولی برای شروع کمی سخت تره! هر IDE که انتخاب میکنید زیاد تفاوتی نداره مهم اینه که اصول برنامه نویسی رو بلد باشید.

  27. #27

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    نقل قول نوشته شده توسط phoenix87 مشاهده تاپیک
    جیمز گوسلینگ خالق جاوا از نتبینز استفاده می کنه.چون هم محیط توسعه هست هم پلت فرم.به این تصویر نگاه کنید

    http://netbeans.org/images_www/scree.../s3-silver.png

    اون لوله ها و تانکر ها رو میبینید؟نیازی نیست برنامه نویسی گرافیک یاد بگیرید کافیه اونا رو به صورت آیکون به نتبینز بدین براتون تبدیل به کامپوننت می کنه مثل دکمه که می تونید براش اکشن و رویداد بسازید.این برنامه هم با نتبینز طراحی شده.

    نمی دونم اکلیپس این ویژگی رو داره یا نه
    میشه در این مورد بیشتر توضیح بدید ؟

  28. #28

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    سلام دوستان
    برا دریافت jdk , netbeans می تونید از سایت سافت گذر استفاده کنید .
    http://www.softgozar.com/

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    eclipse یک IDE رایگان،‌ با شعور، قابل اعتماد، مستقل از سیستم عامل خاص و با انواع و اقسام پلاگین های مختلف هستش. آنچه خوبان همه دارند eclipse همه رو با هم داره!

  30. #30
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    22

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    سلام
    خب واقعیت اینه که واسه j2se این دو رو شاید نشه به صورت واضح بررسی کرد چون هر دو واقعا قدرتمند هستند البته
    در نت بینز امکان درگ اند دراپ و استفاده از ابجکت ها و.. بسیار قدرتمند تر وجود داره که البته برای کد نویسی با توجه به اینکه سعی در حفظ ساختار خودش داره کمی اذیت میکنه برای اوموزش های اولیه و شروع خوبه اما برای مباحث حرفه ای با توجه به اینکه یقینا نیاز هست مدام با سورس کد در ارتباط بود من اکلیپس رو ترجیح میدم
    اکلیپس اختیارات و کنترل کامل رو به شما میدهکه سبک تر و راحت تره و من برای این که قدرت مانور بیشتری در کد نویسی دارم دوستش دارم
    و در حال حاضر چون برای برنامه نویسی اندروید اکلیپس قابل قیاس با نت بینر نیست دارم از هر دو با هم استفاده میکنم

  31. #31

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    سلام کسی آموزش eclips را برای برنامه نویسی تحت وب دارد؟

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار irGeek
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    eclipse
    پست
    123

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    من که میگم بسته به کارت باید انتخاب کنی از کدوم استفاده کنی eclipse پلوگین زیاد (متنوع)داره و نت بینز خوش دستتره و راحتتر به نظر منIntelliJ IDEA هر دو ویژگی انها رو یکجا داره

  33. #33
    کاربر جدید آواتار mojtab23
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    یزد
    پست
    6

    Thumbs up نقل قول: (Netbeans VS Eclips) VS IntelliJ IDEA

    من با IntelliJ IDEA کار کردم خیلی پیشرفته و عالی و هوشمنده فقط باید کار کردن باهاشو یاد گرفت اونوقت می بینید چطور سرعت کد نویسی بالا میره به نظر من رو دست نداره.

  34. #34

    نقل قول: (Netbeans VS Eclips) VS IntelliJ IDEA

    نقل قول نوشته شده توسط mojtab23 مشاهده تاپیک
    من با IntelliJ IDEA کار کردم خیلی پیشرفته و عالی و هوشمنده فقط باید کار کردن باهاشو یاد گرفت اونوقت می بینید چطور سرعت کد نویسی بالا میره به نظر من رو دست نداره.
    سلام به تمام بزرگان

    دوستان چرا همه گفتن Net B اخه ؟؟؟؟ اخه اونم IDE من که متنفرم و خیلی محیط بدی داره و اشکالاتی داره و واسه ادمایی هست که دوست ندارن زیاد کد بزنن و تنبلی میکنن (ببخشید روکم) و اینکه eclip هم از اون بهتره و از همه ی اون ها Intelij بهتر تره و قوی هوشمند و عشقه منه visual stad عمرا نتونه مثل intej بشه واقها عالیه و خیلی هوشمندهههههههههه

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    با سلام

    درکل برای پروژه های بزرگ Eclips بهتر از Netbeans هست از نظر سرعت ، لینک زیر را هم مشاهده کنید
    http://stackoverflow.com/questions/4...va-development

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار mr.dp+
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    محلی که در آن زندگی می‌کنم.
    پست
    119

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    شاید کمی دیر چشم به این تاپیک خورده باشه.
    من آموزشهای خیلی از برنامه نویسان انگلیس زبان رو میبینم و میشه گفت 95% از Eclipse استفاده میکنند. حالا منم مایلم بدونم دلیلش چیه.
    من با
    Eclipse
    InteliJ IDEA
    Net Beans
    Notepad ++
    کار کردم و باهمشون راحتم . ولی خیلی وقتا دوست دارم با Notepad++ کدنویسی کنم . کودک درونه دیگه

  37. #37

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    من همزمان Netbeans، IntelliJ IDEA و Eclipse رو نصب دارم!
    اما راحت ترم که با Netbeans کارکنم. یکی از دلایلشم اینه که کتابخونه های حیاتی رو همراش داره و مال خود Oracle هم هست، و خیلی سریع استاندارد ها (مخصوصا استانداردهای کد نویسی جدید جاوا) رو آپدیت میکنه.
    پیشنهاد میکنم با Netbeans کار کنید و حتما پوسته ی Dark رو از پلاگین هاش نصب کنید (باید تحریم رو دور بزنید) و از پوسته Dark Metal استفاده کنید که به درد من که خیلی میخوره چون شبا برنامه نویسی میکنم!

    یکی از مشکلای Netbeans اینه که من فونت Source Code Pro رو ترجیح میدم برای کدنویسی و متاسفانه این فونت از فارسی پشتیبانی نمیکنه... یکی از قابلیت های IntelliJ IDEA اینه که میشه توش چندتا فونت معرفی کنی و مثلا برای اولویت دوم Consolas رو قرار بدی...
    اگه از بعضی مسائل مثل راحتی کار و ... بگذرم محیط IntelliJ IDEA رو خیلی برتر از Netbeans میدونم، ولی به شخصه فقط برای کدنویسی NodeJs مدتی از Eclipse استفاده میکردم و تا الان باش کنار نیومدم!

    اینا همه مربوط به ظواهر بود که البته به نظر من کم اهمیت هم نیستن!
    در مورد مسائل دیگه از جمله ارتباط با JDK و معرفی (یا صدور) Java Doc، همشون خوبن و من باشون مشکلی ندارم... هرچند IntelliJ IDEA خیلی شلوغش کرده!

    البته هر سه تاشون خوب هستند و طرفدارای خودشون رو دارن و این فقط نظر من بود.

    در مورد Editor هم من Sublime Text و jEdit رو به ++Notepad ترجیح میدم.
    ویرایشگر مجانی دیگه ای که خیلی دوسش دارم، چون هم مال Adobe هست و هم Open Source منتشر شده،‌ Brackets هست که برای برنامه نویسی های Web عالی هست مخصوصا وقتی که از قابلیت Live Preview استفاده میکنید.
    یه Editor یونیکسی خیلی معروف هم که پیشنهاد میکنم باش کار کنید (چون خیلی خوب پشتیبانی میشه و براش Pluginهای زیادی هست) Vim هستش که البته فکر نکنم همه ازش خوششون بیاد.
    آخرین ویرایش به وسیله محمد فدوی : پنج شنبه 19 تیر 1393 در 23:34 عصر
    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: Netbeans VS Eclips

    من با eclipse کد میزنم قبلا با netbeans نه اینکه بگم netbeans بده ولی با محیط eclipse بیشتر حال میکنم احساس خوبیه خیلیم شبیه به لینوکسه و اینکه پلاگین براش زیاده و market place همیشه در دسترسه این خودش یه مزیت خوبه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •